Kutse “kulturismi- ja fitnessitreener I”
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Üritused, sündmused, koolitused, eksamid » Kutse “kulturismi- ja fitnessitreener I”
- This topic has 31 replies, 10 voices, and was last updated 12 years, 10 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
august 4, 2011 at 8:05 e.l. #22884
topelthuviline
MemberTere!
Nagu ma aru saan, siis toimuvad teatud aja tagant tasemeeksamid kulturismi, fitnessi ja jõusaalitreeneri kutse omandamiseks.
Asi pakub ka endale huvi ja ootaks informatsiooni juba kutse omandanuilt, et kuidas oleks selleks eksamiks kõige mõistlikum valmistuda?
Praegu ma saan aru, et tuleks pähe ajada Spordi Üldained (I) ja hea oleks ka paar korda läbi lugeda I. Otsuse õpik? Samas, ehk kellelgi on mahti muljetada/jagada, et kuidas tema õppis või õpiks selleks eksamiks? Ehk oskab keegi midagi konkreetsemat välja tuua?
Saan aru ka, et kindlasti tulevad kõiksugu selle valdkonnasisesed koolitused abiks (ja et 60h ongi tarvilik omandada), eeskätt septembri alguses Spartas toimuv koolitus.
august 5, 2011 at 8:37 e.l. #309558topelthuviline3
MemberOotan vastuseid
august 5, 2011 at 8:53 e.l. #309559Alar
MemberTere!Nagu ma aru saan, siis toimuvad teatud aja tagant tasemeeksamid kulturismi, fitnessi ja jõusaalitreeneri kutse omandamiseks.
Asi pakub ka endale huvi ja ootaks informatsiooni juba kutse omandanuilt, et kuidas oleks selleks eksamiks kõige mõistlikum valmistuda?
Praegu ma saan aru, et tuleks pähe ajada Spordi Üldained (I) ja hea oleks ka paar korda läbi lugeda I. Otsuse õpik? Samas, ehk kellelgi on mahti muljetada/jagada, et kuidas tema õppis või õpiks selleks eksamiks? Ehk oskab keegi midagi konkreetsemat välja tuua?
Saan aru ka, et kindlasti tulevad kõiksugu selle valdkonnasisesed koolitused abiks (ja et 60h ongi tarvilik omandada), eeskätt septembri alguses Spartas toimuv koolitus.
Nendest kahest raamatust saad tõepoolest baasteadmised ning vajalikud teadmised eksami edukaks sooritamiseks. Lisaks neile kahele tuleb teada ka kulturismi ajalugu, mille leiad siit lehelt vanemate artiklite alt. Alati tuleb kasuks ka lisalugemine erinevate siin lehel avaldatud artiklite näol.
august 5, 2011 at 11:28 e.l. #309590Killhoven
MemberOot kas igaüks saab minna või peab ka esimese taseme jaoks olema töötanud treenerina vms?
august 5, 2011 at 11:37 e.l. #309592Alar
MemberOot kas igaüks saab minna või peab ka esimese taseme jaoks olema töötanud treenerina vms?Esimese taseme jaoks töökogemust ei nõuta.
august 5, 2011 at 1:12 p.l. #309603topelthuviline3
MemberTänud vastamast! Samas, selliselt jääb see õppematerjal kuidagi laialivalgunuks ning tõuseb eksimisvõimalus eksamineerimisel. Ise õppisid samamoodi selleks eksamiks?
august 5, 2011 at 1:14 p.l. #309604topelthuviline3
MemberPaber ise kehtib 5.a ,jah?
august 5, 2011 at 1:21 p.l. #309606Alar
MemberPaber ise kehtib 5.a ,jah?Tunnistus kehtib 4 aastat. Selleks, et kehtivust pikendada, tuleb käia täiendkoolitustel 60 koolitustunni ulatuses.
august 5, 2011 at 1:25 p.l. #309609Alar
MemberTänud vastamast! Samas, selliselt jääb see õppematerjal kuidagi laialivalgunuks ning tõuseb eksimisvõimalus eksamineerimisel. Ise õppisid samamoodi selleks eksamiks?Eksamiks valmistumisel lugesin läbi üldainete raamatu ning Otsuse raamatu, lisaks vaatasin üle ning jätsin meelde olulisemad daatumid Kulturismi ajaloost, mida käsitleti erialakoolitusel ning selles artiklis: http://www.fitness.ee/artikkel/150/kulturismi-ajaloost
august 5, 2011 at 5:05 p.l. #309619topelthuviline3
MemberJa kuidas selle põhjal eksam läks?
august 5, 2011 at 10:28 p.l. #309626august 6, 2011 at 6:39 e.l. #309634Alar
MemberJa kuidas selle põhjal eksam läks?
august 6, 2011 at 12:16 p.l. #309662tomster
MemberKui ma õigesti mäletan, siis mõlemas osas (nii üldainete kui eriala) tegin ühe vea. Erialane küsimus oli, milline võiks olla süsivesikute ja valkude suhe treeningjärgses šeigis. Õige vastus oli 1:3. Mina vastasin midagi muud.Kui vastus oli 1:3, siis küsiti ikka valkude ja süsivesikute omavahelist suhet, mitte vastupidi.
august 6, 2011 at 1:23 p.l. #309665Archangel
MemberKui vastus oli 1:3, siis küsiti ikka valkude ja süsivesikute omavahelist suhet, mitte vastupidi.Loll küsimus.
Ja veel lollim vastus…
Aga eks mingid standard vastused peab ju panema…
august 6, 2011 at 1:53 p.l. #309668Alar
MemberKui vastus oli 1:3, siis küsiti ikka valkude ja süsivesikute omavahelist suhet, mitte vastupidi.Jah, vabandan eksituse pärast. Küsitud oli valkude ja SV suhet ning vastuseks oli 1:3.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.