Küssa Hugo Bossile ja teistele
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Küssa Hugo Bossile ja teistele
- This topic has 13 replies, 5 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
hugo boss.
-
AutorPostitused
-
detsember 16, 2004 at 5:40 p.l. #3374
pound 4 pound
MemberKas Sa hugo boss tellid muscle techi fitler.ee-st? Saad ikka õige kama kätte, mitte mingit järgitehtud koopiat? Kas sa kasutad nitro techi koos süsivesikutega? Kas Nitro tech koos süsiveskutega, 1:2 peale trenni ja enne magama minekut kõlbab võtta?
detsember 16, 2004 at 6:15 p.l. #43224hugo boss
Memberfitlerist? noo kust siis veel. kauba saab 3 päeva jooksul kätte ja tuleb odavam ku kuskiilt ei tea kust elides. koopia? kuule ära nüüd hullu kaa pane. ma eismest kora kuulen et keegi teeks mingist toest koopiat. kui koopiast räägid siis vihjad nagu oleks neil see ebvaseaduslikl. ma siiski arvan et ei ole nii. pakendid on kõik originaalid kõik vesimärgid on peal jaaniiedasi.pane otsingusse fiter ja sa oled peagi tervisekatise kodulehel kus on kõik ilusasti üle kontrollitud ja egisteeritud. üldsielt ma nagu ise ei solgi ja ei mökerda asju kokku. selleall mõtlen siis et ei kasuta süsivesiuketge. ostan toote söön ja olen väga rahul. minaise mingied kakaoupubriga ja ei tea millega veel supeerkokteile ei harrasta.
need olid minu kogemused ja seda mida ja kuna võtta kas enne magamainekut või peale magamaniekut mina küll kellelgi soovitada ei julge. ei pea ennast ni i tegijaks. ise tarbin nii nagu pakendil ette nähtud ainult valku panene natuke rohkem. nii ikka et saaks 40g ühe sheigi kohta. selline lugu sis minuga.
aga et sellest koopiast veel et kui nüüd järele müõelda siis olen ikak 191% kindel et need ei ole koopiad. no lihast tuleb ju täegia ja maitsed on ka üle moistuse. aga kui oelksid koopiad sis on esmärk ju iniemst petta ja lihtsalt raha kätte saada ja kes see hakkas siis raha rasika et saaks hea maitsega toode. ei jah need on ikka õiged tooted neil seal.
mina nüüd umrast vaatama. see jalgapllurist naisevagistaja on saates. jube lugu.
detsember 16, 2004 at 6:52 p.l. #43226kame
Moderatorkindlasti peale trenni on süsivesikud head aga enne magama minekut minuteada pole väga mõtet! nimelt süsivesikud ju energiat annavad ja siis magama minnes pole ju mõtet!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 16, 2004 at 7:09 p.l. #43227pound 4 pound
Memberkame, hugo boss- kuna ma ostan powerbar performance drink ja nitro tech, siis kas ma saan peale trenni neid mitte kokku segada, vaid võtan ühe sheigi nitrot ja siis kohe teise sheigi powerbari? sest maitsed ei lange kokku.
detsember 16, 2004 at 7:45 p.l. #43230Makaveli
MemberKusjuures ma nägin soome apteegis müügil Zell-Techi. Niiet polegi nii jama jutt nendest koopiatest.
detsember 16, 2004 at 8:21 p.l. #43236kame
Moderatorei peagi kokku segama ju! muidugi teine asi on kui palju sa suudad eri jooke ära juua peale trenni! aga kui mahub siis lase käia!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2004 at 5:04 e.l. #43241hugo boss
Memberno too oli zell-tech. see on cell-tech. tegelikult kui väga aus ola siis naad on jah kopiad ärge jumalaeest ostka. seda häda veel vaja et keegi peaks kasvama hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2004 at 1:28 p.l. #43264pound 4 pound
Memberno too oli zell-tech. see on cell-tech. tegelikult kui väga aus ola siis naad on jah kopiad ärge jumalaeest ostka. seda häda veel vaja et keegi peaks kasvama hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oli nali??? … hahaha
detsember 17, 2004 at 3:02 p.l. #43269Makaveli
MemberMa ei ole väitnud , et fitleri kraam on koopia . Soomes nähtud Zell-Tech seda ilmselt siiski on
detsember 17, 2004 at 3:53 p.l. #43270michel
Memberseda paska ju amazoni poes ka müüa.
detsember 17, 2004 at 3:54 p.l. #43271hugo boss
Memberpeace.
detsember 17, 2004 at 3:55 p.l. #43272Makaveli
Memberseda paska ju amazoni poes ka müüa.Sellest lausest ma küll aru ei saanud..!?
detsember 17, 2004 at 4:37 p.l. #43273pound 4 pound
MemberMida L Karnitiin tegi? Mis head ta teeb?
detsember 17, 2004 at 6:23 p.l. #43276hugo boss
Memberkui ei eksi siisa tal oli selline rasva põletan omadus.
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)- You must be logged in to reply to this topic.