Laktoositalumatus või piimavalgutalumatus
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Laktoositalumatus või piimavalgutalumatus
- This topic has 71 replies, 33 voices, and was last updated 14 years, 5 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
veebruar 17, 2010 at 8:29 p.l. #256916
Greedo
Memberküsimus siis selline, et kui on laktoositalumatus, siis millega asendada piimatooted? hapukoort ja vahukoort näiteks?Sellisel puhul on olemas nüüd kaerapõhjal valmistatud tooted. vaata http://www.elujanu.ee
veebruar 17, 2010 at 10:07 p.l. #256944airmax27
MemberKas ei ole mitte selline toode olemas nagu LAKTAAS.Üks tablett enne piimatoodete söömist ja probleem lahendatud.Endal igatahes toimib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 20, 2011 at 10:27 e.l. #308281captjones
MemberTerv,
Alustasin just GOMADiga (gallon of milk a day), kuid olen laktoositalumatu. Isegi klaasike piima tõmbab põhja alt nii et võin morssi s*tuda 15min hiljem.
Küsimus siis selline, kas piima juues tuleb ta kohe välja või omastab mu keha sealt ka midagi? Enne joomist tõmban kaks erinevat laktaasiensüümi tabletti sisse, et natukenegi seedimisele lihtsamaks seda teha, kuid asi on ikkagi päris jama. GOMADi ajal ei saa kodust väga kaugele minna, sest iga hetk peab sh*tterisse jooksma ja kraanid lahti keerama : D
Olen hardgainer & tõstmisega tegelenud 5a. GOMAD või roidid tunduvad hetkel ainukesed võimalused juurde võtta.. : ()
juuli 20, 2011 at 10:33 e.l. #308282shreku
MemberTerv,Alustasin just GOMADiga (gallon of milk a day), kuid olen laktoositalumatu. Isegi klaasike piima tõmbab põhja alt nii et võin morssi s*tuda 15min hiljem.
Küsimus siis selline, kas piima juues tuleb ta kohe välja või omastab mu keha sealt ka midagi? Enne joomist tõmban kaks erinevat laktaasiensüümi tabletti sisse, et natukenegi seedimisele lihtsamaks seda teha, kuid asi on ikkagi päris jama. GOMADi ajal ei saa kodust väga kaugele minna, sest iga hetk peab sh*tterisse jooksma ja kraanid lahti keerama : D
Olen hardgainer & tõstmisega tegelenud 5a. GOMAD või roidid tunduvad hetkel ainukesed võimalused juurde võtta.. : ()
Ma pakun, et kui asi ikka ni hull on, siis ei ole mõtet seda piima endale sisse ajada. Ja õige toitumisega paneb peaaegu eranditult kõik inimesed kaalus juurde või maha võtma. Somatotüübi ebasoodsus ei ole ületamatu takistus!!!
juuli 20, 2011 at 11:42 e.l. #308295captjones
Memberõige toitumisega paneb peaaegu eranditult kõik inimesed kaalus juurde või maha võtma.s!tusin just 4l piima välja. lol.
apteeker:” jaa jaa võib ühe tableti võtta ja kõik korras, ei ole neid koos vaja võttagi, see üks on piisavalt tugev.”
*võtsin erinevaid laktaasitablette + 3 söetabletti. 30 min pärast s*tusin( ok see pole isegi õige sõna) 4 liitrit piima välja.
strong genetics are strong. never gonna get huge like this..
toitumine on õige muidu aga kogused ei ole nii suured, ma ei jaksa süüa lihtsalt (oksendaks välja selle kõik selle jama). mingi 500g liha+pakk kohupiima+salat+kodujuust+oatmeat+2 sheiki trenni vahel+öösel kaseiin. sellest on kõht enamgi kui täis. kusjuures kui ma mingil perioodil tõmban suvalisi asju krõpsu etc on kõht täiest korras..
piima sisse ajada toidu kõrvalt oleks tunduvalt lihtsam : ()
juuli 20, 2011 at 11:45 e.l. #308297shreku
Members!tusin just 4l piima välja. lol.apteeker:” jaa jaa võib ühe tableti võtta ja kõik korras, ei ole neid koos vaja võttagi, see üks on piisavalt tugev.”
