Kysimus siis kreatiini kasutamise kohta. Et siis kasutan kratiini (~20g peale trenni), esiteks kas selline laadimine on yldse kasulik, ja kui mitte siis kuidas oleks õige. Ja teine oluline kysimus oleks kähulihaste kohta. Et no olegem ausad on seal kõtu peal ka seda rasvakest ja kuigi teen trenni regulaarselt (nii aeroobset kui anaeroopset), on siiski kõhu olukord kanis sama. Kas põhjus võib olla ka kreatiinis??
olen viimasel ajal kõrva taha pannud, et enam selliseid neeletuid laadimiskoguseid väga ei soovitata. ott kiivikas käis siin foorumis mingi topicu alla välja analoogilise seisukoga. tõsi, minu tähelepanekud pärinevad siiski kergejõustiku ringkondadest.
20g korraga !! Lol oled või. esimest korda kuulen. või olen hoopis mina Lol. minu teada ikka 5g korraga ja laadimisel siis näit 4×5 päevas ehk kokku 20g. aga viimastel andmetel on laadimine mõtetu. parem olevat pikemal ajaperioodil näit 5g korraga. Ott tarbis niiviisi kreatiini vist pea terve hooaja vältel. võin ka eksida.
ok nyyd ajasin jah vähe sassi. Punamütsike õigus. Tegelt mõtlesin et 5g päevas. Andestust segaduse tekitamise pärast. Ise tarvitangi just nimelt 5g päevas.