Küsimused trenni kohta…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Küsimused trenni kohta…
- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
SiimMe.
-
AutorPostitused
-
juuni 10, 2014 at 2:40 p.l. #26037
Anonüümne
GuestTervist,
olen teinud trenni stabiilselt poolteist kuud, rinna ja kõhulihaste kasvuga väga rahul, probleeme valmistab allapoole vööd jääv piirkond. Kuna inimesed on erinevad, siis ka keha omadused erinevad, ühel arenevad lihased kiiremini, teisel aeglasemini , samamoodi on ka rasva kaotamisega ja kogunemisega.
Praegu olen suurema aja trennist keskendunud rinna, biitsepsi ja kõhu treeningutele. Samuti jooksen trenni alguses u 10 minutit ja 1,5 – 2km, sama teen trenni lõpus, üritan teha kiires tempos. Olenevalt tujust treenin ka jalgu ja tuharalihaseid, enamasti ikka iga trenni ajal(kükid koos raskusega, jalapressid jne). Samuti korra nädalas saalihoki trenn. Netist lugenud, et minu kehatüübile (lühike, rasv koguneb kergelt) pidavat sobilik trenn olema liikuv trenn. Kogun hoogu et alustada pikemate jooksuseeriatega.
Kuu aja kohta on tulemus hea, olen rahul käte, rinna ja kõhuga kuid arenemisruumi veel on. Ka söömist üritan korras hoida, enamasti rohelist ja puuvilja, liha suht vähe, vahel ka rasvavaba jogurtit(söömisega ei saa ekstreemseks minna kuna olen diabeetik ja päevas läheb ikka üks või kaks Marsi, Snickersi või müslibatooni vältimaks liiga madalat veresuhkru taset).
Pika jutu lõuks paar küsimust
1. Oskate soovitada minu kehale sobivat treeningplaani mis koosneb jõu trennist ja aeroobsest (Kas rohkem jõudu ja jooksu eraldi, või näiteks sellised harjutused mis hõlmavad tervet keha, sellised mis terve app store täis on)?
2. Toitumisplaan sellisele kehaehitusele mis säilitaks lihaskasvu aga samas oleks sobilik rasva põletuseks. Välja ei tohi jätta fakti, et toitumine on kõige tähtsam faktor, tulenevalt suhkruhaigusest.
3. Nägin ühes fitnessi netipoes reklaami rasvapõletus geelide kohta, küsin, kas neid oleks mõtekas kasutada? Näiteks tuharatel, sest see ala kõige probleemsem?
Vastuseid oodates ja valmidust küsimustele vastamast,
Kask
juuni 10, 2014 at 4:34 p.l. #367462SKG
MemberArvan, et tead vastust juba ise – kui ytlesid, et keskendusid eelnevalt rohkem rannamusklitele, siis oleks aeg samavaarselt ka jalgadele ja seljale pyhendada.
Lihaste sailitamist energiadefitsiidi ajal soodustab korgem valkude hulk menyys. Ma paneks vahemalt 2g/kg.
Rasvapoletus geelid ja pillid unusta ara, ei ole motet raha raista nende peale, suures osas scam. Eriti veel need, mis lubavad lokaalset rasvakaotust.
juuni 10, 2014 at 7:32 p.l. #367465SiimMe
MemberSoovitaks valida fullbody treeningkava, mis vähem isoleeritud harjutusi masinatega seda parem.
Korduste arv jäta sinna 8-12 vahele.
Fullbody treeningkavasi on nii võrd palju, vali selline kava mis sulle kõige rohkem meeldib.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.