kysimus neile,kes on alla v6tnud.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » kysimus neile,kes on alla v6tnud.
- This topic has 50 replies, 31 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Samakamees.
-
AutorPostitused
-
detsember 12, 2009 at 3:59 p.l. #241826
hehee
MemberTundub, nagu vanematel naistel ei olegi 6igust ennast kergemalt tunda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui minu 59. aastane ema sel aastal pensionile jäädes trenni hakkas tegema, küsis mu mees muigega, et mis, kas hakkab uuesti turule sisenema (ema nimelt kahjuks lesk). Kui ma vastasin selle peale, et ju ta ikka lihtsalt tahab, et kergem olla oleks, siis arvas mees, et tema eas ja vanaema staatuses võiks ju ka trullakam olla
detsember 12, 2009 at 4:09 p.l. #241836kuuliks
MemberKui minu 59. aastane ema sel aastal pensionile jäädes trenni hakkas tegema, küsis mu mees muigega, et mis, kas hakkab uuesti turule sisenema (ema nimelt kahjuks lesk). Kui ma vastasin selle peale, et ju ta ikka lihtsalt tahab, et kergem olla oleks, siis arvas mees, et tema eas ja vanaema staatuses võiks ju ka trullakam olla
Minu ema (49a), kes pole samuti iial trenni teinud, läks sel kevadel 48. aastasena esimest korda elus trenni Easy Fitnesisse. Ta ütles, et tema rahva sekka minna ei taha. Kui aga kuulsin, et Easy Fitnessis palju-palju trullakaid, oli emal palju parem meel, et tema polegi see kõige hullem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Emal on märgatav vaid kõht, ta ”õunatüüpi” kehaga.Sinu ema tahab võib-olla samuti end liigutada ja vormis hoida.
jaanuar 29, 2010 at 4:13 p.l. #252682mammamia
MemberMul laks 17 kilo nagu soe sai…97 kilolt 82 kilole:DJa seda 2 kuuga.Ja seda kõva aeroobse treeninguga,kusjuures õigest toidust pold juttugi.
Paljud kes mind pold pooldeist kuud näinud ei tundnud mind äragi:D
Ole hea inimene ja ütle oma saladus palun.
jaanuar 29, 2010 at 5:50 p.l. #252693Impsik
MemberOle hea inimene ja ütle oma saladus palun.
jaanuar 29, 2010 at 7:25 p.l. #252725Czesci
MemberKysimus neile kes on kaalust alla v6tnud(v6ivad vastata ka teised, see 6igus on teil olemas
)
Kui palju olete te alla v6tnud?Kas ymbritsevad inimesed tegid komplimente?Kas hakkasid teistele rohkem meeldima?Kas enesetunne on parem?Mida tegid selleks, et vormi saada?Kui palju v6ttis aega, et vormi saada?….mind huvitab k6ik selle kohta,kirjutage oma teadmistest ja saavutustest.

Jaa ;d , kunagi kaalusin vist, 60 , aga suvel hakkasin kasvama, ja rohkem väljas käima , ning nüüd olen 166cm pikk ja kaalun 50.
Võtsin 10 kilo alla, eriti midagi märgatav pole ,
Ja selle meeldimise kohapealt ütleks nii , kui sul on iseloom super hea siis sa ka meeldid inimestele sellisena nagu sa oled ,
Ära arva, et kui sa nüüd mingiks muskli mäeks saad siis oled,mingi pano mees vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , Kui ise oskad käituda, ja suhelda, siis on kõik hästi !
jaanuar 30, 2010 at 8:20 e.l. #252776mammamia
MemberSaladus peitub toitumises.Seda tean, et 80% toit+10% trenn, kuid mind huvitab just see, mida sõi kimmel, et 2 kuuga nii hea tulemus.
jaanuar 30, 2010 at 10:24 e.l. #252799asdfghjkl
MemberKas enesetunne on parem?Enesetunne soojemate ilmade ajal on kõhnemal inimesel parem, pole nii palav. Kui vaatad tänavapilti, siis on ka näha, et priskematel on hõlmad lahti ja nad hingeldavad. Seei lsmelt on sellest, et mida paksem on rasvakiht, seda rohkem sooja kehas kinni püsib, siis ongi ebamugav ja palav.
Ise olen katsetanud tehislikult kaalu tõsta, ja olen saavutanud vaid
suurimaks [kasv (cm)-100+10] kg kehakaaluks, seda siis tõesti vägisi ülekaloraashi tekitades, ja suuremat kaalu nagu ei saagi saavutada mina, seni kuni söök on tavalise lihtsureliku oma suurtes kogustes. Ja väikseim kehakaal on olnud
[kasv (cm)-100 -5] kg,
veebruar 3, 2010 at 9:10 e.l. #253597mammamia
MemberNo minu toitumine hetkel selline umbkaudu:
Hommikul trenn
1 söök: 200g juurikad: tavaliselt tomat
2 söök: paarsada grammi kodujuustu+100g rohelised kaunoad
3 söök: 150-200g hapukoorega kodujuust
4 söök: 100g värske kurk.
