laps trenni
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » laps trenni
- This topic has 21 replies, 10 voices, and was last updated 21 years, 8 months tagasi by
shinobi.
-
AutorPostitused
-
juuni 4, 2004 at 7:54 p.l. #2575
spekter
MemberTahan poega võitluskunstide trenni panna. Kahjuks ei oska valida mis talle sobiks. Poiss on 8 aastane, suure kondiga, kohmakas ja aeglasevõitu. Nagu karumõmm. Koolis teevad temast väiksemad poisid ka talle ära sest nad on äkilisemad, kiiremad ja agressiivsemad. Millist võitluskunstide liiki te mu lapsele soovitate?
juuni 5, 2004 at 5:19 e.l. #39082punamtsike
Membervõitluskunst on võitlusKUNST. veavalt näit karatetreener sellele hästi vaatab kui paned lapse trenni pelgalt selleks etta klassivendi tümitada saaks. karates on ju omad põhimõtted. ei tohi niisama vehkida. ära võib tappa kellegi. mina soovitaks poksi. ka see on kunst aga palju praktilisem. ja ei ole igast kahtlase väärtusega jalalööke. kui poiss sündind baleriin pole siis mina arvamus – poks.
juuni 5, 2004 at 7:52 e.l. #39083Kuup
MemberTegelt sobib ideaalselt maaldus. Kuna poiss on arvatavasti keskmisest raskem, siis õige praktika korral on tema haardest raske lahti saada.
juuni 5, 2004 at 8:29 e.l. #39084Bert
MemberIse soovitaksin ka pigem poksi. Asi selles, et käisin ka ise 6 aastat karatees ja pean tunnistama, et see mulle eriti mdiagi ei andnud. Kindlasti oskan tehnikat praktikas jne, kuid see ei teinud mind nö. tugevaks. Löögi jõu ja kiire liikumise arendamiseks on vaja siiski poksi. Alguses kui ta jääb poksis teistest maha, siis tal ei ole lihtsalt muud võimalust, kui end seal kokku võtta ja maksma panna. Seal saaks ta korraliku põhja! Isegi mõtlen, et kui ma vaid oleks 6 aasat karatee asemel poksis käinud.. oleksin päris tegija löögi poolest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kindlasti arendab karatee ju kiirust, kuid see on siiski võitluskunst ja jõudu see eriti ei arenda.EDU! Bert
juuni 5, 2004 at 8:32 e.l. #39085Runner_007
Membermina soovitaksin judot, kuna
1. distsipliin
2. kehaliselt aktiivne
3. enesekaitse
4. ei hakka kunagi igav
Ise käisin 2 aastat ning olin isegi rajooni meister omas kehakaalus.
Ning egas seal ka niipalju kiirust vaja ole kui niteks poksis
juuni 5, 2004 at 9:09 e.l. #39086barbaar
MemberJudo vormib lapse nii rahulikuks, et kui keegi kallale läheb ei hakka ta vastu midagi tegema sest trennis tavaks et matil kakeldakse.
Soovitan ka poksi, aga algul tasuks natuke teha ette valmistust. Poks on füüsiliselt väga koormav. Ise käisin ka kunagi. Muidugi võib proovida http://www.kungfu.ee seal väga mõistlik treener ja on ka tema vanuseid poisse. Ise käisin ka seal, ma ka suure kondiga ja massiivne mingeid probleeme ei tulnud, käed sain kiiresti liikuma kõik harjutamise asi.
juuni 5, 2004 at 9:20 e.l. #39087barbaar
Memberja kui ta nii noor on siis olex parem kui sa ei sunniks teda mingit ala tegema las vaatab mis talle endale meeldib. Kui sunnid, et nyyd hakak seal käima siis ei pruugi ta midagi sealt õppida.
juuni 5, 2004 at 9:21 e.l. #39088Sten
Memberaga on ka juuu ekstra trennid enesekaitse jaoks, mis õpetab, kuidas käituda kui SIND RÜNNATAKSE-see peaks aitama endaeest välja seista. Poksi, karatee ja teiste vägivalsete trennidega kipub nii olema, kui see laps saab piisavalt tugevaks, siis võib ta ise hakkata koolis ründama (muutub agresiivseks) ja vähe usutav, et seda te tahate (see ei kehti loomulikult kõigi puhul, aga paljude puhul küll)
juuni 5, 2004 at 9:31 e.l. #39089barbaar
MemberWing tsun on ka üks hea enesekaitse tehnika http://www.riveta.ee uuri lähemalt. Sisaldab palju tehnikat aga suht efektiivne.
juuni 5, 2004 at 9:34 e.l. #39090kriskoix
MemberWing-tsuni mees maha viia ja valmis, aga http://www.muaythai.ee on norm. Kuid 8 aastasele võibolla soovitaks tõepoolest judot. Edu!
juuni 5, 2004 at 10:00 e.l. #39091punamtsike
Memberolgu siis judo või misiganes aga maadlust küll ei soovita. vennad murravad trennis luid niiet vähe pole. ja vaadake kasvõi Valeri Nikitini kõrvu. Lisaks pole see staatiline punnitamine ka südamele vist eriti tervislik. näit poks on palju liikuvam ja trennid kalduvad enamasti aeroobsesse tsooni. jõusaalivennad ja maadlejad peavad südamele erladi täheelapnu pöörama – aeroobset lahmima. aga poksis pole seda vaja. nii mõnelgi poksijal on sest 4 korrast nädalas spordiarsti juures tippspostlase näitajad olnud. samas kui enne oli süda liialt nõrk. müstika.
juuni 5, 2004 at 10:43 e.l. #39092shinobi
MemberPoiss suht noor seega ma soovitaks maadlust(ka judo või kreeka rooma), kuid poks olenevalt kuidas poisiga on, kas talle meeldib löömine ja trennis saab ikka vahest tongi ning kuidas ta sellesse suhtub. Kui ikka tahab miks mitte.
Ükskõik mis ta teeb, peaasi et ta TAHAKS seda teha ja et tal oleks LÕBUS, kui ei taha ja ei ole lõbus siis hakkab ta viilima trennist ja lõpuks loobub ta varem või hiljem.
Üldiselt lastele meeldib ikka rohkem mürada ja maadelda, see on lõbus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2004 at 1:11 p.l. #39093hatebreed
MemberLas proovib poksi või tai-poksi kui ta suure kondiga on siis saab natuke pekist ka lahti, pole see poks ju teab mis raske ala võrreldes idamaiste võitluskunstidega millega tegelemiseks päris ohmu ei saa olla. Maadlus on haige ala, vaata mis kõrvadega pässid seal koos käivad…mis kuradi mõnu on mingi ligase veltsiga matil maadelda. Nojah aga mõnele meeldib aga kui sa üritad mõnele oma maadluskallistust proovida oled enne juba 6 korda jalaga näkku saanud.
juuni 5, 2004 at 1:47 p.l. #39094Kuup
MemberEga’s maadlejad ka aeglased pole, ka seal treenitakse kiirust. Ja pealegi, kui ta nii noor on, siis vaevalt seal vanusegrupis nii matsod on, et luid murravad.
aga nu pohh.
juuni 5, 2004 at 2:09 p.l. #39095barbaar
Membermaasvõitlus on suht tore rüselemine.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.