Lamades surumine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Lamades surumine
- This topic has 55 replies, 24 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
taliindrek.
-
AutorPostitused
-
juuni 15, 2009 at 9:42 p.l. #202398
-arx-
Memberproovisin ka rannet vähe sirgemana hoida, aitab ikka tunduvalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2009 at 10:11 p.l. #202403hunter
MemberVõid lasta kangi 1cm ka allapoole lukustamist, sina paned kangile tempo ja liikumiseks kuluva ma. See on korralik amplituud, kui lased ikka rinnale. Olen korduvalt näinud vendi, kes tahavd suurt raskust suruda, lasevad kangi kuskile ime kohta ja suruvad ülesse. Ära sina nii tee.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2009 at 11:39 p.l. #202405undisputed
MemberÄra kuula mingit pläma protsentidest ja muust jamast.Kõige lihtsam reegel – kui jõuad 10 korda suruda pane 5kg juurde.
Seni kuni ei jõua 10x suruda tee sama raskusega. 1-2 trenni nädalas.
Ja ongi kõik. Mina olen selle süsteemiga jõudnud 9x 125kg -ni seega asi töötab.
Hoiab liigesed terved ja puha.
Kui ahneks lähed maksad selle eest oma tervisega. Õlad, küünarnukid, randmed või saad veel mingi rebendi.
Mõistlik vastus. Ise läksin 8 kordusega. Llisasin 2,5 kg. Läksin kuni 8×135 kg. Ei mingeid meeletuid seeriaid ja % ajamist. 4 seeriat soojendust ja 1 tööseeria ja kõik.
juuni 16, 2009 at 5:04 e.l. #202410tereummikust
MemberKui ma alustasin, läksin ka lihtsalt pingile pikali, võtsin kangi kätte ja surusin nii, et lasin kangi põhimõtteliselt vastu rinda. Siis aga nägin siin foorumis ühte teemat, kus nn. õpetati teistsugust surumistaktikat, teekis huvi ja sellest ajast saadik olen nii surunud – Kogu keha horisontaalpingil võimalikult silda ja kangi olen vaid nii madalale lasknud, et küünarnukid (hoides randmed võimalikult sirged) pingi “horisontaal pinnast” alla poole ei vaju. Ise olen aru saanud, et nõnda töötab kõige rohkem rind, lastes kangi veel allapoole hakkavad tööle juba rohkem õlad ja käed? Loodan, et saite aru mu seletusest. Kas selline surumine on siis vale?
juuni 16, 2009 at 5:11 e.l. #202412JamesC
MemberKui ma alustasin, läksin ka lihtsalt pingile pikali, võtsin kangi kätte ja surusin nii, et lasin kangi põhimõtteliselt vastu rinda. Siis aga nägin siin foorumis ühte teemat, kus nn. õpetati teistsugust surumistaktikat, teekis huvi ja sellest ajast saadik olen nii surunud – Kogu keha horisontaalpingil võimalikult silda ja kangi olen vaid nii madalale lasknud, et küünarnukid (hoides randmed võimalikult sirged) pingi “horisontaal pinnast” alla poole ei vaju. Ise olen aru saanud, et nõnda töötab kõige rohkem rind, lastes kangi veel allapoole hakkavad tööle juba rohkem õlad ja käed? Loodan, et saite aru mu seletusest. Kas selline surumine on siis vale?Täitsa õige tähelepanek, olen sellist asja samamoodi tähelepannud..!
juuni 16, 2009 at 7:48 e.l. #202441NO PAIN NO GAIN
MemberKui sa tahad areneda, siis sellest ei piisa, kui sa ühe ja sama raskusega nädalast nädalasse teed. Sa pead kasutama mingit progressiooni või püramiidi või midagi sellist.Pyramiid on halb taktika .
Tee pigem kindlate korduste arvuga n2iteks 10 .
Ja raskust pead aegajalt suurendama kah .
juuni 16, 2009 at 8:04 e.l. #202454taliindrek
MemberPyramiid on halb taktika .Tee pigem kindlate korduste arvuga n2iteks 10 .
Ma ei ütleks, minule iseenesest meeldib see. See on nagu rohkem see, et mis kellegile meeldib jms..
juuni 16, 2009 at 8:05 e.l. #202456NO PAIN NO GAIN
MemberMa ei ütleks, minule iseenesest meeldib see. See on nagu rohkem see, et mis kellegile meeldib jms..sinu teha .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2009 at 8:11 e.l. #202458Alexander Andrusenko
ModeratorPyramiid on halb taktika .Tee pigem kindlate korduste arvuga n2iteks 10 .
Ja sa jälle oma paari kuu kogemusega tuled soovitusi jagama? Lõpeta ära juba.
juuni 16, 2009 at 9:10 e.l. #202479P-A-U-L
MemberRinnalihaste kasvuks ning ka raskuse arendamiseks on püramiidsüsteem üks parimaid.
Muidugi “lapskulturist” teab paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no pain no brain….
juuni 16, 2009 at 9:13 e.l. #202481taliindrek
MemberRinnalihaste kasvuks ning ka raskuse arendamiseks on püramiidsüsteem üks parimaid.Muidugi “lapskulturist” teab paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no pain no brain….
Seda minagi..
juuni 16, 2009 at 9:16 e.l. #202482Zann0
MemberEhk keegi targem räägiks hingamisest surumusel, alla lastes hingad sisse, surudes puhud välja?
juuni 16, 2009 at 9:28 e.l. #202489heihopsti
MemberHingad sisse ja langetad kangi
Surud raskuse tagasi ülesse ja hingad välja
juuni 16, 2009 at 9:46 e.l. #202496Nesatur
MemberKas alles siis hingad sisse kui kang on juba all ja alles siis hingad välja kui kang on juba üleval või
hingad üles ja alla laskmise ajal?
juuni 16, 2009 at 9:59 e.l. #202497taliindrek
MemberKas alles siis hingad sisse kui kang on juba all ja alles siis hingad välja kui kang on juba üleval võihingad üles ja alla laskmise ajal?
Ise ka aru saad, mis sa ütlesid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hingad sisse ja langedad kangi,
üles lükkamise ajal hingad välja pikalt..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.