kustutamine
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » kustutamine
- This topic has 24 replies, 13 voices, and was last updated 20 years, 4 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
september 25, 2005 at 1:49 p.l. #59703
Rambo vend
MemberVäike statistika:
nez 10 kustutatud posti
pacman 6 kustutatud posti
kame 21 kustutatud posti
prikull 14 kustutatud posti
vagula 5 kustutatud posti
Oldman 6 kustutatud posti
Kuue siin teemas sõna võtnud isiku postitustest on kustutatud kokku 62.
september 25, 2005 at 2:58 p.l. #59705ROtter
MemberVäike statistika:nez 10 kustutatud posti
pacman 6 kustutatud posti
kame 21 kustutatud posti
prikull 14 kustutatud posti
vagula 5 kustutatud posti
Oldman 6 kustutatud posti
Kuue siin teemas sõna võtnud isiku postitustest on kustutatud kokku 62.
Ju siis minu postitused ei ole olnud asjalikud.
september 25, 2005 at 3:19 p.l. #59706Marek Kalmus
MemberOmaltpoolt teeks ettepaneku, et see kes kannab tiitlit “SPETSIALIST” PEAKS IKKA ESINEMA SIIN FOORUMIS OMA NIMEGA. MIs kuradi spets sa oled sihuke kes oma nime ei avalda. Mingi Old Man????? Tahaks ikka teada kellega tegu, kas tõega oma ala spetsiga või vennaga, kes on oma tiitli saanud ei tea mis teenete eest siin foorumis. Või veelhullem, ise selle endale omistanud.
Toetan rambo venda!!!!! Olen aeg-ajalt lugenud neid komme siin foorumis ja siin oleks ikka palju muud mida tasuks tõesti kustutada… mÕNI AJAB IKKA NII K….DI LOLLI MÖGA, ET ANNA MINNA.))
??:”> kelle karvane käsi siin küll mängus on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ohhhh, tegelikult vahet pole, minagi kirjutasin praegu selle teksti siia selleks et natukenegi tähelepanu saada.
OLEN NIIII ÜKSI

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
september 25, 2005 at 3:20 p.l. #59707vagula
Membermul on oopis 5 kustutatud postitust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>huvitav kyll
september 25, 2005 at 4:32 p.l. #59710ROtter
MemberOmaltpoolt teeks ettepaneku, et see kes kannab tiitlit “SPETSIALIST” PEAKS IKKA ESINEMA SIIN FOORUMIS OMA NIMEGA. MIs kuradi spets sa oled sihuke kes oma nime ei avalda. Mingi Old Man????? Tahaks ikka teada kellega tegu, kas tõega oma ala spetsiga või vennaga, kes on oma tiitli saanud ei tea mis teenete eest siin foorumis. Või veelhullem, ise selle endale omistanud.Toetan rambo venda!!!!! Olen aeg-ajalt lugenud neid komme siin foorumis ja siin oleks ikka palju muud mida tasuks tõesti kustutada… mÕNI AJAB IKKA NII K….DI LOLLI MÖGA, ET ANNA MINNA.))
??:”> kelle karvane käsi siin küll mängus on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ohhhh, tegelikult vahet pole, minagi kirjutasin praegu selle teksti siia selleks et natukenegi tähelepanu saada.
OLEN NIIII ÜKSI
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Erinevalt paljudest ei ole mul igav ega iga hinna eest vajadus tähelepanu järele.
