L-karnitiin
Avaleht » Forums » Arhiiv » Fat Burner Club » L-karnitiin
- This topic has 27 replies, 19 voices, and was last updated 13 years, 3 months tagasi by
bbmania.
-
AutorPostitused
-
juuli 31, 2009 at 11:38 p.l. #210546
Capricorn
MemberKas tõesti leidub inimesi, kes arvavad, et FatBurner ja L-karnitiin on kindlasti vajalikud kui tahetakse rasva arvelt kaalu alandada? Kui paljud kulturistid võistlusteks valmistudes ilma FatBurnerita (või muul moel L-karnitiinita) ennast vormi ei saa?

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 1, 2009 at 7:40 e.l. #210555tarmzz
MemberTõesti kallis kraam.. Aga küllap ta kasuks ikka tuleb, kui toitumine jms juba paigas.
Kaido Leesmann kasutab näiteks neid oma “alla 100 kg” projektis..
august 1, 2009 at 8:01 e.l. #210560kimmel
Memberselline küsimus, et kas seda L-karnitiini on võimalik ka kuskilt nö pulbrina saada, et ise jook kokku segada?Või on ainult selline variant, nagu fat burnerid jms?http://powerman.ee/index.php?go=products&a…&act_pr=242
Ma kaks nädalat tagasi ostsin selle.Odavamalt ei saa kuskilt seda+tasuta tuuakse kohale veel.
august 1, 2009 at 1:14 p.l. #210600pkwild618
MemberKas tõesti leidub inimesi, kes arvavad, et FatBurner ja L-karnitiin on kindlasti vajalikud kui tahetakse rasva arvelt kaalu alandada? Kui paljud kulturistid võistlusteks valmistudes ilma FatBurnerita (või muul moel L-karnitiinita) ennast vormi ei saa?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega võimatut ei ole, aga kiirendab ehk protsessi ja osati luuakse selliseid asju mugavusest. Ja arvatavasti saab rasvapõletust kiirendavate asjadega ka suurema hulga lihast säilitada.
august 3, 2009 at 5:28 p.l. #210902PumaZ
MemberEga võimatut ei ole, aga kiirendab ehk protsessi ja osati luuakse selliseid asju mugavusest. Ja arvatavasti saab rasvapõletust kiirendavate asjadega ka suurema hulga lihast säilitada.Mul kohe nii kahju vaadata kuidas jõusaalis inimesed lürbivad seda Fat Burnerit endale sisse, reklaami ohvriks langenud inimesed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ise joon kah seda praegu, aga sellepärast, et Maximas saab odavamalt seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 3, 2009 at 5:29 p.l. #210904timo116
MemberMul kohe nii kahju vaadata kuidas jõusaalis inimesed lürbivad seda Fat Burnerit endale sisse, reklaami ohvriks langenud inimesed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ise joon kah seda praegu, aga sellepärast, et Maximas saab odavamalt seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks kahju vaadata…L-karnitiin ju südamele hea..
august 3, 2009 at 6:27 p.l. #210920R.Tamm
MemberMul kohe nii kahju vaadata kuidas jõusaalis inimesed lürbivad seda Fat Burnerit endale sisse, reklaami ohvriks langenud inimesed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga huvitav: osta midagi, kuna seda saab odavalt, kuigi ostja asja mõjusse-vajadusse ei usu.
Mis puutub antud toote reklaami ja selle kontseptsiooni tervikuna, siis on sellel head eeldused, jõudmaks märkimisväärsele kohale maailma poeriiulitel. Seda tähelepanekut ei ole muidugi mina üksi teinud.
august 3, 2009 at 6:32 p.l. #210924taliindrek
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hull
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 3, 2009 at 6:37 p.l. #210928PumaZ
MemberMiks kahju vaadata…L-karnitiin ju südamele hea..Sest vaevalt inimene, kes jõusaalis laseb tund aega velotrenazööril,Fat Burneri pudel kõrval, joob Fat Burnerit selle jaoks, et see nüüd südamele hea on. pigem joovad sellepärast, et nimetatud toode “aitab” põletada rasvu.
Ise ma ostan seda sellepärast, et ma joon seda pigem, kui Fantat vms, esiteks see odavam, teiseks ma ei kaani endale mõttult suhkrut sisse.
august 3, 2009 at 6:48 p.l. #210931hehee
MemberSest vaevalt inimene, kes jõusaalis laseb tund aega velotrenazööril,Fat Burneri pudel kõrval, joob Fat Burnerit selle jaoks, et see nüüd südamele hea on. pigem joovad sellepärast, et nimetatud toode “aitab” põletada rasvu.Ise ma ostan seda sellepärast, et ma joon seda pigem, kui Fantat vms, esiteks see odavam, teiseks ma ei kaani endale mõttult suhkrut sisse.
Miks Sa sellisel juhul siis vett ei joo? Veel odavam ja pole ei suhkrut ega magusaineid.
august 3, 2009 at 6:56 p.l. #210933PumaZ
MemberMiks Sa sellisel juhul siis vett ei joo? Veel odavam ja pole ei suhkrut ega magusaineid.Olen ma kuskil maininud, et ma ei joo vett. Tõesti toidu kõrvale ma eelistan Fat Burnerit.
august 3, 2009 at 8:38 p.l. #210962pkwild618
MemberToidu kõrvale piim, janu kustutamiseks vesi. Fat Burner jääb mul pigem trenniajaks.
To PumaZ: Hahah, kui sa üritad väita, et see on täiesti kasutu asi. Muidugi usub ainult loll, et kui ta joob pudeli ära ja vahib telekat, et see talle siis mõjub. Ükskõik milline aine Fitness riiulil ei ole mõeldud mitte selleks, et see teeks töö sinu eest ära, vaid ainult abivahend eesmärgi saavutamiseks. Suurem töö tuleb ikkagi ise ära teha. Nagu põllukündmine. Masinad ainult kiirendavad tööd, töö tuleb ikka ise ära teha.
oktoober 26, 2012 at 10:22 e.l. #328003bbmania
MemberKindlasti on kusagil.L-Karnitiini on tänapäeval müügil mitmel kujul.Nii kapslitena,kui ka siis jookides ja toidulisandites lisaainena.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.