kysimus otile!!!
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kysimus otile!!!
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 21 years, 5 months tagasi by
Indrek2.
-
AutorPostitused
-
august 6, 2004 at 12:43 p.l. #2795
susim
Memberkyllaltkiirelt langenud keha kaal!!!
kui hakkasin jalgima ott sinu toitumiskava massi perjoodil oli mu kaal 86kg.see oli juuni algul. kaalusin tana olin 80kg.
tegelen jousaalis :
10 min soendus stepperi.
venitus 15 min.
kangi rebimist oma 1,5 tundi.
siis aeroobikat oma 30 min!!4-5xnadalas..
sook mida soon on:
hommikul kell 8 kodujuustu 220g 3 nakileiba koos kalkuni vorsti,kurgi ja tomatiga!
150 g myslit ja jogurtit.
kell 10 proteiini koos glutamine.
peale trenni proteiin koos creatiiniga.
kell 1 30 2 keedu kana koos koogiviljadeha ja makaroni..( 200g hakkliha voi 250g grillkala)
kell 5-6 jalle koogiviljad koos grill lihaga voi keedu kana.
kell 9 uuesti kodujuustu salat koos krevettidega…
ja siis lopux oosel laheb proteiini sheik koos glutaminega..
olen olnud koguaja heas vormis ja seda bodyfati pole nagu olnud,,
arvan ise et teen vist liiga palju aeroobikat..
voistlused ju alles ees sept lopus,kas votax aeroopset vahemax???
voi toitumine liialt lahja!!! kuna eemise aasta voistlus kaal oli 80kg ja bodyfat 5%
eelmisel nadalal kaalusin veel 82kg ja tana kaalusin sutsu alla 80kg..
august 6, 2004 at 12:45 p.l. #40176susim
Membervaid 2 kana rinda!!!
august 6, 2004 at 1:15 p.l. #40177Sergei
MemberTeen juba 4 kuud jõutrenni,olen 1.80 pikk,106-110kg raske,ühesõnaga paks natuke.Mingit ainet ei võta praegust,raskused millega töötan on enam vähem arvestatavad.Tahaksin järgmiseks suveks olla sportliku välimusega.Millal peaks kreatini hakkata tarbima ja kas proteiniga koos?Dieti nagu ei tahaks eriti pidada,olen nõus rohkem trenni teha.Praegu teen kahe päevaga,10-8-6 seriat.Olen nõus sinu käest ostma,mis sa soovitad.
august 6, 2004 at 2:21 p.l. #40178MEE
Member/me naerab kõht kõveras @ viimane lause
august 6, 2004 at 9:56 p.l. #40179madridista
Memberfb
august 9, 2004 at 5:48 e.l. #40180Ott Kiivikas
MemberMel kaalulangus on selgelt liiga kiire, see et sa juba praegu võistluskaalus oled ei ole hea, nüüd oleks aeg natuke tagasi kosuda, st. tõsta kehakaal jälle kuskil 84 – 85 peale. Aeroobset võid vähendada, kuid samas on soovituslik rohkem süüa ehk tõsta süsivesikute hulka. Oluline oleks end siiski igapäevaselt kaaluda ja kui kaal kipub ikkagi langema, siis on vaja tõsta toidu hulka.
august 9, 2004 at 5:53 e.l. #40181Ott Kiivikas
MemberSergei, kreatiiniga võiksid veel oodata juhul kui ei ole seda varem kasutanud, kindlasti oleks mõttekas kasutada valgubaasil toidulisa (Protein No 1 või Whey Lemon Super), su kehakaal on päris suur ja vaevalt et sa vajaliku valgukogust tavatoidust kätte saad. Kreatiini oleks mõistlik kasutada siis kui pikemat aega ei toimu mingit arengut, alguses piisab tavatoidu reguleerimisest ja valgubaasil toodete tarbimisest. Hiljem soovitan kasutada kreatiini esimestel tarbimiskordadel kuuridena (kuu võtta, kuu vahet) hiljem pikemat aega väike kogus korraga.
august 15, 2004 at 11:53 p.l. #40182Indrek2
Memberminul juhtus just nii et hakkasin esimest korda kasutama kreatiini just väike kogus korraga. Ja ei ole teinud kuure. Olen kasut. u 1,5 kuud. Hetkel kasutan u. 5g päevas. Aga kui kaua ma võin seda nii kasutada et kas pean millalgi ka vahe sisse tegema?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.