Skip to main content

Lamadessurumine

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Lamadessurumine

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 140 total)
  • Autor
    Postitused
    wilson
    Member

ma ei kuidas ma seda tõestada saan.ega minu pealt on näha et ma lihastes kyll ei ole.ikka rasva kah natuke!! :ph34r: või paku oma versioon välja kuidas saan tõestada!

Rainer B
    Member

Kas Te olete kõik võibolla puhtlat jõutrenni mehed või teete ikka ülekeha trenni. Siin tundub tõesti et muud ei tehta kui rinnalt surumist ja selliseid raskusi surutakse üles et oioi. Kas keegi oma kava julgeb ka siia kirjutada?

Rainer

hatebreed
    Member

Jälle mingi mõttetu surumise teema.Milleks seda teada on vaja palju teised suruvad. Kui tegelete jõutõstmisega siis minge võistlustele või vaadake edetabeleid sest see on ainus võimalus täpseid tulemusi teada saada. Siin võivad kõik pasundada et nii ja nii palju kuid õigeid surumiskatseid mõõdetakse ikkagi võistlustel. Loomulikult ausad inimesed vastavad ka ausalt aga kui õiget pilti tahad saada siis tuleks ikkagi ametlikke raporteid lugeda/võistelda või võistlusi vaatamas käia. Sest need a`la vanaisa puukuuris surusin mingit kettlerit 85 kilo on küll mõttetu teema.

joker
    Member

Ise surusin trennis viimane kord viienda harjutusena rinnalt 70 kiloga 10x. Tundus, et päris hea oli, pumpas viimasepeal hästi täis ja tunne oli nagu oleksin Coleman. Rohkemaga poleks vist jõundki. Muidu kaalun 86 kg ja vanus 27a. Ja ausalt!!!

wilson
    Member

mina kirjutan ka ausalt.mis teha kui ei usu licalt

Ivanov
    Member

ma ming 80 kilo 15 aastane 90 kilo maybe enne 16 aastaseks saamist ka 100kg ja treenin kõikemitte aint ülakeha:D

Kzma
    Member

paari nädala pärast saan 18…

190cm/70kg/bic. 37

headel aegadel tegin 62,5kg x 12… äh, tõsiselt!!

Anonüümne
    Guest

190cm/70kg/bic. 37

Võimatu

wilson
    Member

190cm/70kg/bic. 37

Võimatu

mis seal võimatut on? :ph34r:

Zad
    Member

Jälle mingi mõttetu surumise teema.Milleks seda teada on vaja palju teised suruvad. Kui tegelete jõutõstmisega siis minge võistlustele või vaadake edetabeleid sest see on ainus võimalus täpseid tulemusi teada saada. Siin võivad kõik pasundada et nii ja nii palju kuid õigeid surumiskatseid mõõdetakse ikkagi võistlustel. Loomulikult ausad inimesed vastavad ka ausalt aga kui õiget pilti tahad saada siis tuleks ikkagi ametlikke raporteid lugeda/võistelda või võistlusi vaatamas käia. Sest need a`la vanaisa puukuuris surusin mingit kettlerit 85 kilo on küll mõttetu teema.

Ma arvan, et on inimesi, keda sellised teemad huvitavad…näiteks mina. Ma ei usu, et keegi siin valetama tuleb(mõni üksik võib-olla). Olen võistlustel käinud(tean kuidas suruda, et katse loeks) ja minu max raskus on kohtunike silme all sobilikuks loetud. Vaevalt, et keegi siin vanaraua kangutamisest kuskil keldris rääkima tuleb :ph34r:

Kzma
    Member

190cm/70kg/bic. 37

Võimatu

…et nagu tõsiselt arvad et võimatu?

ohhh eii!!

see on tõsiselt võimalik, arvestades veel seda et “kangiklassis”(koolis) olend ma käinud keskeltläbi viimased 4 aastat…

ok, ok tegin jah 2 esimest aastat vaid ylakeha, kui aus olla siis vaid käisi ja rinda.

no kuulge, ma ei saanud ju siis oma klassivendadest kuidagi halvem välja näha.

andestage, aga isiklikult arvan väga kurvalt ja nutuselt, et selle nelja aasta kohta on selline tulemus kuidagi, kuidagi kergelt öelda nigel – masendav suisa…

joey
    Member

190cm/70kg/bic. 37

Võimatu

…et nagu tõsiselt arvad et võimatu?

ohhh eii!!

see on tõsiselt võimalik, arvestades veel seda et “kangiklassis”(koolis) olend ma käinud keskeltläbi viimased 4 aastat…

ok, ok tegin jah 2 esimest aastat vaid ylakeha, kui aus olla siis vaid käisi ja rinda.

no kuulge, ma ei saanud ju siis oma klassivendadest kuidagi halvem välja näha.

andestage, aga isiklikult arvan väga kurvalt ja nutuselt, et selle nelja aasta kohta on selline tulemus kuidagi, kuidagi kergelt öelda nigel – masendav suisa…

ma arvan, et see võimatu oli ikka rohkem naljaga öeldud :ph34r:

mesikäpp
    Member

Olen 25 aastane ja kaalun 105kg, nädal aega tagasi surusin 206 kg viiendal seerjal ja kaks korda. Ma arvan kui mõnele mehel ei meeldi, et siin arutatakse seda kui palju keegi tõstab on see tema enda kompleks!

Hea on lugeda et eestis on nii palju noori poisse kellele meeldib raskusi tõsta.

Hea oleks muidugi kui huvilisi oleks rohkem rammumehe võistlustel.

Mina pole veel õiget kodu lehekülgegi leidnud kus oleks kirjas eestlaste saavutused, pildid, harjutuste selgitused ja üldse võiks neid võistlusi ka vahest televiisoris näitata. Mitte nii et me peame oma mõnda meest kes eestit esindab vaatama võõr kanalite pealt.

tugev
    Member

Vanust 25/ kaal vahemikus 65-70kg/ rinnalt parim tulemus aasta tagasi 120. Samas pole rinnaltsurumine lemmikharjutus.

batman112
    Member

:???:”> ise ´panin mingi 18 a 145 kg ja kaalusin 70 kg.16 a panin 130 kg ja kaalusin 67…..vot need olid rasked trenni ajad…..praegu vast panen 130 ja rohkem aga ex näib ,sest hakkasin edasi tegema……ise hetkel 19 muidu

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 140 total)
  • The topic ‘Lamadessurumine’ is closed to new replies.