*võtsin erinevaid laktaasitablette + 3 söetabletti. 30 min pärast s*tusin( ok see pole isegi õige sõna) 4 liitrit piima välja.
toitumine on õige muidu aga kogused ei ole nii suured, ma ei jaksa süüa lihtsalt (oksendaks välja selle kõik selle jama). mingi 500g liha+pakk kohupiima+salat+kodujuust+oatmeat+2 sheiki trenni vahel+öösel kaseiin. sellest on kõht enamgi kui täis. kusjuures kui ma mingil perioodil tõmban suvalisi asju krõpsu etc on kõht täiest korras..
piima sisse ajada toidu kõrvalt on tunduvalt lihtsam.
Mine konsulteeri mõne toitumisspetsialistiga ja pange toitumine korralikult paika. Ise ei ole mõttet jalgrattast leiutada, isegi kui arvad, et see sul õnnestub.
juuli 20, 2011 at 12:09 p.l. #308298Archangel
Members!tusin just 4l piima välja. lol.apteeker:” jaa jaa võib ühe tableti võtta ja kõik korras, ei ole neid koos vaja võttagi, see üks on piisavalt tugev.”
piima sisse ajada toidu kõrvalt oleks tunduvalt lihtsam : ()
Kui piima juua nii kerge siis miks sa siis Valgujooke pigem ei tarbi? Mõistetav, et igaüks ei suudagi süüa niipalju tahket toitu. Aga piim on üldiselt suhteliselt kalorivaene, kui just ülirasvast piima ei tarbi ning ka siis mitte just eriline kaloripomm.
Sheikidega saad sama hinna eest pm. sama palju kaloreid, kuid võid 1L vedelikuga 2-4x isegi rohkem kaloreid saada. Seega arvan, et palju parem lahendus kui Piim kugistada, eriti kui talumatus ka selle vastu.
Olenevalt menüüst võib kindlasti korrektuure teha. Sellist imelooma, kes korraliku toitumisega kaalu juurde ei võta – ei ole mina veel kuskil näinud. Seega ma usun, et sa lihtsalt paisutad oma probleemid üle. Nagu juba öeldi, siis konsulteeri mõne treeneriga ning tulemused saavad korralikud olema. Garanteeritud!
juuli 20, 2011 at 12:57 p.l. #308301jõuents
MemberKus su menüüs rasvad on? Kõik need kohupiimad, salatid, kodujuustud on ju nii kalorivaesed ja neid peab ka koguseliselt palju sööma – kõhu saad täis aga kaloreid ikka njetu.
- Lisa pakk kookoshelbeid päevas (ca 700kcal),
- 50g 82%-list võid (ca 350kcal)
- 100g 20%-list juustu* (ca 300kcal)
Kõike su keha kindlasti ei jõua sealt piimast kätte saada. Soovitaks piima üldse välja jätta – mugavuse ja üldise kasulikuse suhtes.
*PS enamus juustud on laktoosivabad.
juuli 20, 2011 at 1:22 p.l. #308304captjones
Memberaight. millega muidu koos kookosehelbeid süüa?
tänud detailse shopping-listi eest >:]
lähen kohe poodi
juuli 20, 2011 at 1:27 p.l. #308305gmaster
MemberÄra lõhu oma keha, kui ta ilmselgelt sulle märku annab, et asi ei sobi.
juuli 20, 2011 at 6:26 p.l. #308331protein_pets
MemberAsenda piim näiteks mahlaga. 100ml 100% viinamarjamahla sisaldab ca 16g süsivesikuid. Ma usun, et nt 2l päevas aitab kasvule tugevasti kaasa
juuli 20, 2011 at 6:45 p.l. #308334undisputed
MemberOled Joogijogurtid proovinud. Mul ka piimaga jama, kuid jogurtit kannatab. Joon söögikordade vahele klaasi. 1 L umbes 1000 kcal.
juuli 20, 2011 at 6:52 p.l. #308335Archangel
MemberMinu arust ei ole mingi lahendus hakata päevas endale 100g töödeldud suhkrut sisse ajama.
Valgusheike + häid rasvu sisaldavaid toite juurde. Ei näe mingit põhjust, miks igaüks niimoodi käituma ei peaks.
juuli 20, 2011 at 8:20 p.l. #308342tykonu
MemberSoovitan ka Juku juustu, 500g pakk sisaldab kokku 200g valku.
juuli 20, 2011 at 9:04 p.l. #308346AlanBStard
ModeratorKas naturaalne piim annab sama s’itstormi efekti?
… kitsepiim?
lühiajaliselt võib loperamiidiga torude tööd aeglustada, see on peaaegu igas kõhutabletis ka sees. Opioid, aga ajusse ei jõua
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.