Skip to main content

Kuulitõukajad!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kuulitõukajad!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Alar
    Member

Kas siin foorumis mõni kuulitõukaja ka on?

raider
    Member

ma olen kuulitõukaja ka…

2001 .. eesti meister b klassis..

2001 baltimaade meister kuulis ja kettas jne..

raider

Anonüümne
    Guest

teen vabal ajal vasarat ,töö juures on surumispink,ning paneelide vahel tõmban pesunööride all lõuga…aga kuuli tõuge,noo see on sämmidele

tannu
    Member

julgen puhta sydamega vastu vaielda väitele et kuulitõuge on sämmidele.. pigem on see ala kus on vaja tohutult jõudu, plahvatust ja tehnikat. ja see poel sugugi kerge ala. PEACE

Anonüümne
    Guest

minu teooriaks on et teie sugused kõhnad poisid ei tea elust midagi.hr toomla me oleme ju kolleegid!!!Teeks kunagi heitesektoris ühise jämmi,vaja vaid ajas ja kohas kokku leppida . Ja sina hipipoiss(tannu) see mis kirjutasid kõlab luuleliselt,aga sinu sugune s..t ei vaidle ja paugu minuga

põk
    Member

toomla ma vaatan et teed vasarat…sa peaks mujal portaalis olema sest see siin on lihasemeeste mänguväli..saalis sa ju ei käi! heh pildi peal pole sul isegi deltalihastt…teistest rääkimata

Rebane
    Keymaster

Võta veidi vaiksemalt mees ja teinekord loe oma postitus 7 korda üle, ennem kui SAADA nuppu vajutama hakkad.

Ega hoiatada kah inimesi ikka ei jaksa koguaeg nii et räägi mõistliku juttu või ühined oma teiste saatusekaaslastega…

Anonüümne
    Guest

nojah eidel on ju point sees

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.