Olen lõpetanud Moskva Kehakultuuri Keskinstituudi 1978.a. cum laude,minust on kirjutatud ajalehes “Sovetski Sport” 1987.a.märtsikuus.
september 25, 2005 at 6:52 p.l. #59720Marek Kalmus
MemberHoopis teine tera OLD MAN.) Palun esitada diplomi koopia.
september 25, 2005 at 7:26 p.l. #59724Baracus
Membermismoodi te näete palju poste on kustutatud?
september 26, 2005 at 5:32 e.l. #59729ROtter
MemberHoopis teine tera OLD MAN.) Palun esitada diplomi koopia.
september 26, 2005 at 6:23 e.l. #59714Razard
MemberOmaltpoolt teeks ettepaneku, et see kes kannab tiitlit “SPETSIALIST” PEAKS IKKA ESINEMA SIIN FOORUMIS OMA NIMEGA.Tegelikult võiks ju need tegelased, kellel omanimeline alamfoorum omada tiitlit “Spetsialist”. Muidu veidi kummaline jah. OldMan on spetsialst, aga Ott näiteks ei ole
september 26, 2005 at 6:30 e.l. #59676Rebane
Keymaster…kas tõega oma ala spetsiga või vennaga, kes on oma tiitli saanud ei tea mis teenete eest siin foorumis…Oma isikliku käega määrasin inimese spetsialistiks ning ei tohiks kahtlusi olla, mille eest inimene on tiitli saanud. Üle 600 ASJALIKU vastuse 7 kuu jooksul on midagi, mis tasuks märkimist. Inimesi, kes nendest postitustest mingil määral kasu on saanud, on sadu. Ja ma ei kuule, et keegi veel oleks irisema tulnud, et pole Oldman’i soovitustega rahule jäänud. Aga see selleks.
Inimestele tiitlite andmine on puhtalt minu rida ning kergekäeliselt ma neid välja ei jaga. Nii et kes arvab, et ta on kah mingisuguse tiitlikese välja teeninud, andke teada (erasõnumid on sellisteks asjadeks mõeldud) ning uurime lähedalt, millega olete inimkonda toetanud.
Minu 22 vastusest on kustutatud 9. Niikui ma julgen vastu vaielda mõne tunnustatud spetsialisti arvamusele, nii on see vastus kadunud.Nendest 6 olen surmkindlalt oma käega teinud. Võibolla ka kõik 9. Ja võid vaielda spetsialistide arvamustega, kui suudad oma väiteid ka kuidagi tõestada, mitte ei pritsi tühjalt tatti (nagu paljud ka teevad).
Aga miks ikkagi postitused siis kaovad?
Esimene kustutamise põhjus: postitus on mõtetu, mittemingisugust kasuliku infot andev. Kui tahad vastata, võta endale selleks aega ning proovi anda mingeid soovitusi ning juhtnööre küsijale. 2 minutiga midagi kasti kribades ning ‘LISA VASTUS’ nupule vajutamine pole just see kõige parem mõte. Loe ka ise oma postitust ning vaata, kas küsija saab oma kõigile küsimustele vastuse.
Teine põhjus: kirjastiil ning grammatika. Kui sa ikka kõva kusehädaga ekraanitaha istud ning mingi sõnumi stiilis ‘muloleks ab|v8jjas hädasti h2ntlit3ga 3x8x16 teen 25 minti ja homikusöök. idakePALUNMIND!’ ning siis tunned et põis lõhkeb, postituse teed ning ruttu peldikusse sööstad, siis suure tõenäosusega sinu postitus kaob lihtsalt ära.
Ei kanna mingit isikliku vihavaenu inimeste vastu, et kedagi rohkem piiran kui kedagi teist. Kõik saavad ühe malaka järgi ning kui foorumis browsides ja vastuseid vaadatas iga teema all on mingi vend noka lahti teind ja piiksund igasse teemasse midagi mõtetut, siis sellele hea pilguga ei vaadata.
Soovitusi:
Olge kannatlikud, vaadake mida moderaatorid taluvad ja mida mitte ning juhinduge nendest reeglitest. Ropendamine, sõim ja sajatused saavad kustutamise (ja neid teinud inimesed minu viha) osaliseks. Kui on vaja kellegagi mögiseda, tehke erasõnumite teel ja arutage seal omavahel teemasid.
Ja kui keegi tahab kurjustada ja kurta kõike seda valitsevat ebaõigust nii siin foorumis kui ka maailmas võib vabalt mulle erasõnumi saata ja seda seal teha.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.