käin 5 korda nädalas saalis. esmaspäev rind ,käed ja kõht. teisipäev õlg ,selg, tapets. kolmapäev sama mis esm . nelajpäev sama mis teisi. reede jälle rind ,käed ja kõht.jalgu ülepäeva. kas see on normaale kava, saalis olen käinud 2 kuud. kasutan ka proteiin wheyd 800 dat. ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas sa käid jõusaalis, et parandada oma jõunäitajaid või selleks, et tõsta lihasmassi? Mis harjutusi sa teed täpsemalt? Ma kardan, et kui sa kõike ülepäeva teed, siis ei taastu sul lihased ära. Kui oled ainult 2 kuud käinud, siis peaksid ette võtma 4 päevase kava, mis siingi üleval on.
kõigepealt kaua oled käinud jõusaalis üldse? 5 korda nädalas, see näitab et peaksid olema juba suhteliselt kogenud käija ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> arvan ma!
kõigepealt kaua oled käinud jõusaalis üldse? 5 korda nädalas, see näitab et peaksid olema juba suhteliselt kogenud käija ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> arvan ma!
Loe üks kord veel(hoolikalt) esimene postitus läbi!
srry, minu viga ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2 kuu kohta on 5 korda nädalas väga palju, 2 kuud loetakse algajaks ja seega pole su lihased veel nii suure koormusega harjunud ja tekib ületreening millest väljatulek võtab palju aega, seega, soovitaks sul käia 3 korda nädalas ja teha sama kava suurtele 2 harjutus ja väiksetele 1 harjutus, seda tee veel kuskil 2 kuud ja siis saad juba tõsta taset!
Kas sa käid jõusaalis, et parandada oma jõunäitajaid või selleks, et tõsta lihasmassi? Mis harjutusi sa teed täpsemalt? Ma kardan, et kui sa kõike ülepäeva teed, siis ei taastu sul lihased ära. Kui oled ainult 2 kuud käinud, siis peaksid ette võtma 4 päevase kava, mis siingi üleval on.
nu ma arvan et m6lemat ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>