kustutamine
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » kustutamine
- This topic has 24 replies, 13 voices, and was last updated 20 years, 4 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
september 23, 2005 at 1:30 p.l. #5382
Rambo vend
MemberMa ei saa aru, miks siin käib selline pidev teemade kustutamine? Minu 22 vastusest on kustutatud 9. Mida siin tohib siis vastata, kui enda kogemustele tuginevat nõu ei tohi anda? Enamus teemasid on kolmesõnalisi lauseid (ma teen kah nii, ma jõuan rohkem, ma lükkan 150). Niikui ma julgen vastu vaielda mõne tunnustatud spetsialisti arvamusele, nii on see vastus kadunud. Ise näete TV-s suurt vaeva, et jõusaaliga seotud valeõpetusi ümber lükata, samas peletate siit vähegi teadjad inimesed minema.
Pange siis kohe reeglitesse kirja inimeste kasutajanimed, kes on puutumatud ja kelle arvamus on seadus.
september 23, 2005 at 1:39 p.l. #59609vagula
Membermul on ka 2 tykki ära kustutatud
september 23, 2005 at 2:49 p.l. #59611ROtter
MemberElus on väga tähtis tabada ära,kus läheb piir lubatud ja lubamatu vahel.Kes seda oskab,see on igal pool heas kirjas,kes ei oska,see astub kogu aeg ämbrisse.
september 23, 2005 at 2:50 p.l. #59612Razard
MemberTooge mõni konkreetne näide ka.
september 23, 2005 at 3:43 p.l. #59616muc
MemberAlustada tuleks sellest, kas ise olete reeglid korralikult läbi lugenud. Tõenäoliselt oli teie postitustes midagi vastuolulist praeguste kehtivate reeglitega.
september 23, 2005 at 5:52 p.l. #59622vagula
Memberkuigi 2 postitust on kustutatud ma ei põe sellepärast niiaplju, aga sellel teine vend võib kyll jh tige olla
september 24, 2005 at 1:02 p.l. #59662Rambo vend
MemberTooge mõni konkreetne näide ka.Konkreetrsed näited on ära kustutatud.
1. Aga paneme kõrvuti Ott Kiivikase ja 15 aastase jõusaaliga alustava koolipoisi. Kas nendele saab ühesuguseid treeningmeetodeid soovitada? Minuarvates ei saa, kuigi seda siin koguaeg tehakse.
2. Keskmine vanus on siin 15-16, kui see oligi teie eesmärk, siis saan ma tõesti aru, et ei tohi oma vastustega 16 aastasi 130 kilo rinnalt suruvaid rüblikuid kuidagi maa peale tagasi tuua.
3. Siit on tõesti võimatu leida uusi ideid treeninguteks, ma ei tea, kas need on ära kustutatud või tõesti ei treenigi keegi teistmoodi, kui algajate ja edasijõudnute kava järgi. Uuemad tuuled hakkasid siin puhuma, kui Vend Vähk rohkem sõna hakkas võtma ja oma kõhulihasetreeninguga näitas, et ka teisiti saab.
4. Küsimus – vastus:
*Mul on ülekaal, mida teha?-Fatburner, aeroobses tsoonis jooks, kiirkõnd.
*Trenni kestvus?-maksimum 1 tund, rohkem pole mõtet.
*Mitu korda nädalas ühte lihast?-Üks kord, või maksimum 2 korda, mitte rohkem, hetkega ületreening.
Eelnevad vastused on nii raudsed tõed, et erinevat arvamust pole võimalik avaldada. Kas tõesti ükski inimene pole hingeldades ja higistades kaalu kaotanud, 3 tunnise trenniga lihast kasvatanud?
Loomulikult võiks teha kergejõustiku foorumi ja siis iga küsimuse vastuseks Erki Noole treeningkava kopipeistida.
