Küünarvarte kõverdamine Scott’i pingil ja luud hakkavad valutama mida teha
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Küünarvarte kõverdamine Scott’i pingil ja luud hakkavad valutama mida teha
- This topic has 24 replies, 14 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
inside14.
-
AutorPostitused
-
mai 29, 2006 at 2:12 p.l. #7763
greenu
MemberKüünarvarte kõverdamine Scott’i pingil, althaare
http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…itseps/034.html
http://www.bodybuilding.com/fun/2002/preachercurl1.jpg
sellist harjutust tehes suurte raskuste puhul> 50kg (minu jaoks suured raskused) hakkavad luud valutama küünarnuki ja randme vahel täpsemalt välimine luu
viiasel ajal on ka rinnalt surudes sama valu tunda annud… kuid kui lõpetan harjutuse siis kaob koheselt ära ….kas on mingi ainepuudus või siis oleks parem seda harjutust mitte teha ja millegi muuga asendada ? ….
mai 29, 2006 at 2:24 p.l. #84556maximus89
MemberTegelikult luud ei saa valutada, sest luudes pole närve.
Mul on sarnane asi, aga mul on see valu kontsentreeritud õlavarrekõverdusi tehes.Valu on samuti enamvähem käsivarre keskel ja väljaspool ning ainult paremal käel.Vahelduva eduga on see mul jätkunud juba üle aasta.Alati kui ma hakkan tegema parema käega kontsentreeritud õlavarrekõverdusi ja olen seeria lõpetanud ja panen kangi maha lööb valu sisse, mis küll möödub ~5min.Äkki on asi selles, et käsivarre lihas pole piisavalt tugev, sest biitsepsi treenimise pean ma alati lõpetama selle tõttu, et käsivars väsib ära, mitte biitseps.
mai 29, 2006 at 2:25 p.l. #84557AA
MemberMul oli sama asi. Ainult et kõvera kangiga kannatas veel teha, kuid seistes sirge kangiga ei saanud üldse teha. Ja see valu oli mingi 5-6 kuud ma arvan. Tegin kõvera kangiga ja vähe kergemate raskustega. Ei tea, kas õige aga kuskilt kuulsin, et see võib olla nn luuümbrise põletik!
mai 29, 2006 at 2:28 p.l. #84558theONE1
Membermine tee vereanalüüs jms. perearstijuures ning siis mine spordiarsti juurde nende paberitega. Võimalik et lihtsalt see harjutus ei sobi, kuid valu näitab ikkagi seda, et midagi ei klapi, seega varajne uuring ja ravi võivad ära hoida halvima!
mai 29, 2006 at 2:51 p.l. #84562Kuup
MemberLuu ei saa valutada? Kuidas minul siis luud vahest valutavad?
mai 29, 2006 at 3:21 p.l. #84565Alexander Andrusenko
ModeratorÜldiselt on nii, et kui harjutus ei sobi (tekib valu vms), siis ei tohigi seda teha. Läbi valu ei ole vaja teha. Mul on endal ka mõned harjutused, mida ei saa mitte kuidagi teha. Tee midagi muud asemele enne, kui arstilt vastuse saad.
mai 29, 2006 at 3:48 p.l. #84569bohemianrhapsody
MemberTegelikult luud ei saa valutada, sest luudes pole närve.Mul on sarnane asi, aga mul on see valu kontsentreeritud õlavarrekõverdusi tehes.Valu on samuti enamvähem käsivarre keskel ja väljaspool ning ainult paremal käel.Vahelduva eduga on see mul jätkunud juba üle aasta.Alati kui ma hakkan tegema parema käega kontsentreeritud õlavarrekõverdusi ja olen seeria lõpetanud ja panen kangi maha lööb valu sisse, mis küll möödub ~5min.Äkki on asi selles, et käsivarre lihas pole piisavalt tugev, sest biitsepsi treenimise pean ma alati lõpetama selle tõttu, et käsivars väsib ära, mitte biitseps.
Tegelikult on luudes närvid.
Teema algatajale soovitaks siis teha väiksema raskusega, et valus ei oleks.
mai 29, 2006 at 4:56 p.l. #84576maximus89
MemberSorry minu viga, vaatasin üle, olid jah luudes samuti närvid, veresooned ja valuretseptorid nagu igalpool mujal.
??:”>mai 29, 2006 at 5:16 p.l. #84578ROtter
MemberKüünarvarte kõverdused Scott`i pingil loovad väga suure koormuse liigestele ja kõõlustele, kui käed on täielikult välja sirutatud. Kuigi ta on üks parimaid isoleerivaid harjutusi biitsepsile, peaksid algajad ja vähem treeninud selle harjutuse lülitamisega treeningplaani ootama, kuni käed on koormustega kohanenud. Seda sellepärast, et vältida ülekoormusest tekkinud põletikke. Teiste harjutuste sooritamisel esineb põletikke harvem või ei esine peaaegu üldse.
