Laadimine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Laadimine
- This topic has 12 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
JACKO.
-
AutorPostitused
-
september 10, 2009 at 7:33 p.l. #18422
Anonüümne
GuestMul selline jama nimelt… täna oli kreatiini laadimise 4jas päev , aga asjaolude sunnil ei saanud täna võtta … mis nüüd saab, mida teha ?
september 10, 2009 at 7:37 p.l. #218859emmimees
MemberSitt päev siis. Ei tglt ei juhtu midagi, võta homme edasi nii nagu peab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ära seepärast topeltkogust sisse hakka toppima tagantjärgi..september 10, 2009 at 7:58 p.l. #218864timo116
MemberLaadimisperioodi ei pidavatki vaja minevat, mina seda ei teinud, toimis..
september 10, 2009 at 8:01 p.l. #218865asdfghjkl
MemberMul selline jama nimelt… täna oli kreatiini laadimise 4jas päev , aga asjaolude sunnil ei saanud täna võtta … mis nüüd saab, mida teha ?Sa nimetad praegust tarbimist “laadimiseks”, kunagi saab siis asi laetud täis. Kui aeglaselt “laed”, siis kuu ajaga vast, kui suuremates kogustes võtad, siis nädala ja kopikatega pidigi ära laadima. Kui praegu biitseptsit katsud, kas tunned et on maksimaalselt ära laetud juba? See üks päev vahele jätmist ilmselt vähendab laovarusid, kuid siiski, ilmselt tühiselt vähe, seega lao veel lattu mõned päevad suuremate doosidega, siis ongi ladu täis. Minuarust midagi ei juhtu sellest ühest laotöölise töövabast päevast.
september 10, 2009 at 8:02 p.l. #218866emmimees
MemberSee kuuridena tarvitamine olevat üldse “keemikute” poolt välja mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.september 10, 2009 at 8:13 p.l. #218869Anonüümne
GuestSa nimetad praegust tarbimist “laadimiseks”, kunagi saab siis asi laetud täis. Kui aeglaselt “laed”, siis kuu ajaga vast, kui suuremates kogustes võtad, siis nädala ja kopikatega pidigi ära laadima. Kui praegu biitseptsit katsud, kas tunned et on maksimaalselt ära laetud juba? See üks päev vahele jätmist ilmselt vähendab laovarusid, kuid siiski, ilmselt tühiselt vähe, seega lao veel lattu mõned päevad suuremate doosidega, siis ongi ladu täis. Minuarust midagi ei juhtu sellest ühest laotöölise töövabast päevast.hehe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 10, 2009 at 8:17 p.l. #218870Capricorn
MemberSee kuuridena tarvitamine olevat üldse “keemikute” poolt välja mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ma olen kuulnud, et müügimeeste poolt välja mõeldud. Nendel ju kasulik kui alguses iga päev 20 g sisse võtad (mis sellest, et organism nii palju omastada ei suuda ja ülejäägi välja urineerid), niimoodi saad purgi kiiremini tühjaks ja kiiremini vaja nende käest uus osta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ma ise pole kunagi “laadimist” kasutanud)
september 10, 2009 at 8:19 p.l. #218872-AJ-Styles
MemberMa olen kuulnud, et müügimeeste poolt välja mõeldud. Nendel ju kasulik kui alguses iga päev 20 g sisse võtad (mis sellest, et organism nii palju omastada ei suuda ja ülejäägi välja urineerid), niimoodi saad purgi kiiremini tühjaks ja kiiremini vaja nende käest uus osta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
(ma ise pole kunagi “laadimist” kasutanud)
nonii, varsti peab omad viisid kreatiini kasutamiseks välja mõtlema:D
september 10, 2009 at 8:23 p.l. #218874emmimees
MemberPeaks retke guuglisse ette võtma ning proovima otsida mingi sõltumatu teaduslik uuring kreatiini omastavuse kohta ..kindlasti see sõltub kehakaalust, kui palju võtma peaks.
september 10, 2009 at 8:33 p.l. #218879Capricorn
MemberPeaks retke guuglisse ette võtma ning proovima otsida mingi sõltumatu teaduslik uuring kreatiini omastavuse kohta ..kindlasti see sõltub kehakaalust, kui palju võtma peaks.Ma võtsin iga päev 5 g ja lisaks trennipäevadel (sel ajal oli vist 2-3x nädalas) peale trenni tavaliselt HT-R, millest sain ka u. 5 g. Algul mingit erilist jõukasvu ei pannud tähele, sest nii tasa-pisi kasvas aga kui peale poolt aastat väikese pausi tegin kreatiini tarbimises, siis oli väike jõulangus tunda, järelikult kreatiini mõju oli.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 10, 2009 at 8:40 p.l. #218883emmimees
MemberKusjuures kui ma hiljuti alustasin, võtsin umbes 15g päevas, 3 päeva, tunda andis kohe järgmisel päeval, lihasvastupidavus suurenes ning kehakaalu tuli 4 päevaga 2,5kg juurde, seda ilmselt siis vee arvelt. Nüüd söön hommikul 5g ning peale trenni kui on trennipäev. Aga mõtlen just, et kas on vähe või palju …kui on siis kui palju? Räägitakse, et üleliigne läheb kehast välja …võiks ju 30g päevas ka süüa kui teaks, et 3x parem oleks ..aga rahatasku pihta hakkab. valke suudab ka ju inimene omastada teatud grammid korraga, mis on otseselt kehakaaluga seotud(mingi matemaatiline valem oli ka).
september 10, 2009 at 10:48 p.l. #218917Milehigh
MemberJobu müüt on laadimise vajalikus.
Sama hea: Tee igat harjutust lihasgrupile 20 seeriat,äkki kulub siiski ära. Loomulikult müügitrikk et purk ikka kiiremini otsa saaks.
Kui organism rohkem ei omasta siis pole ka mõtet neerudele seda mõttetut topeltkoormust peale panna.
september 11, 2009 at 5:35 e.l. #218931JACKO
MemberSellest ei juhtu midagi, kui üks laadimise päev ära jäi. Soovitan proovida ka ilma laadimiseta kuuri.Trennipäevadel 2x5g, trenni vabal päeval 1x5g. Mõjub samuti positiivselt.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.