Skip to main content

L – Karnitiin

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » L – Karnitiin

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Vägivaldur
    Member

Kas keegi on reaalselt saanud abi L – Karnitiini kasutamisest kaalu alandamisel või on selle aine mõju ikka suhteliselt minimaalne? Kirjeldage oma kogemust.

Veel küsiks mõndade toodete L – Karnitiini sisalduse kohta:

Palju sisaldab L-karnitiini antud

toode

Ja palju sisaldab L-karnitiini antud toode

Ja paljusee

Tundub, et erinevate toodete L – Karnitiini kogused on väga erinevad.

Siin ma saan aru, et soovitatakse tarbida 900mg, aga fatburneri pudelis on näiteks 3000mg. Millest sellised erinevused ja kui palju milligramme on mingi efekti saavutamiseks siis tegelikult vaja?

Mob
    Member

mõjuvad ikka, muidu keegi ei ostaks neid

Vägivaldur
    Member

mõjuvad ikka, muidu keegi ei ostaks neid
    Rebane
    Keymaster

Toodetest:

Enamus toodete l-karnitiinisisaldus (mille välja tõid) on 1000 mg – ainukene erinev on see L-Karnitiin Liquid (All-Starsi pudel), millest siis ketra ise kokku jooki niitugevat kui tahes, kuigi mu teada peaks ka pudelil olevas kasutusjuhendis kirjas, et saad 1000 mg L-karnitiini.

Ise L-karnitiini tooteid ei kasuta (ma ju kilu häkker – FatBurnerit joon lihtsalt maitse pärast) aga räägitakse, et L-karnitiin soodustab rasva põlemist füüsilise töö käigus ning samuti olla südamele hea.

Isiklikust kogemusest võin öelda, et peale pudeli FatBurner 3000 joomist kord-kaks trepist kontoris üles-alla käies lõid põsed õhetama küll (ja mu füüsis pole NII kehva, et see sellest tingitud oli). Nii et isiklikult arvan, et töötab küll.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.