Mul on lihtsalt soovitus moderaatoritele, et kui nad tahavad seda foorumit vähegi asjalikuna hoida, siis kustutamine ei ole alati ainuke vahend. Muidu võib juhtuda, et varsti ongi kõik foorumi vastused sellised, nagu ühe eelneva postitaja omad (ei midagi isiklikku, näide sobib enamuse kommenteerijate kohta):
“7 kilose hantliga biitsepsile 3 korda 50 seeriaid
““mind kaaaa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ““piim on just tervislik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ““no vaata sis tööriistad ja sealt alt harjutustepank ehk aitab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ““õige jutt:) “
“aga vahest võib ju ikka jooksmas käia, jalgu treenib ju ka sellega. “
“mix sa ainult biitsa tahad teha, hantlitega saab ju teisi asju ka treenida
??:”> ““mis sa sis teha tahad sellega, hakata jäätist tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ““no sis kõnni viimasel kilomeetril
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ““tõesti ole omaette
“september 24, 2005 at 1:56 p.l. #59671ROtter
Memberto: Rambo vend
Kas sa midagi inimese füsioloogiast ja sportliku treeningu alustest oled kuulnud?
september 24, 2005 at 2:17 p.l. #59675prikull
MemberTüüp vajab liccalt tähelepanu midagi muud..Täiesti mõttetu teema sult.
september 25, 2005 at 6:56 e.l. #59691Rambo vend
Memberto: Rambo vendKas sa midagi inimese füsioloogiast ja sportliku treeningu alustest oled kuulnud?
Mismoodi on Vend Vähk saanud sellised kõhulihased? Kas tema treening ei lähe mitte vastuollu sportliku treeningu alustega? Kas kõikidel inimestel on ühesugune füsioloogia? Ma olen neid küsimusi esitanud ka teistes topikutes, kahjuks on need kadunud.
september 25, 2005 at 7:18 e.l. #59693kame
Moderatorolen nõus et tuleks arvestada inimeste individuaalsust!
tean inimesi kes saavad teha ühte lihasgruppi 2-3 korda nädalas ilma ületreeninguta ja hästi arenedes – kusjuures toitumist järgimatta , samas siin vastuseid andes tuleb arvestada keskmise inimesega sest muidu saab keegi jälle valesti aru!
üldiselt tuleb vastuses kindlasti välja tuua et tegu on sinu arusaamaga ja see sinupuhul toimib , siis on küll kustutamine absurdne – kui vastus esitada vormis et see on absoluutne tõde siis on kustutamine õigustatud!
edu kõigile !
september 25, 2005 at 8:36 e.l. #59694pacman
MemberTo Rambo vend:
Ja kuidas sinu mõttetud postitused seda foorumit paremaks muudavad????
Tüüp otsib tähelepanu-MÕTTETU
september 25, 2005 at 9:47 e.l. #59697ROtter
Memberto: Rambo vendKas sa midagi inimese füsioloogiast ja sportliku treeningu alustest oled kuulnud?
Mismoodi on Vend Vähk saanud sellised kõhulihased? Kas tema treening ei lähe mitte vastuollu sportliku treeningu alustega? Kas kõikidel inimestel on ühesugune füsioloogia? Ma olen neid küsimusi esitanud ka teistes topikutes, kahjuks on need kadunud.
Keegi ei viitsi lihtsalt terveid õpikuid siia internetti ümber trükkida,et vastata elementaarsetele asjadele.
september 25, 2005 at 10:53 e.l. #59700ero
MemberRambo Venna jutus on point see, ei tasu kohe inimest mõtetuks tembeldad.
september 25, 2005 at 11:50 e.l. #59701netz
MemberVasta siis paremini. Järelikult on jäänud küsimusele vastus andmata ja nende tühiste vastuste seast on raske leida neid paremaid ja kompetentsemaid kui järjest on mitu lehekülge vastuseid vormis “et jah, mul juhtus sama asi”, aga keegi kuskil vastas, et miks juhtus? mida teha, et ei juhtuks? kuhu minna? mis on valesti? jne…
ei tasu ärrituda. see sinu vastus ei peaks olema kinnisidee omaette. Kui keegi kirjutas hea vastuse, loe see läbi ja pane kõrva taha!
what da fck is the problem????
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.