Skip to main content

Lamades surumises ja kükis ei toimu arengut

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Lamades surumises ja kükis ei toimu arengut

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    Rasengan
    Member

Kükki teen ma tavaliselt enne surumist ja reedeti teen jõusaalis õlga ja selga. Ja kolmapäeval kodus biitseps triitseps ja kõht. No ja kuidas ma siis need 3 suurt harjutus 2 päeva ära mahutaks. Tegemata ka ei saa jätta.

Kükki teen ma tavaliselt enne surumist ja reedeti teen jõusaalis õlga ja selga. Ja kolmapäeval kodus biitseps triitseps ja kõht. No ja kuidas ma siis need 3 suurt harjutus 2 päeva ära mahutaks. Tegemata ka ei saa jätta.

Miks sa selles 2-ks jaotuses nii kinni oled? Jaota kolmeks näiteks. Või neljaks.

LB
    Member

kui sa saad nii vähe käia siis sa võid ju teha ülakeha 1 päev ja alakeha teine päev, seda juhul kui sa tahad yhes nädalas teha (võid ka Alessandro järgi ju teha) Püramiidi on hea ka ülevalt alla teha, ja veel võiksid proovida näiteks puhkust.Ma mõtlen et äkki on ka lihas ületöödand kui arengut pole ??

PT London
    Member

Pane kangiga military press kavasse sisse, 4-6 seeriat 5-8 kordust, kui mul see kavas laheb lamades surumine ka paremaks.

Rasengan
    Member

Miks sa selles 2-ks jaotuses nii kinni oled? Jaota kolmeks näiteks. Või neljaks.

Ma ju ennem ütlesin, et saan käia 2 korda nädalas jõusaalis. Ja jõusaal on ka suht väikse varustusega.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.