Skip to main content

Kysimus

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    spaniard
    Member

Olen lugenud sellisest dieedist,et yks paev sysivesikuid nii et kaloraas natuke miinuses,teine paev sysivesikuid poole vahem ja kolmanadal paeval sysivesikuid null ja siis jalle otsast peale.Esimesel paeval laed glykogeenivarud tais ja siis viid kahe paevaga nulli ja kakkad otsast peale(nii sain mina asjast aru).Kas selline asi mojub ja kaua nii dieeti pidada saab.

Fred Antson
    Member

Negatiivse kaloraa?i tingimustes ei ole laadimine võimalik!

valat
    Member

küsiks nende jõuseerjate kohta, millest siin enne juttu oli….

et kas need sooritatakse suure raskusega??? sest ma mõtlen et 3-6 kordust tundub üprisgi vähe:P:P…..ja kui teha jõuseeriaid, siis mitu seeriat nende käigus peaks tegema…3, 4?

ROtter
    Member

küsiks nende jõuseerjate kohta, millest siin enne juttu oli….

et kas need sooritatakse suure raskusega??? sest ma mõtlen et 3-6 kordust tundub üprisgi vähe:P:P…..ja kui teha jõuseeriaid, siis mitu seeriat nende käigus peaks tegema…3, 4?

Raskust võib pidada piisavaks,kui seeria lõpus jõutakse kas suutlikkuse piirini või äärmisel juhul jääb jõudu veel 1-2 korduseks.

valat
    Member

aga vahed harjutuste vahel…

nagu selle pikema variandigagi , kus tehaxe 12-15 kordust….

ehk siis umbes 30 seki?

Fred Antson
    Member

30 s kindlasti mitte!Klassikaline vahe 3-6 puhul on 2-4 min.,dieedi ajal proovi läbi ajada 1-1,5 min. pausiga.

Kui palju seeriaid?Rohkem kui muidu!Põhjus?Et maht liialt ei langeks!Näide – 3×10 50 kg = 1500 kg,3×5 60 kg = 900 kg;sellise mahu vähenemise pealt head nahka tulla ei saa (erandiks kindlasti ületreenituse seisund,kus mahu vähendamine on hädavajalik).Vajalik oleks alguses sooritada kindlasti neli seeriat,kohanedes aga juba viis seeriat.

valat
    Member

kas kõhulihast puhul võib ka seda meedotit kasutada…..

praegu teen kõhulihast 4 seeriat ja igas 25 kordust + veel külgedele 20 ja jalatõsteid 3×20

Fred Antson
    Member

Võib küll,kui kõhulihastel on vähe jõudu või kui nad vajavad rohkem massi.Lihtsalt korduste arv peaks olema veidi suurem:6-10.

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.