Küsimused Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Küsimused This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 11 years, 4 months tagasi by Kang08. Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total) Autor Postitused september 11, 2014 at 6:06 p.l. #26188 viskaleiliMember Tere, olen jõusaali suht algaja, mul on paar küsimust. Kas peale jõusaali oleks kasulik venitada? Kas see aitab rohkem lihaseid kasvatada või mida? Kas see Nestea roheline tee aitab rasva põletada hästi?? september 11, 2014 at 7:09 p.l. #370382 NesaturMember Venita muidugi, aga mõõdukalt, nii et valus poleks(midagi ära ei rebestaks). Nestea’t palju jooma hakkad, siis saad suhkruhaiguse, ja lähed paksuks, mitte ei põleta rasva. Söö tervislikult ja jaluta iga päev 3+ km näiteks ja varsti ongi rasv kadunud. + muidugi jõusaal. september 12, 2014 at 8:02 e.l. #370393 biggereverydayMember Venita muidugi, aga mõõdukalt, nii et valus poleks(midagi ära ei rebestaks). Nestea’t palju jooma hakkad, siis saad suhkruhaiguse, ja lähed paksuks, mitte ei põleta rasva. Söö tervislikult ja jaluta iga päev 3+ km näiteks ja varsti ongi rasv kadunud. + muidugi jõusaal. Isegi 4000kcal juures? Too teaduslikke uuringuid, mis tõestaks, et suhkru tarbimine viib suhkru haiguseni. Ilma jõusaalita rasv ei põle? september 12, 2014 at 8:37 e.l. #370395 jrxMember Nestea roheline tee sobib trennijärgselt taastusjoogiks küll, aga eks peab ikka vaatama kuidas see su ÜLEJÄÄNUD TOITUMISEGA sobib. Mingit müstilist rasvapõletusefekti sellel otseselt ei ole. september 12, 2014 at 10:01 e.l. #370399 NesaturMember Isegi 4000kcal juures? Too teaduslikke uuringuid, mis tõestaks, et suhkru tarbimine viib suhkru haiguseni. Ilma jõusaalita rasv ei põle? Sa ei saanud ikka üldse minu jutust aru. Vastasin tema suht jaburale küsimusele naljaga pooleks. “+jõusaal” lisasin sinna lõppu, et inimene teeks trenni edasi lihtsalt. september 12, 2014 at 10:45 e.l. #370401 Kang08Member Vastasin tema suht jaburale küsimusele naljaga pooleks. Mis ühele jabur,see teisele mitte…..ma ka ei tea pooli maailma asju…… ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Autor Postitused Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse