Lamades surumine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Lamades surumine
- This topic has 55 replies, 24 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
taliindrek.
-
AutorPostitused
-
juuni 16, 2009 at 10:09 e.l. #202503
-TANK-
MemberJa sa jälle oma paari kuu kogemusega tuled soovitusi jagama? Lõpeta ära juba.Minu puhul on töödanud ja arvan, et töötab ka edasi.
Ja ma siiralt usun, et nii võib minna 10x 150-ni välja.
Mul hea sõbra näol hea näide olemas.
Tema ei teinud mitte kunagi trennis vähem kui 7 kordust (v.a. kui max proovis)
Ja surus 200 enne 20-ndat sünnipäeva. Muidugi tema alustas surumist (kui niisama ajaviidet) 12-aastaselt.
Viimane tulemus oli tal vist 10×160 ja peale seda pole ta enam eriti tegelenud.
Mainin veel ära, et minu teada pole tal olnud kunagi ei õla, küünarnukiga ega randmega probleeme.
Pole kasutanud midagi peale valgupulbri ja kreatiini. (Loomulikult pole kasutanud ka mingeid särke)
juuni 16, 2009 at 11:47 e.l. #202520tereummikust
MemberEhk saaks keegi targem siis vastata:
Kui ma alustasin, läksin ka lihtsalt pingile pikali, võtsin kangi kätte ja surusin nii, et lasin kangi põhimõtteliselt vastu rinda. Siis aga nägin siin foorumis ühte teemat, kus nn. õpetati teistsugust surumistaktikat, teekis huvi ja sellest ajast saadik olen nii surunud – Kogu keha horisontaalpingil võimalikult silda ja kangi olen vaid nii madalale lasknud, et küünarnukid (hoides randmed võimalikult sirged) pingi “horisontaal pinnast” alla poole ei vaju. Ise olen aru saanud, et nõnda töötab kõige rohkem rind, lastes kangi veel allapoole hakkavad tööle juba rohkem õlad ja käed? Loodan, et saite aru mu seletusest. Kas selline surumine on siis vale?juuni 16, 2009 at 11:57 e.l. #202524-TANK-
Memberlastes kangi veel allapoole hakkavad tööle juba rohkem õlad ja käed?Hoidku taevas selle eest, et õlad ja käed ka nati lisatrenni saavad?
* Mida raskem ja kompleksem harjutus on ja mida rohkem lihaseid töösse kaasab seda effektiivsem see on (ka üleüldisele lihaskasvule).
* Mida isoleeritum on harjutus seda rohkem mõjub just treenitavale piirkonnale.
juuni 16, 2009 at 12:41 p.l. #202533NO PAIN NO GAIN
MemberJa sa jälle oma paari kuu kogemusega tuled soovitusi jagama? Lõpeta ära juba.Aga nende paari kuuga olen ma v2ga palju teada saanud nii trennist kui ka toitumisest nii et teadmisi on mul palju .
Algaja kohta olen ma tark, pealegi olen juba k6ik fitness artiklid l2bilugenud, m6ned isegi 2-3 korda jne,jne,jne .
V2hemalt minuarust ei ole pyramiidimine just k6ige parem taktika, sulle v6ibolla meeldib, aga mina kyll ei kasuta .
juuni 16, 2009 at 12:49 p.l. #202534L6viLeo
MemberMinumeelest ei saa öelda, et see süsteem on vale ja too teine õigem.
Me kõik oleme erinevad ja meile kõigile toimivad erinevad süsteemid ka erinevalt.
Mõnele sobib püramiid teisele hoopis aga 5×5(mulle näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )juuni 16, 2009 at 12:59 p.l. #202536-TANK-
MemberMinumeelest ei saa öelda, et see süsteem on vale ja too teine õigem.Me kõik oleme erinevad ja meile kõigile toimivad erinevad süsteemid ka erinevalt.
Mõnele sobib püramiid teisele hoopis aga 5×5(mulle näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Ma ei taha öelda et väiksemad kordused ei tööta.
Töötavad väga hästi… eriti kui oma õlgade ja küünarliigese peale vihane oled.
Näiteks 10-ste seeriatega on väga raske või isegi võimatu omale õlavalu tekitada.
koguaeg max-i proovides aga palju lihtsam.
Ja siis ei jõua seda hala ja vingumist kuulata et see ja too valutab jne.
juuni 16, 2009 at 1:22 p.l. #202542daemonium
MemberAga nende paari kuuga olen ma v2ga palju teada saanud nii trennist kui ka toitumisest nii et teadmisi on mul palju .Algaja kohta olen ma tark, pealegi olen juba k6ik fitness artiklid l2bilugenud, m6ned isegi 2-3 korda jne,jne,jne .
Taciturnitas stulto homini pro sapientia est,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2009 at 3:03 p.l. #202558taliindrek
MemberPyramiid on halb taktika .Tee pigem kindlate korduste arvuga n2iteks 10 .
Ja raskust pead aegajalt suurendama kah .
Sa räägid, et püramiidi taktiga pole hea, aga ise ütled, et korduste arvuks jäta nt 10 ja suurendad raskust aega-ajalt. See ongi ju praktiliselt sama.. Mida sa räägid?!
juuni 16, 2009 at 4:02 p.l. #202574taliindrek
MemberAga nende paari kuuga olen ma v2ga palju teada saanud nii trennist kui ka toitumisest nii et teadmisi on mul palju .Algaja kohta olen ma tark, pealegi olen juba k6ik fitness artiklid l2bilugenud, m6ned isegi 2-3 korda jne,jne,jne .
V2hemalt minuarust ei ole pyramiidimine just k6ige parem taktika, sulle v6ibolla meeldib, aga mina kyll ei kasuta .
Vaevalt sa nii tark oled ja kõik finessi artiklid ka läbi oled lugenud ja takkaotsa mitu korda.. Sinu arvates on neid seal 1 käe peal kokku lugeda?
juuni 16, 2009 at 5:07 p.l. #202580NO PAIN NO GAIN
MemberVaevalt sa nii tark oled ja kõik finessi artiklid ka läbi oled lugenud ja takkaotsa mitu korda.. Sinu arvates on neid seal 1 käe peal kokku lugeda?noh umbes 1000 artiklit kokku .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga m6ned asjad j2tsin vahele kuna ei pakkunud huvi v6i on korduva teemaga .
juuni 16, 2009 at 5:16 p.l. #202584Jarmo Oberst
Membernoh umbes 1000 artiklit kokku .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga m6ned asjad j2tsin vahele kuna ei pakkunud huvi v6i on korduva teemaga .
No kui mul küsimusi tekib siis pöördun kindlasti sinu poole. Lisaks peaks sind foorumis spetsialistiks nimetama.
juuni 16, 2009 at 5:33 p.l. #202586ztex
MemberTõesti, tegu on väga targa persooniga. Nii et kõik kes proteiini kasutavad ei ole naturalistid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2009 at 5:40 p.l. #202590NO PAIN NO GAIN
MemberNo kui mul küsimusi tekib siis pöördun kindlasti sinu poole. Lisaks peaks sind foorumis spetsialistiks nimetama.sa arvad et ma suudan k6igele vastata ?
siin on n2iteks artikleid lihaskasvu kohta yle kymne ja teised on samuti tihti korduvad artiklid .
oma vanuse kohta v6iks kyll spec olla .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2009 at 6:09 p.l. #202599L6viLeo
MemberMa ei taha öelda et väiksemad kordused ei tööta.Töötavad väga hästi… eriti kui oma õlgade ja küünarliigese peale vihane oled.
Näiteks 10-ste seeriatega on väga raske või isegi võimatu omale õlavalu tekitada.
koguaeg max-i proovides aga palju lihtsam.
Ja siis ei jõua seda hala ja vingumist kuulata et see ja too valutab jne.
Ma ei mõelnudki konkreetselt sind, vaid juhtisin tähelepanu, et igalpool õigustatakse teadus tehnikaid ja samas halvustatakse teisis. Tegelikult nad töötavad kõik ju. lihtsalt mõnel paremini- mõnel halvemini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2009 at 9:07 p.l. #202650taliindrek
MemberNo kui mul küsimusi tekib siis pöördun kindlasti sinu poole. Lisaks peaks sind foorumis spetsialistiks nimetama.Absoluutselt poolt sinuga!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.