Skip to main content

Lamadessurumine

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Lamadessurumine

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 140 total)
  • Autor
    Postitused
    mesikäpp
    Member

Wilson kuid kui palju sa praegast kaalud ja surud ning kas sa jõutõmmet ja kükke ka teed sest need on väga tähtsad baas harjutused juhul kui sa plaanid tulevikus võistlustel käima hakkata?

wilson
    Member

kaal on 82 +-2kg. surumist pole yle 100kg veel saanud.jõutümmet teen natuke kuid pole selles max proovinud.kykki teen max saan 160kg kätte

mesikäpp
    Member

Kükki teed sa küll oma keha kaalu kohta normaalselt!

wilson
    Member

ma ei tea ka.äkki teen valesti sest ega ykski treener või oskaja pole näinud kuidas teen.oma arust teen õieti.praegu pole hästi sooja teinud ja liigesevalud on.mis selle vastu aitaks?

Anonüümne
    Guest

Läbustate siin liiga palju(oma vigast teksti(nii sisult, kui kestalt) saaksite jutukas ka ajada).See selleks ja ärge ähvardagegi mind ära pakkida!

Olen 16, kaalun 70kg(koolis kaaluti just eile: ) ,kodus kaal näitas 65 ja tekkis juba kompleks). Surun 80-90, ei tea täpselt(ei ole proovinud rekordit).

Ajan lihaseid taga aga jõudu tuleb- vb tulen ka kunagi laamendama võistlustele(kes teab).

See postitus on näide tsiviliseeritud inimese läbustamisest!Võtke eeskuju

Kapten
    Member

kas keegi teab kui palju on M.M. -i ja Kiivika rinnalt surumise max ja treening raskus,

Tervisi

Raivo Piiber
    Member

to kapten – küsi seda otse kiivikalt ja kalmuselt, arvan, et vastavad sulle, sest kes ikka seda paremini teavad kui nemad ise.

nitro
    Member

tere!

olen 20-ne ja hetkel läheb ylesse 160 kilo, kaal on 90kg. 19-selt olen surunud 3 korda 145kg.

swoosh
    Member

hmm,olen vist kaks korda juba vastanud..irwww:D

aitab!

mesikäpp
    Member

Läbustate siin liiga palju(oma vigast teksti(nii sisult, kui kestalt) saaksite jutukas ka ajada).See selleks ja ärge ähvardagegi mind ära pakkida!

Olen 16, kaalun 70kg(koolis kaaluti just eile: ) ,kodus kaal näitas 65 ja tekkis juba kompleks). Surun 80-90, ei tea täpselt(ei ole proovinud rekordit).

Ajan lihaseid taga aga jõudu tuleb- vb tulen ka kunagi laamendama võistlustele(kes teab).

See postitus on näide tsiviliseeritud inimese läbustamisest!Võtke eeskuju

Tubli Dev, kriitika on edasiviiv jõud, pane samamoodi edasi! <_<“>

Kuup
    Member

Täna surusin 85kg, kaal hetkeseisuga 61kg. “Rusika” kava veel poole peal. 16 aastane.

wilson
    Member

mesikäpp kas sul mingit maili or msn pole w?

saaks selle kaudu suhelda?

sry et siin läbustan natuke

norman22
    Member

täna panin 112 ära kolme kuu trenni kohta enda arust normaalne või mis te arvate

ri5t0
    Member

Olen 17a. kaalun 91.5 kg ja surun 100 kg rinnalt pikkus 189 cm ja HUVI oleks teada kuidas neid kükke arvestataks kas kang turjal ja siis tais kükk voi kuidas?? AGA jalaga plokki olen ise surunud 230 kg.

joonas1990
    Member

kui ma neid loen 15 aastane ja 100kilo siis

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 140 total)
  • The topic ‘Lamadessurumine’ is closed to new replies.