laialt surumine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » laialt surumine
- This topic has 19 replies, 13 voices, and was last updated 15 years, 9 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
aprill 30, 2010 at 2:29 p.l. #22347
Anonüümne
Guestkuidas saab rinnalihast paremini treenida kas võimalikuld laialt suruda või siis nende triiputeni mis kangil on?
aprill 30, 2010 at 7:49 p.l. #225221Alexander Andrusenko
ModeratorMida laiemalt hoiad, seda rohkem koormad rinda. Mida kitsamalt, seda rohkem töötab triitseps.
mai 1, 2010 at 8:52 e.l. #224327inside14
MemberIsiklikult ei saa öelda küll, et mida laiemalt seda parem rinnale. Kitsamalt jah töötab triitseps palju, samas sõltub ka küünrliigese asendist surumise vältel. Kui aga võtan väga laialt siis hakkab jällegi õlale. Tuleb paras vahemik leida.
mai 1, 2010 at 9:46 e.l. #223864builder
MemberSee triipudeni kangil jutt…….. 2 meetrisel koljatil ongi see harjutus triitsepsile. Teine asi, väga lai haare hakkab pika peale randmeid löhkuma.
mai 1, 2010 at 11:37 e.l. #223212matjusm
MemberSee triipudeni kangil jutt…….. 2 meetrisel koljatil ongi see harjutus triitsepsile. Teine asi, väga lai haare hakkab pika peale randmeid löhkuma.Kas väga lai haare kus kang on su kaela lähedal pole mitte ohtlik õlgadele? Olen nagu sellist asja kuulnud.
mai 1, 2010 at 11:54 e.l. #223168builder
MemberNatuke segaseks kipub jutt, aga väga laia haaret juba tahad harrastada, saab juba nn. hantllitega lendlemist harjutada. Ja raskused siis vastavad ikka valida. Ja parim variant jöusaalis keegi targem ikka ütleb, mis valesti. Jöutöstmises jah need haardeulatused ju väga täpselt paigas peavad olema. Saan aru, et keha pöletamisel ise küll ei näe probleemi kui need haarded vahelduvad. Pöhiline ju, et areng oleks ja järgmisel päeval möni kord tunneksid end peksa saanuna?
mai 1, 2010 at 12:46 p.l. #223095airmax27
MemberRinnalt surumisel võiks haarde laius olla selline, et kui kang on rinnani lastud siis küünarnukist oleks käsi kuni 90 kraadi aga mitte üle selle.Muidu hakkabki pikapeale randmetele.
mai 1, 2010 at 3:49 p.l. #222870aivo1359
MemberKa minu kogemus näitab,et väga laia haardega surumine ei anna mingit effekti.Pigem teeb tõesti randmed valusaks juhul,kui kangil(st. trenažööril) ei ole kätele vastavat kallet.Mina piirduks kuskil 90 kraadise nurgaga.
mai 1, 2010 at 4:11 p.l. #222867Alexander Andrusenko
ModeratorNo jõutõstmises annab see efekti küll – võistlussurumisel on kasulik kasutada maksimaalset lubatud haaret selleks, et vähendada surumise amplituudi (vahemaad kangist rinnani). Randmete kaitseks kasutatakse randmesidemeid.
mai 1, 2010 at 4:44 p.l. #222864gmaster
MemberEi taha küll lolli muljet jätta, aga kas keegi on proovinud haardenurka muuta? Enne surusin nagu vasakpoolsel pildil (näen ka saalis väga paljusid nii surumas), vbl isegi suurema nurgaga ja randmed hakkasid juba 80kg juures valutama, praegu parempoolse pildi järgi haardega ei ole 90 juures ka midagi tunda. Peale haardevahetust viskasin randmetoed ka nurka.

Et ehk on kellelegi sellest abi.
mai 1, 2010 at 5:19 p.l. #222857builder
MemberHehe, suure raskuse all pöial peab vastu? minul igatahes on nii ebamugav. Väikeste raskustega suuvin edu pöidla arengus, nagu vanasti eeldati ahvi arengu teed inimeseks. Nali naljaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit. Mötlesin veel seda, et kas asi üsna ohtlik pole, kui suurem raskus ettepoole kaldub kogemata? Voibolla voimatu, aga pildi pealt vaadates jube, nagu oleks fikseerimata asend. Raskus nagu saaks kukkuda mölemale poolele.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2010 at 7:17 p.l. #221922gmaster
MemberHehe, suure raskuse all pöial peab vastu? minul igatahes on nii ebamugav. Väikeste raskustega suuvin edu pöidla arengus, nagu vanasti eeldati ahvi arengu teed inimeseks. Nali naljaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Edit. Mötlesin veel seda, et kas asi üsna ohtlik pole, kui suurem raskus ettepoole kaldub kogemata? Voibolla voimatu, aga pildi pealt vaadates jube, nagu oleks fikseerimata asend. Raskus nagu saaks kukkuda mölemale poolele.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No suur on ka suhteline, aga mina küll midagi pöidla juures täheldanud pole.
Ausalt öeldes ma küll ei tea kuidas see raskus kalduma peaks üldse, pealegi on mul niiviisi tunnetus isegi veidi parem, kuna hoian kangil ümbert kinni, mitte lihtsalt kangi peopesa peal. Seega fikseeritud ikka.
Kang on mul korra ettepoole kaldunud küll, aga just vana haardega.
mai 2, 2010 at 6:44 e.l. #221317Archangel
MemberNii Arnie kui Ronnie jätsid rinnalt surumise juures üldse pöidla kasutamata. Ehk siis lahtine surumine. Väga ohtlik paljude meelest. Kui kang libiseb siis saad piki vahtimist ning suht sahtel puhas kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas on tunnetus nagu omajagu parem, kui olen proovinud.
Eks see selline kahtlane teema ole, et mis see kõige parem lahendus on.
Pole kunagi ise oma käsi küljepealt vaadanud, aga arvatavasti teen nagu Gmaster esimese pildi peal. Ehk kang toetub siiski painutatud randmele. Olen teinud 140kg raskusega ning pole täheldanud, et ranne annaks tunda. Pigem ei jõua käed üleüldiselt raskust taluda.
mai 2, 2010 at 8:45 e.l. #221262gmaster
MemberMul hakkas 80 juures tunda andma, tuttaval 70.. seega väga individuaalne.
mai 2, 2010 at 11:21 e.l. #220480Sarge
MemberMinu arust vasakpoolne lõhub rannet ja võib taha ära kalduda. Ise kasutan ka parempoolset haaret. Palju mugavam ja raskus on tsentris.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.