Skip to main content

Lamades suurumine.

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Lamades suurumine.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 46 total)
  • Autor
    Postitused
    Archangel1
    Member

Tere. Kes teab, aidake palun

sdmartin
    Member

pane või kohe se selga keegi ei keela.

greenu
    Member

sõber mul surub 145 ilma särgita … seega kuni selle ajani võid vabalt ilma suruda …. kuid ex see vist on maitse asi … surudes 70 võid ka särgi selga panna ja 100 suruda kuid arvan et see särk on nii piisavalt kallis et see ostetakse ajal kui 200 hakkab reaalseks saama..

Andreaz
    Member

pane või kohe se selga keegi ei keela.

siis kui eesti rekordid tulema hakkavad. tipp juba ilma siis . kui 200 yles läheb siis mõtle sellele ostule, minuarvamus.

see ju ikkagi paar tonni maxab

Andreaz
    Member

sõber mul surub 145 ilma särgita … seega kuni selle ajani võid vabalt ilma suruda …. kuid ex see vist on maitse asi … surudes 70 võid ka särgi selga panna ja 100 suruda kuid arvan et see särk on nii piisavalt kallis et see ostetakse ajal kui 200 hakkab reaalseks saama..

huvitav mis tase see 145 et sinnani võib ilma? aga mul sõber surub 200 …seega kuni selle ajani võid vabalt ilma suruda

Archangel1
    Member

h2sti oeldud andreaz =)))

P-A-U-L
    Member

Suru ikka puhtalt, see särgiga surumine on bullshit.

greenu
    Member

huvitav mis tase see 145 et sinnani võib ilma? aga mul sõber surub 200 …seega kuni selle ajani võid vabalt ilma suruda

145 lihtsalt suurim tulemus mida mina oma silmaga ilma särgita olen näinud ja seega pakkusin seda …. kui sinu sõber surub ilma särgita 200 siis võib teema algataja 200 ka suruda ….

greenu
    Member

Suru ikka puhtalt, see särgiga surumine on bullshit.

mix särgiga pulli-fekaal on … mingist tasemest alates on särk ainuõige võimalus ….. nagu et tippsprinterid jooksevad ka spetsiaalses riietuses mitte t-särgis ja dressides … nagu mitte tipud….

UmbIsik
    Member

Kogu see kupatus läheb lõppkokkuvõttes ikka rohkem maksma kui paar tuhat. Surumissärk, kükitrikoo, tõstekingad, tõstevöö, randmesidemed, põlvesidemed… ei ole vist veel nimekirja lõpp?

Archangel1
    Member

S2rk ja tõstevöö on k6ige olulisem ja raha p2rast nagu kah ei muretse nii k6vasti. Ainult et kas resultat hakkab nii k6vasti tulema kui ma pappi selle peale raiskan

Andreaz
    Member

145 lihtsalt suurim tulemus mida mina oma silmaga ilma särgita olen näinud ja seega pakkusin seda …. kui sinu sõber surub ilma särgita 200 siis võib teema algataja 200 ka suruda ….

mis naljateed või? kus saalis siis käid. krt pea igas saalis mu meelest peax leiduma mehi kes 145 kg trenni-kordusi teevad. rekordid jäävad sellest ülesppole ikka tavaliselt.

greenu
    Member

mis naljateed või? kus saalis siis käid. krt pea igas saalis mu meelest peax leiduma mehi kes 145 kg trenni-kordusi teevad. rekordid jäävad sellest ülesppole ikka tavaliselt.

käin oma keskooli saalis… klubis on liikmeid ainult 40 ja saalis käivad regulaarselt heal juhul 5+/- natuke

V8
    Member

Surumissärki kasutavad üldjuhul proffesionaalid. Hobbitreeniatel pole surumissärgist reaalset tolku.

Kui plaanid võistlussporti astuda siis peaks ka surumissärgi hankima.

cows
    Member

Ma usun et see särk tõesti on mõtetu kui sa mingi rekordimees ei ole

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 46 total)
  • The topic ‘Lamades suurumine.’ is closed to new replies.