Skip to main content

Küsimused harjutuste kohta

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Küsimused harjutuste kohta

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Harrix
    Member

Tekkinud on paar küsimust.

Näiteks kas on vahet kui treenida õlgasid spets trenasööri peal või nt. teha seistes hantilitega lendamist või kaldpingis hantlitega üles surumist?

Mida kujutab endas “Jõutõmme”?

Mis harjutusega oleks hea teha seljalai lihast ning alaselga. Olen otsnud siit foorumist seda harjutuste panka aga ei ole leidnud kusgilt, Oleks hea vaadata sealt õigeid sooritustehnikaid.

matjusm
    Member

Tekkinud on paar küsimust.

Näiteks kas on vahet kui treenida õlgasid spets trenasööri peal või nt. teha seistes hantilitega lendamist või kaldpingis hantlitega üles surumist?

Mida kujutab endas “Jõutõmme”?

Mis harjutusega oleks hea teha seljalai lihast ning alaselga. Olen otsnud siit foorumist seda harjutuste panka aga ei ole leidnud kusgilt, Oleks hea vaadata sealt õigeid sooritustehnikaid.

Paistab et sul on väga palju lugemist vaja teha…..

Kuid üritan sind aidata:

On vahet küll kas sa kasutad masinat või vabasid raskusi. Vabad raskused kasutavad rohkem lihaseid sest liikumise trajektoor ei ole ette määratud ja raskus saab igat pidi liikuda. Eelista vabaraskusi masinatele sest need on paremad.

Jõutõmme:

Jõutõmbega sa treenid alaselga. Selja lailihase jaoks sobivad väga hästi lõuatõmbed või midagi siit: http://exrx.net/Lists/ExList/BackWt.html#anchor125439

Harrix
    Member

Tänud. Sain palju targemaks.

timo116
    Member

Jõutõmmet tahad kavasse lisada, lase kellegil kes seda teeb tehnika ÕIGESTI Ette näidata.

stamma
    Member

Jah. Ja enne tööseeriaid peaks sooja tegema korralikult. Olen jõutõmbega tuhara päris valusaks tõmmanud, kui piisavalt sooja ei teinud

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.