Skip to main content

lamades surumise absoluutsed maailmarekordid

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » lamades surumise absoluutsed maailmarekordid

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    morry
    Member

Mind huvitaks lamades surumise absoluutne maailmarekord ning ka täpsed võistlusreeglid.

morry
    Member

Kas keegi teab palju ka eestlaste surumise, küki ja tõmbe absoluutsed rekordid on.Tarmo Mitt on kokku vist üle 800 saanud vist?

kriskoix
    Member

Jah, seda oleks küll huvitav teada. Ero, kui ära tundsid, äkki sina tead.

Taavi
    Member

Need andmed on minu teada nii et ärge neid päris kullana võtke,kuid lamades surmine on 212,5,kuigi robocop turniiril lükati 225,jõutõmme on 322,5 ja kükk oli 286,kuid need tulemused on tehtud kõik võistlustel ja ma arvan et mehed on rohlemax suutelised.Igatahes mulle väideti,et rinnalt surumise maaailmarekord pidi olema 370 kanti-kus juures haare kangist on enda poole-maakeeeli teistpidi.Keegi olevat seda videot näinud,kuid see ei ptuugi täitsa tõsi olla.Fakt on see et rekord on üle 300 kõvasti.

rusikas
    Member

Minu teada on ametlik maailmarekord, mis on kinnitatud IPF-i poolt 320kg. Selle tegi ameeriklane J.Henderson kehakaalus +125, aastal 1997. Olen kuulnud ka suurematest numbritest, aga ametlikult need kinnitatud pole.

Sacatini
    Member

Haare enda poole??? millega siis surutakse triitsepsi ja õlaga või – ei saa hästi aru

Taavi
    Member

no proovi Sacatini on nati naljaks jah-aga ex kõik ole harjumise asi-rusikal võib täitsa õigus absoluutse rekordi koha pealt olla,nagu ma ütlesin et see oli aint jutt:)

rusikas
    Member

Minule teadaolevalt on kõik praegused maailma parimad tulemused surutud “normaalhaardega”.

Olen kuulnud ka teistpidisest haardest, aga ei tea kedagi tippudest, kes seda kasutaks.

Samuti suhtun umbusuga kõikidesse rekorditesse, mis ei ole surutud võistlustingimustes. Kui sul ikka on kolm kohtunikku ümber, siis pead puhtalt (koos pausi, ilma põrketa ja kehaosi tõstmata) suruma.

Anonüümne
    Guest

Mina olen seda meest näinud teistpidise haardega surumas,see on õige jutt ja seal pole midagi imelikku.

ero
    Member

ma olen ka kuulnud et see surumise ametlik rekord pidi olema kuskil 320kg. aga pead ei anna.

rusikas
    Member

Kõiki jõutõstmise rekordeid saab näha IPF-i kodulehküljelt (sinna saab minna ka otse amazonist, läbi Jõutõsteliidu kodulehekülje).

See, et Henderson surub “teistpidi” kuulen esmakordselt. Teadsin, et mõned jaapanlased kasutasid seda tehnikat. Igatahes huvitav teada!

alan
    Member

Millal ja kust neid vaadata saaks?

rusikas
    Member

Lähed siit lehelt:Liidud/Jõutõsteliit/IPF/Records.

Vaadata saab kogu aeg:)

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.