Tere koigile –
koigepealt kiidusonad asjaliku foorumi eest – nii palju pyhendunud tegijaid koos veenas mindki teie poole poorduma. Mure selles, et tahaks ennast ka taas vormi saada. Viibin juba aastakese Inglismaal, siia kolimisega aga on tunduvalt muutunud mu toitumisharjumused (peamiselt lahtuvalt kehvemast toiduvalikust – Eesti toitained tunduvad siinsete korval hoopis naturaalsemad ja puhtamad) ning ka oma toreda trenniklubi pidin kahjuks maha jatma (tegelesin regulaarselt bodypumpiga ning aeroobset liikumist sain tantsutrennide naol).
Nyyd peale pikaajalisi tookohaotsinguid olen lopuks taiskohaga too peal ja leidsin endale trenniklubi (ennem ei olnud sellist lobu lubada voimalik). Kavatsen jalle bodypumpi katte votta aga tahaks midagi muud ka korvale. Ehk oskab keegi targematest mulle treeningkava soovitada? Uues spordiklubis on ka saal jooksu/soudmis/velomasinatega ja mis koik veel sinna alla kuuluvad. Mainiks veel et mul on yks polv nork (opereeritud) ja ujuma ma kahjuks ei ole oppinud :S
Suured tanud vastajatele!
ujumine on muidugi peale opertsiooni üks parimaid asju ja kunagi ei tule kahjuks selle õppimine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olles ise samuti opijärgne võin soojalt soovitada.
muus osas oskavad targemad paremini nõu anda 
kava saad tellida tarkade käest ja siin on treeningkavasi üleval ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>