Kalorsuselt on seda vist hirmvähe.
veebruar 3, 2010 at 10:07 e.l. #253602daemonium
MemberNo minu toitumine hetkel selline umbkaudu:Hommikul trenn
1 söök: 200g juurikad: tavaliselt tomat
2 söök: paarsada grammi kodujuustu+100g rohelised kaunoad
3 söök: 150-200g hapukoorega kodujuust
4 söök: 100g värske kurk.
Kalorsuselt on seda vist hirmvähe.
Pöördu arsti poole enne kui oma tervise põhjalikult p**** keerad.
Sinu postituste järgi otustades sa argumente niikuinii ei kuula,äkki arsti kuulad.
veebruar 3, 2010 at 10:17 e.l. #253608daman
MemberTänase seisuga -21kg ja läheb 3s aasta. Karta on, et ega palju enam alla ei võta, sest enesetunne on veel madalama kaaluga (hetkel 77-78kg) viletsam.
Saladust pole, loobusin leivast/saiast, pastast ja viskasin menüüst välja kõik magusa ja poolfabrikaadid. Lisaks alustasin aeroobse trenniga (triatlon, ujumine, ratas, jooks + talvel jõusaal), alguses 3-4h, kuni 15h nädalateni välja. Sõin koguseliselt ikka suht palju edasi, kuna trenn oli taga ja hakkas kukkuma, vaikselt ja järjekindlalt.
Eks neid ütlejaid oli igasuguseid, töökaalased imestasid, sõbrad tuttavad imestasid ja kiitsid, valdavalt ikka positiivne tagasiside. Mis aga kõige olulisem, iseendale hakkasin rohkem meeldima, enesekindlus tõusis, füüsilisest võimekusest ei maksa rääkidagi. Iseloom muutus samuti, avatumaks, sõbralikumaks.
Ühesõnaga, sööge ja tehke trenni, mingeid “tjeete” ja enesenäljutamisi pole vaja teha, lihtsalt natuke valida, mida endale sisse toppida.
veebruar 3, 2010 at 10:19 e.l. #253609Alfonze
MemberVIST hirmvähe???? Tahad ennast ära tappa?
veebruar 3, 2010 at 11:44 e.l. #253623mammamia
MemberVIST hirmvähe???? Tahad ennast ära tappa?Ei ole plaani, kuid rohkem alla ka ei punni. Kõik teevad maovähendusoppi, kuid mulle oleks vajalik siis maosuurendus?? Ma ei saa sinna midagi teha.
veebruar 3, 2010 at 11:47 e.l. #253624daemonium
MemberEi ole plaani, kuid rohkem alla ka ei punni. Kõik teevad maovähendusoppi, kuid mulle oleks vajalik siis maosuurendus?? Ma ei saa sinna midagi teha.Sama menüüga jätkates vajad hoopis kas kirstu või kremeerimist.
Edu ja TERVIST edaspidiseks.
veebruar 3, 2010 at 11:48 e.l. #253650Alfonze
MemberEhk siis päeva peale kuhi värsket, madala kalorsusega silo ja ainult 400gr valgurikast piimatoodet ja kõik? Kus on rasvad? Kus on normaalne valgukogus? Kus on B vitamiin? Piimarasva on pisike tilk kodujuustus, aga õlid, pähklid jne oleks ikkagi mõistlik. Ühesõnaga, sellise toitumisega sa kaugele ei purjeta, olen enam kui kindel, et varem või hiljem hakkavad probleemid tervisega.
veebruar 3, 2010 at 11:56 e.l. #253651mammamia
MemberEhk siis päeva peale kuhi värsket, madala kalorsusega silo ja ainult 400gr valgurikast piimatoodet ja kõik? Kus on rasvad? Kus on normaalne valgukogus? Kus on B vitamiin? Piimarasva on pisike tilk kodujuustus, aga õlid, pähklid jne oleks ikkagi mõistlik. Ühesõnaga, sellise toitumisega sa kaugele ei purjeta, olen enam kui kindel, et varem või hiljem hakkavad probleemid tervisega.No see pähkli kogus peab ka olema siis nii 15-20g päevas. Söömiseks on seda paar tk. Nii ütles Argo Ader, et üle 20g pähkleid küll ei soovitaks. Seda enam, et 100g annab juba pea 2 norm toidukoguse kalorsuse.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.