Lähme koos….
- This topic has 26 replies, 17 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
scorpion666.
-
AutorPostitused
-
august 22, 2007 at 8:50 e.l. #11500
Toots25
Membertervitused.
Tahaks ka trenni teha ja julgelt maikat kanda aga näed ei julge
“>paks ma pole,lihtsalt liiga(omaarust) sale ja jõukasse on vast nati imelik tunne minna kuna seal ikka megapõkkid koos,seega see plaan ongi katki jäänud.Ma 182 ja 70 kg u. ja vanust 25
Tahaks aga jooksma minna aga seda võiks juba kellegiga koos teha,tutavad raisk laisad ja ei viitsi…..seega üleskutse,lähme jooksma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SRY Olen Tartust, unustasin
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 22, 2007 at 9:13 e.l. #122959Jess13A
Membertervitused.Tahaks ka trenni teha ja julgelt maikat kanda aga näed ei julge
“>paks ma pole,lihtsalt liiga(omaarust) sale ja jõukasse on vast nati imelik tunne minna kuna seal ikka megapõkkid koos,seega see plaan ongi katki jäänud.Ma 182 ja 70 kg u. ja vanust 25
Tahaks aga jooksma minna aga seda võiks juba kellegiga koos teha,tutavad raisk laisad ja ei viitsi…..seega üleskutse,lähme jooksma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Plaan pole paha, ainult selgutsetuks jääb, kus kandis neid sportilike tulemusi Eestis tahetakse saavutada, profiilis ei ole midagi märgitud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 22, 2007 at 10:57 e.l. #122976Alexander Andrusenko
ModeratorNii palju, kui mina erinevaid saale külastanud olen, siis enamus harjutajaid on seal olnud siiski enam-vähem algajad. Neid “põkke” on saalis tavaliselt mõni üksik. Ja nad ei hakka kunagi su üle naerma vms. Ma arvan, et su kartused on alusetud.
august 22, 2007 at 12:23 p.l. #122994jrx
MemberOn sul mingi treeningplaan ka? Me ei ole siiamaani veel kellestki ära öelnud, kui ta meiega koos treenida tahab:)
Aga tõesti… ära muretse selle pärast, millised TEISED jõusaalis on või mida nad teevad. Muretse selle pärast, mida sina teed ja selle pärast, et see oleks sinu jaoks kõige parem.
august 22, 2007 at 12:36 p.l. #122996Toots25
MemberOn sul mingi treeningplaan ka? Me ei ole siiamaani veel kellestki ära öelnud, kui ta meiega koos treenida tahab:)Aga tõesti… ära muretse selle pärast, millised TEISED jõusaalis on või mida nad teevad. Muretse selle pärast, mida sina teed ja selle pärast, et see oleks sinu jaoks kõige parem.
“> ei ole mul paraku mingeid plaane ega skeeme, kuid internet on nii võimas ja kirjandust toitumise,treeningu jne jne kohta kül ja veel,iseasi kui palju seda lugeda jõuab.Nii supper oleks kui oleks täiesti personaalne skeem ja kava,aga palun telli ja köhi klotsi jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja mitte vähe….august 22, 2007 at 12:59 p.l. #123000Capricorn
Member(Esilagu) piisab täiesti kui võtad “Tööriistad”-> “Treeningkavad” alt “Algajate kava”. Mõni kuu hiljem võtad “edasijõudnute kava jaotatuna kaheks” jne, selle järgi võib juba kauem treenida. Kui juba mõned kuud oled treeninud, siis oskad ka juba ise harjutusi valida erinevatele lihasgruppidele, ei pea näpuga siinsetes kavades järge ajama.
“>august 23, 2007 at 6:23 e.l. #123071Toots25
Member(Esilagu) piisab täiesti kui võtad “Tööriistad”-> “Treeningkavad” alt “Algajate kava”. Mõni kuu hiljem võtad “edasijõudnute kava jaotatuna kaheks” jne, selle järgi võib juba kauem treenida. Kui juba mõned kuud oled treeninud, siis oskad ka juba ise harjutusi valida erinevatele lihasgruppidele, ei pea näpuga siinsetes kavades järge ajama.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja sealt ma ka juba vaatasin….. või ehitaks koju omale jõusaali?
“>august 23, 2007 at 6:51 e.l. #123072triplekix
Member….. või ehitaks koju omale jõusaali?
“>No selge siis…tegu JAAN TOOTSIGA
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
august 23, 2007 at 7:16 e.l. #123074Toots25
MemberNo selge siis…tegu JAAN TOOTSIGA
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2007 at 10:02 e.l. #123095rainisk
MemberNo selge siis…tegu JAAN TOOTSIGA
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaan Toots on vist tsipa vanem kui 25 kui ma ei eksi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga jõusaali koju ehitamine oleks ju hea küll, aga suhteliselt kulukas ettevõtmine.
august 23, 2007 at 10:08 e.l. #123096Toots25
MemberJaan Toots on vist tsipa vanem kui 25 kui ma ei eksi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Aga jõusaali koju ehitamine oleks ju hea küll, aga suhteliselt kulukas ettevõtmine.
aga…. kui ostaks mingi universaalse pingi+kangi+raskused ja hantlid siis peaks ju hakkama saama, sest egas ma nüüd tippkulturistiks taha saada, pigem nati kabedamat väljanägemist
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,head füüsist, jõudu ja eelkõige head tervist ja enesetunnet.natuke käid jooksed siis sipled nati kangiga ja kui sööd ka korralikult siis peaks ju tulemus ikka tulema…..või ma eksin..
“>august 23, 2007 at 10:09 e.l. #123097dirty scorpion
Membersiiski minuarust kodus treenimine ple sama mis jõusaalis.Jõusaal ikka selline püha koht kus parem motivatsioon
“>august 23, 2007 at 10:15 e.l. #123098P-A-U-L
Membernatuke seda, nati teist, veidike kolmandat……… nii ei saavuta küll mingit tulemust. Parem tee ühte asja ja korralikult, distsipliin on edu alus:)
august 23, 2007 at 10:39 e.l. #123099Toots25
Membernatuke seda, nati teist, veidike kolmandat……… nii ei saavuta küll mingit tulemust. Parem tee ühte asja ja korralikult, distsipliin on edu alus:)ma ei mõtlegi natuke seda ja teist, ma mõtlen kõike korralikult teha.Kui trenasöri pole, sobib ju jooksmine soojenuseks ja pink koos vajalike asjadega sobib trenni tegemiseks..
“>august 23, 2007 at 10:46 e.l. #123101erik182
Memberaga siiski olex ju parem kui teexid ühele lihasgruppile igasuguseid erinevaid harjutusi ja kui sa endale mingi ühe pingi võtad siis kui palju sa saad neid erinevaid harjutusi teha ?
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.