Skip to main content

Kust kangile raskuseid osta?

Avaleht » Forums » Kommerts » Pakkumised » Kust kangile raskuseid osta?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Mr.Y
    Member

Soovitage kõiki kohti mis teate (internetis), kust osta lisaraskuseid kangidele. Ma tean ainult powergymi aga neil ei olnud väikekangidele, nagu mul vaja, mitte midagi. Anttilad ja muud kataloogid olen ka läbi vaadanud, neil pole ka midagi pakkuda. Soovitavalt võiksid olla 15kg kettad, aga võibolla saab ka muudega läbi ajada.

inside14
    Member

Mina olen Anttilast 10kg-seid ostnud.

Mr.Y
    Member

Ma olen kõik kataloogid, mida tean, läbi vaatanud. Hetkel ei pakuta midagi. Kuid selliseid firmasid, kes müüvad raskuseid, ei tea ühtegi peale http://www.powergym.ee. Neil aga polnud, nii et äkki keegi teab veel mõnda?

wildlife
    Member
    Daniel
    Member

Ja kindlasti leiad sa raskused Rimist (Lasnamäe Rimis on kindlasti), kuid minu arust on nende hind seal väga utoopiline : alates 200-st kuni 500-ni

Mr.Y
    Member

Ja kindlasti leiad sa raskused Rimist (Lasnamäe Rimis on kindlasti), kuid minu arust on nende hind seal väga utoopiline : alates 200-st kuni 500-ni

Mis seal umbes 1 kg hind võiks tulla? Ma tahaks u 25kr/1kg osta, aga ma ei tea on see odav või palju. Kasutatud on küll odavamad, aga neid pole kunagi pakkuda õigel ajal.

Sportservices ei olnud, olid ainult 25mm ja 50mm, mul on vaja 30mm kangile

inside14
    Member

Tuli uus Quelle kataloog kus on kettad 30mm kangil:

2×0,5kg/2×1,25kg – 99eek

2×2,5kg – 149eek

2x5kg – 299eek

2x10kg – 639eek

2x20kg – 1259eek

mõjalt saaks ka soodsamalt. :ph34r:

gmaster
    Member

ma aretasin ise tellitava hantli toru paksemaks ja siiamaani pole katki läind:P

Czar
    Member

Kas kuskilt on võimalik ainult kahte 0,5kg ketast ja kahte 1kg ketast osta kohapealt ? Powermanist saab vist terve komplekti aga mul oleks saali aint eelpool nimetatud raskusi juurde vaja.

Tänud kui keegi oskab aidata

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.