Skip to main content

kysimus Otile!!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kysimus Otile!!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    susim
    Member

Nimelt meil siis iirimaal hakkavad voistlused 27 Sept ja mul olex kysimus,et ma votsin koopiad su treeningu kavast ja toitumisest. (Massiperjoodil)..Eelmise aasta oma,enne Nov voistlusi.Tahaxin teada mitu nadalat sa enne seda hakkasid tegema. Ja siis veel et kas sa soovitaxid midagi head rasvapoletus aineid,mis olexid parim… MIDA SEALT ROBOCOPIST OSTA.ja veel midagi enne voistlusi tarbida,et lihas massi ei kaotax palju!! ette tanades meelis iirimaalt!!

Ott Kiivikas
    Member

Üleminek massiperioodilt dieediperioodile toimub järk – järgult, eeldades et võistlus on 27 sept, siis dieet peaks algama vähemalt 2 kuud varem, ehk juuli lõpust. Loomulikult oleneb see sellest kui palju on vaja maha võtta. Ise olen tarbinud aastaid WDGP – d, seal sees on ka rasvapõletaja L – Carnitin. Massiperioodil proovin praegu uut toodet, mida veel netipoes ei ole, kuid usun et õige pea tuleb, see on bio CLA, idee poolest aitab just massi aeg vältida üleliigse rasva teket, kuid eks näis. Igal juhul edu sulle, tule ka Eestisse konkurentsi pakkuma, võid ka maili kirjutada.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.