Kuulake selle naiskulturisti häält!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kuulake selle naiskulturisti häält!
- This topic has 9 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
Amarillo.
-
AutorPostitused
-
august 4, 2008 at 10:39 e.l. #14465
Anonüümne
Guest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.youtube.com/watch?v=FNcyWtKJ8B0…feature=relatedvat mis meessuguhormoon teeb!joodik naistel ka siuke hääl. arvatavasti ajab ta karvu ka nagu mees
august 4, 2008 at 2:17 p.l. #162234Mart Muru
Member2:00 <-- Mängib ennast suuremaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 4, 2008 at 2:27 p.l. #162238vulcan
Member….teda ärritab inimeste arvamus” süstimiste”kohta
august 4, 2008 at 3:56 p.l. #162244Angelo
MemberSel naisel oleks ilma jõusaalita ka samasugune hääl.Jõusaal ei muuda kuidagi inimese hääletämbrit:D!! Hea näide eesti esinumbrist Otist,kel pole sugugi “karuhääl”.Aga jah kõige kobedam ka see naine ei olnud.Üks sakslane leidis ,et see naine mehine.Nõustuks temaga:D(naisel ei sobiks olla nii lihastes olla,kuid see minu arvamus…)
august 4, 2008 at 4:05 p.l. #162245vulcan
MemberTämbrit täiendab keelekasutus ning põhjapoolne dialekt,ei imestaks päritolumaa iseärasust arvestades kui põline suitsetajagi..
Tubli naine kindlasti, 24a trennistaazhi ja sünnitanud samuti.
Ning omas saalis võib ju toimetada
august 4, 2008 at 4:14 p.l. #162246matti
MemberSel naisel oleks ilma jõusaalita ka samasugune hääl.Jõusaal ei muuda kuidagi inimese hääletämbrit:D!! Hea näide eesti esinumbrist Otist,kel pole sugugi “karuhääl”.Aga jah kõige kobedam ka see naine ei olnud.Üks sakslane leidis ,et see naine mehine.Nõustuks temaga:D(naisel ei sobiks olla nii lihastes olla,kuid see minu arvamus…)Sa sellistest asjadest nagu steroidid oled kuulnud?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 4, 2008 at 4:37 p.l. #162248vulcan
MemberSa sellistest asjadest nagu steroidid oled kuulnud?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mhm,
või kohe nõnda arvad.võimalik muidugi.
Kui otsida kuskilt “Reeperbahn ilt “pärit Graciano Rocchigiani intervjuu ning kõike mitte sigarettide ja korduvate osaliste polüübioperatsioonide kaela ajada võiks ehk tädile osalise alibi anda
august 4, 2008 at 9:21 p.l. #162263miis
MemberMitte vöimalik, vaid nii ongi – steroidid. Oli paljude aastate jooksul “önn” näha, kuidas kunagise nais-esikulturisti Inna Uidi hääl muutus samasuguseks ja näojooned mehistusid. Ma saan aru, et Aktivist peab vist sportlasteks ainult bodajaid, aga selliseid “naisi” kyll linnapildis mallisiselt näha ei tahaks. Pigem nt. Liisa Otsuse ja Rosina sarnaseid.
august 4, 2008 at 9:24 p.l. #162264miis
MemberSry “massiliselt” ja vöörsil olles ei önnestu eesti tähestikku kasutada.
Kle Aktivist! Seda ma mötlesingi, et pole bodajad ja jumal tänatud.
august 4, 2008 at 9:41 p.l. #162267Amarillo
Membertavaline vanainimese hääl ju??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , see mutt ongi 50-60ei peagi cheerleaderi hääl olema
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.