Skip to main content

Kust alustada ?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tervist. Küsiks sellist asja, et kuidas oleks võimalik lihtsalt ja kiirelt vormi saada ( rannahooajaks ). Olen üliõpilane ning samal ajal käin ka tööl. Põhikooli ning keskkooli ajal sai kõvasti trenni tehtud ning vormiga pole probleemi olnud. Nüüd aga mõningate aastate mõõdudes on vorm vaikselt mööda külge maha jooksnud.

Olen ca 196-7 pikk ning suhtseliselt kõhna. Kaal 105 Kg (ei kujuta ette kust selline number tuleb). Kõhulihaste asemele on kerge kõhuke tekkinud.

JungaTroll
    Member

Ei olegi võimalik lihtsalt ja kiirelt. Lihtsalt ja kiirelt saab end vormist välja. Enda vormis hoidmine on eluviis, mitte kiire projekt. Samad võtted, mis aitavad vormis püsida, aitavad ka sinna saada.

Mina kasutaks anaboolseid steroide ja purgeeni sama aegselt. Peaks suht kiiresti vormi saama…

salasilm
    Member

Niivõrd üldisele küsimusele saab ju ainult üldiselt vastata.

“”Alusta algusest,” ütles Kuningas kaalukalt, “ja jätka, kuni jõuad lõpuni. Siis pea kinni.””

Lewis Carroll

Aga muidu ma arvan, et eelista oma ülikooli jõusaali. Vastavat ainet ilmselt enam deklareerida ei jõua, aga võta see sügissemestri plaani.

lkv
    Member

Golden Club oli küll väga rahulik sellel kellaajal, ilus saal heade masinate ja varustusega.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.