Juhul kui sooritatakse antud harjutust, tuleks teha korralik soojendus, kasutada väiksemaid raskusi ja sooritada harjutust tehniliselt väga puhtalt ka seeria viimaste korduste juures.
mai 30, 2006 at 10:02 e.l. #84652BULDOOSER
MemberTüüpiline kõõlusepõletik ehk tendiniit , võta natuke kergemalt ,jää ja mingi põletikuvastane ravim ehk aitavad ka. Muideks , põletilikuline kõõlus on natuke hapram , ettevaatust.
mai 30, 2006 at 10:43 e.l. #84654greenu
Membermure selles et olen sama raskusega juba kuid teinud … pole valu enne tundnud … kuid viimased paar nädalat on see valu …. see raskus pole minu jaoks raske …. suudan teha suurema raskusega ka kuid lasingi 50 peale et saaksin üldse teha … nüüd selle raskusega ka valus … mul trennikaaslasel sama jama … ja see nagu tekkis temal sama ajal umbes kui minul … kas see et või olla seotus kevade tulemisega ja mingite ainete puudujäägiga? ….. samuti alustasin ma sutsu enne seda dieediga … või õigemini õige toitumisega … või siis õigema toitumisega … valin mida söön jne … hommikul putru lõunaks puuvilju … ja siis õhtul suppi või siis kala või muidu liha …. vähem kartulit jne …
mai 30, 2006 at 11:54 e.l. #84658BULDOOSER
Membermure selles et olen sama raskusega juba kuid teinud … pole valu enne tundnud … kuid viimased paar nädalat on see valu …. see raskus pole minu jaoks raske …. suudan teha suurema raskusega ka kuid lasingi 50 peale et saaksin üldse teha … nüüd selle raskusega ka valus … mul trennikaaslasel sama jama … ja see nagu tekkis temal sama ajal umbes kui minul … kas see et või olla seotus kevade tulemisega ja mingite ainete puudujäägiga? ….. samuti alustasin ma sutsu enne seda dieediga … või õigemini õige toitumisega … või siis õigema toitumisega … valin mida söön jne … hommikul putru lõunaks puuvilju … ja siis õhtul suppi või siis kala või muidu liha …. vähem kartulit jne …Putru või mida iganes. Liiga suur raskus, intensiivsus, trennisagedus ja tendiniit on käes ,veel natuke ja kusagilt rebeneb , nagu mul juhtus. Parem puhata , probleeme ennetada, keha annab sulle ju märku , valu, kuula siis ometi, mina ei kuulanud. Kui sa muud ei tee , siis vähemalt väldi harjutusi , mis haiget teevad.
mai 30, 2006 at 11:55 e.l. #84659greenu
MemberPutru või mida iganes. Liiga suur raskus, intensiivsus, trennisagedus ja tendiniit on käes ,veel natuke ja kusagilt rebeneb , nagu mul juhtus. Parem puhata , probleeme ennetada, keha annab sulle ju märku , valu, kuula siis ometi, mina ei kuulanud. Kui sa muud ei tee , siis vähemalt väldi harjutusi , mis haiget teevad.selga … tänud kõigile…
juuni 21, 2006 at 7:28 e.l. #86440greenu
Memberspordiarsti jutu järgi on asi hoopiski niimoodi….
valu luudes on petlik … tundub nagu luu valutaks tegelikult valutavad hoopiski tugilihased mis pole nii arenenud kui biizeps… jutt käib siis küünarnuki ja randme vahel olevatest lihastest …. ehk siis käsivarre lihastest…. aitab selle vastu nende lihaste treenimine… näiteks võttes hantli kätte ja teges randmega ringe …. kasulik oleks siis biizepsi raskusi vähendada ja teha käsivarre lihaseid … mõne aja möödudes võib biizepsile jälle raskusi suurendada…. igasuguse luupõletiku ja muu välistas spordiarst kardinaalselt seega sellist juttu pole enam kunagi mõtet ajada…
juuni 21, 2006 at 7:46 e.l. #86437ROtter
Memberspordiarsti jutu järgi on asi hoopiski niimoodi….valu luudes on petlik … tundub nagu luu valutaks tegelikult valutavad hoopiski tugilihased mis pole nii arenenud kui biizeps… jutt käib siis küünarnuki ja randme vahel olevatest lihastest …. ehk siis käsivarre lihastest…. aitab selle vastu nende lihaste treenimine… näiteks võttes hantli kätte ja teges randmega ringe …. kasulik oleks siis biizepsi raskusi vähendada ja teha käsivarre lihaseid … mõne aja möödudes võib biizepsile jälle raskusi suurendada…. igasuguse luupõletiku ja muu välistas spordiarst kardinaalselt seega sellist juttu pole enam kunagi mõtet ajada…
Foorum ei olegi koht, kus pannakse lõplik diagnoos. Me ainult hoiatame, mis võib juhtuda, kui õigeaegselt ei reageerita valu ilmingutele.
Ja seda kirjutatakse kogu aeg, et tuleb arendada kõiki lihaseid, mitte ainult biitsepsit.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.