Oleks selline kysimius et kus asub amazonase pood Tallinnas….? Kust saaks kaupa osta miite ei peaks koju tellima. Kui v6imalik pange ka kaart. Vabandan kui see vale teema alla l2ks….
Ise käisin seal siis vaatamas, robocopi pood asus aiaga piiratud laoplatsil, sisenesin väravast ja kohe ajas mingi känd mu venekeelse sõimuga minema.
Ise huvitatud kauba ostmisest, kust siis veel letilt osta saab. Hetkel pole huvi veel nii suur, aga peagi juba oleks aeg küps proteiini tarvitama hakata.
Mina olen seal kaks korda käinud kauba järel ja kimasin küll autoga kohe sisse. Aga soovitan ennem kaup neti kaudu ära tellida ning tasuda. Hiljem, kui juba kokku pandud ja teade sellest tulnud, järgi minna. Siis odavam ja kindlalt kõik olemas. (Nii soovitati, kui mina seal käisin)
Kui tulla tööpäeviti (tavaliselt 9:00-16:00) siis võib sinna platsile julgelt sisse astuda ja võõrkeelsetele öelda, et Robocop’i on asja. Kui ikka veel mingi imeliku möla ohvriks satute, võite kiirelt traati tõmmata numbril 6 774 666.
Kohapeal saab ka veidi nõu antud (kui peaks küsimusi olema). Kui aga on kindel plaan mingeid asju osta, siis kõige kasulikum on jah läbi neti asi ära tellida ning maksta ja kui kaup on meiepoolt kokku pandud, saate endale maili peale teatise ning võite järgi asjale tulla.