lamades surumine
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » lamades surumine
- This topic has 11 replies, 4 voices, and was last updated 21 years, 6 months tagasi by
steroid.
-
AutorPostitused
-
august 3, 2004 at 8:50 e.l. #2785
mariov
Membertere
kas keegi oskab öelda milliste harjutustega
saaks kõige paremini arendada just
nö ,,äkkjõudu,, mitte lihasmassi.mis raskus,
mitu korda teha.praegu jõuan suruda 100kg
kümme korda(kaalun 78kg).eesmärk on suruda 3 kuu pärast 1x140kg.kas see on reaalne
kui keegi oskab aidata,kirjutage.ette tänades
august 3, 2004 at 9:39 e.l. #40138max9
Memberkolm kuud täitsa reaalne
august 3, 2004 at 10:22 e.l. #40139Vilbo
MemberMul endal on põhimõtteliselt nii,et kui siledalt maalt surun ja jõud seisma jääb, siis hakkan ainult kaldpingilt trenni tegema. Niiöelda annan tavalisele surumisele natuke puhkust. Ja tavaliselt on peale mõnda aega puhkust jälle purakas sees ning ka jõudu tuleb edasi. see kõik on muidugi väga individuaalne, aga minu puhul toimib. Kindlasti peaksid kasutama kreatiini(powermani oma on hea) ning kui raha on siis ka glutamiini. Endal on ilma nendeta raske läbi ajada. Edu
august 3, 2004 at 10:49 e.l. #40140punamtsike
Memberpowermani kreatiin on kreatiin nagu iga teinegi ehk mõtetu teema. puhas kreatiin monohüdraat laxab esimesel kasutamisel ja sellega asi piirdubki. ja see mass on vesi. minimaalne lugu on monohüdraat ja dextrose. aga ega seegi oluliselt etem pole. tuleb ikka väga pika aja jooskul tarbida et temast mingit tolku oleks.
august 3, 2004 at 11:10 e.l. #40141Vilbo
Member´kreatiin on jah nagu iga teinegi aga Powermani oma on lihtsalt palju odavam. ja ma ei tea kuidas sinu puhul on aga minu kreatiini mõju kestab juba kolmandat kuud. Selle aj jooksul on tavaliselt pingilt jõudu juurde tulnud umbes 20kg ja kaldpingilt ka peaaegu sama palju. Aga nagu ma juba ytlesin, kõik on individuaalne.
august 3, 2004 at 11:19 e.l. #40142punamtsike
Membernnoo siis tuleb sul lihtsalt sillas olla. ise sain +5 kg esimese kuuriga. rohkem pole mingit mõju täheldanud. võibolla sarjakestvust ja sellist üldist erksust.
august 3, 2004 at 11:22 e.l. #40143Vilbo
Membermis see kuuri pikkus sul on.panid ikka dextrosiga segamini.
august 3, 2004 at 11:49 e.l. #40144punamtsike
Membernoo kuuridest olen juba ammu loobunud. hetkel kasutan seda juba pikemat aega 5g päevas. lisan lihtsalt sheigi sisse. kui muud ei tee siis vähemalt psüholoogiline efekt. aga muidu kust sa tead et see 20 kg just kreatiinist tuli. vaevalt pärast 3 kuud trenni niisama nulli peale oleksid jäänud. mitmes aasta trenni läheb juba kui küsida tohib? kui alles alustasid siis tuleb see 20 kg niisama ka kätte. ei kreatiin monohüdraat töötab küll kudagimoodi aga tema toimet tähtsustatakse pika puuga üle.
august 3, 2004 at 1:16 p.l. #40145Vilbo
Membertean sellepärast, et just põhiline laks tuli kahel esimesel nädalal. Peale kreatiini siis midagi muud ei pannud. Ja see 20 tuli 130kg 150kgle.
august 3, 2004 at 3:30 p.l. #40146punamtsike
Memberno ma ka ei tea. äkki on sul siis loduslikult madal kreatiini tase. et lisakreatiin laksab ilge hästi. minu tutvusringkonnas kaldub ikka sinnakanti et praktiliselt mitte muffigi. pigem sarjakestvust. oot aga kaua sa trenni oled teinud? kahe nädalaga 130 kg 150 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) äkki õppisid vahepeal põrgatama.august 3, 2004 at 3:31 p.l. #40147punamtsike
Membermõni ei saa metaaniga ka kahe nädalaga + 20 kg.
august 5, 2004 at 8:59 p.l. #40148steroid
Member…kuulun nende õnnelike hulka,kellele kreatiin absoluutselt ei toimi.Tegin kunagi ilusasti nn “sissesöömiskuuri”,pärast tarbisin regulaarselt veel paar kuud,siis loobusin.Tulemus-absoluutne null! Samas olen rahul,sest raha kulub nüüd lihtsalt vähem.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.