Skip to main content

kuulitõuge

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Kui kaugele meie kulturismi eliit kuuli tõukab (7 Kg[meestekuul])?

Hehe. Huvitav, miks peaks kulturist kuuli tõukama? O_o

Capricorn
    Member

See on nii tehniline ala, et ilma spetsiaalselt harjutamata midagi erilist küll ei tule, aga no eks vaatame, võibolla keegi kulturismitippudest on ka tõsisemalt kuulitõukega tegelenud.

gmaster
    Member

see on jälle sedasorti küsimus, et keegi tahab kellelegi ära panna

küsiks et kui paljuga kulturismieliit 200m liblikat ujub:D?

Kui kaua suudad sina ühe jala peal seista?

aga mingi suurema üritusena võiks Eesti kulturistide eliit mingis sõbralikus spordialas mõõtu võtta(spordiklubide vaheline ntx) kasvõi jalgpallis <_<“>

Vägivaldur
    Member

Mis see kulturism siia puutub? fitness.ee ei ole ennast küll kuidagi defineerinud kui 100% kulturismiportaal…

Oleks huvitav teada küll palju 200 kg rinnalt suruv kulturist suudab kuuli lennutada.

renku
    Member

Eks see kuul sinna kusagile 12 ja 13 meetri vahele ikka lendab, kui natsa harjutada, ei tohiks ka 14 kättesaamatu olla ühele 200 kg surujale

Karu
    Member

Mina tõukasin 7-st kuuli 11,89, kui olin 17, 106 kg ja surusin rinnalt u 115.

Aga noh… siis käisin heitetrennis ka. Nüüdseks olen ainult oma rõõmuks jõusaali friik.

Siiski-siiski… jalgades ja kehas üldse on sellest ajast hea ramm sees, kuid teisalt on üsna raske tol ajal kogutud liigset energiavaru maha saada… <_<“>

Raivo Piiber
    Member

2004 tegin kaasa ühe päeva kümnevõistluse, siis tõukasin kuskile 11 meetri ringi … <_<“> aga kuna tehnikast ei tea mõmmigi, siis tõuge oli sisuliselt paigalt.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.