lahjad poisid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » lahjad poisid
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
rainisk.
-
AutorPostitused
-
juuni 26, 2008 at 11:59 e.l. #14045
Anonüümne
Guesthttp://paber.ekspress.ee/viewdoc/72D66098B…225745E0029ED3C
Et päris huvitav lugemine oli. Eriti see jõusaali kohta käiv, kuskil keldris, kaks kangi ja sangpomm
et endal ka nüüd kohe-kohe minek, kas kellegil on ka kogemusi olnud mereväes just? ise ikka suht aktiivne spordis, ja päris pull oleks näha, kui mingi tüüp jooksu ajal enda kõrval ära vajub
aga mul endal silmad suht võssas, vb saadetakse mind ka tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2008 at 12:46 p.l. #158925jrx
MemberHullumeelsus. Raskus seljas (eriti veel endaraskune raskus – sõbrajooks) jooksmine on põlvemõrv. Ära keelata selline asi.
Ja enne kui hakkavad tulema kommentaarid “blabla sõjas on ka raske, kuidas siis tugevaks saab blabla”.
Tugevaks saab ka ohutumalt ja liigeste tapmine meile häid sõdureid ei anna.
Ise näiteks kasutame partnerit seljas kandes mäest üles -kõndimist-. Suurepäraselt võtab laktaadi järsult üles, ent põlvedele tunduvalt leebem.
juuni 26, 2008 at 7:27 p.l. #158963Hellboy
Memberhttp://paber.ekspress.ee/viewdoc/72D66098B…225745E0029ED3CEt päris huvitav lugemine oli. Eriti see jõusaali kohta käiv, kuskil keldris, kaks kangi ja sangpomm
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et endal ka nüüd kohe-kohe minek, kas kellegil on ka kogemusi olnud mereväes just? ise ikka suht aktiivne spordis, ja päris pull oleks näha, kui mingi tüüp jooksu ajal enda kõrval ära vajub
aga mul endal silmad suht võssas, vb saadetakse mind ka tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis sel jõusaalil viga on, ennegi sellises trenni tehtud, te linnakad olete vist oma luks jõukatega liiga ära harjunud, niikuinii ei kasuta te neid tuhandeid pinke/kange/hantleid/masinaid seal, kes oskab saab ka vähesega hakkama…
juuni 26, 2008 at 8:52 p.l. #158972Madis232
Memberjõusaalil ple küll midagi viga. kuigi kaitseväe enda treening meetodid on täiesti mõttetult organismi kulutavad. mõtlen just luid ja liigeseid. edu mereväes.
juuni 27, 2008 at 10:09 e.l. #159016Hellboy
Memberjõusaalil ple küll midagi viga. kuigi kaitseväe enda treening meetodid on täiesti mõttetult organismi kulutavad. mõtlen just luid ja liigeseid. edu mereväes.
Sellega olen ka päri ja mõni võiks seal mingi spordialase hariduse ka saada või uuesti õppima minna ja vene aegsed normid ära muutma!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 27, 2008 at 11:08 e.l. #159027MoloM
MemberMis sel jõusaalil viga on, ennegi sellises trenni tehtud, te linnakad olete vist oma luks jõukatega liiga ära harjunud, niikuinii ei kasuta te neid tuhandeid pinke/kange/hantleid/masinaid seal, kes oskab saab ka vähesega hakkama…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täiesti nõus, kes oskab, see saab ka hantlite kangi ja lõuatõmbamisekangi ja oma keharaskusega väga effekttivse trenni tehtud
juuni 27, 2008 at 1:00 p.l. #159045gmaster
Memberklassivend murdis seal randme, ma arvan et see pole üldse pull
juuni 27, 2008 at 2:16 p.l. #159053rainisk
MemberEga kõikide väsimusmurdude põhjuseks ei peagi olema laiskus ja lodevus. Võibolla on just ületreening ! Ma pean ka vist arsti juurde minema, aasta alguses tõstsin trennimahtu päris järsult, eriti aeroobset. Paari nädala pärast hakkas puusaliiges valutama, siiamaani annab tunda kohati.
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.