Kust saada Markus Rühl`i video “Big and loning it”
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kust saada Markus Rühl`i video “Big and loning it”
- This topic has 43 replies, 21 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Vägivaldur.
-
AutorPostitused
-
detsember 7, 2007 at 7:25 e.l. #12703
Anonüümne
Guestemulega saab tõmmata aga seal on mingi rmvb file kuidas seda vaadata saab? ümber seda faili teha kuidagi teiseks formaadiks? mul ei tööta.
või on mõni teine koht kust veel saaks tõmmata? tundub hea video olevat.
ja sellisaid asju nagu filme
emulega saab tõmmata aga seal on mingi rmvb file kuidas seda vaadata saab? ümber seda faili teha kuidagi teiseks formaadiks? mul ei tööta.või on mõni teine koht kust veel saaks tõmmata? tundub hea video olevat.
![]()
Mina tõmbasin sama video limewire ´st, mõned videod olen saanud kätte ka bearshare ´st
ja sellisaid asju nagu filmeei osta ma kunagi…neid saab ju netist tõmmata tasuta
samuti nagu muusikat!
Ja nüüd loodame, et sinusuguseid on varsti kogu maailm täis ning mitte keegi ei hakka enam sellisteks asjadeks vaeva nägema ega kulutusi tegema,
sest tagasi sealt midagi ei saa.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
emulega saab tõmmata aga seal on mingi rmvb file kuidas seda vaadata saab? ümber seda faili teha kuidagi teiseks formaadiks? mul ei tööta.või on mõni teine koht kust veel saaks tõmmata? tundub hea video olevat.
ei osta ma kunagi…neid saab ju netist tõmmata tasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> samuti nagu muusikat!
Markus Ruhl – Big and loving it – DVD, Trailer:
siis sa oled küll sitaks tegija
IRW
Mis te norite?
Vähemalt on aus varas
Üldse, minu meelest võib lugeda kahte liiki vargused ausaks:Internetist tõmbamine ja maksude maksmata jätmine.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
![]()
rmvb faili mängib hästi RealPlayer