Skip to main content

Kysimus trenni kohta?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kysimus trenni kohta?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Olen juba piika aega kodus passinud ja nyyd juba hakkab koppa ette viskama m6ttlesin , et võiks parem millegi kasulikuga tegeleda. Ma ei ole ylekaaluline ega midagi lihtsalt olen nagu piitsa vars kaal 70 kasv 169 ja tahaks massi juurde saada. Ja kuna t88 on selline et olen 2 nädalat kodus ja 2 nädalat t88l . Siis kas on yldse mingit kasu kui ma ainult 2 n2dalat k2in ja see aeg kui t88l olen ehk siis teised kas n2dalat eriti ei saa midagi teha?

MoloM
    Member

Olen juba piika aega kodus passinud ja nyyd juba hakkab koppa ette viskama m6ttlesin , et võiks parem millegi kasulikuga tegeleda. Ma ei ole ylekaaluline ega midagi lihtsalt olen nagu piitsa vars kaal 70 kasv 169 ja tahaks massi juurde saada. Ja kuna t88 on selline et olen 2 nädalat kodus ja 2 nädalat t88l . Siis kas on yldse mingit kasu kui ma ainult 2 n2dalat k2in ja see aeg kui t88l olen ehk siis teised kas n2dalat eriti ei saa midagi teha?

Ei ole asi nii hull, midagi tegemine on alati parem, kui mittemidagitegemine, mis tööd teed, et ei saa töö kõrvalt lihtsamaid harjutusi teha, et toonust hoida?

Xanthe
    Member

Olen laevapeal t88l kokana ja selline see graafik on. Suveti muidugi saaks seal ka j6ukas k2ia aga muul ajal eriti mitte kui siis enda kajutis pelae t88d mingeid lihtsamaid harjutusi teha . 2kki oskad soovitada milliseid?

samuil
    Member

Olen laevapeal t88l kokana ja selline see graafik on. Suveti muidugi saaks seal ka j6ukas k2ia aga muul ajal eriti mitte kui siis enda kajutis pelae t88d mingeid lihtsamaid harjutusi teha . 2kki oskad soovitada milliseid?

Uuematel laevadel kõigil väikesed jõusaalid olemas meeskonna jaoks.

Xanthe
    Member

Rootsi laevadel kyll aga soome liini omadel mitte ! Meil ainult suvel!

samuil
    Member

Rootsi laevadel kyll aga soome liini omadel mitte ! Meil ainult suvel!

Ära aja jama Soome liinidel kõik uued laevad ja kõigil väiksed jõusaalid olemas. Küsi turvameeste käest kui ei tea kus jõusaal asub.

Xanthe
    Member

Meie laevas on ainult suvel siis viiakse k6ik hantlid ja trenažöörid välisttekile ja sygisel j2lle alla masinaruumi ma ei tea kas seal on v6imalik k2ia v6i mitte!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.