Skip to main content

Küsimused

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Küsimused

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Klaus
    Member

Esiteks, kuidas ikka suhtudas teooriasse,et 48 tundi peaks vahet olema,kui ühele lihasgrupile teed?Kui teen nt. esmaspäeval ja kolmapäeval,ütleme kõhule, kas siis võib ka teisipäeval kergelt teha? Lugesin siitsamast,et justkui võib aga siis tuleb teha erinevaid harjutusi. Kuidas on?

Teiseks,mis lihasgruppe ikkagi samal päeval treenida? Ise teen rinda koos õla ja/või triitsepsiga ning biitsepsit koos seljaga. On siin mingeid konkreetseid reegleid või on see nii individuaalne?

Kolmandaks,tahaks nõuandeid toitumise osas.Kaalun 184 cm juures 88-90 kilo ja massi on endaarust piisavalt.Tahaks kaalust maha võtta, samas jõudu juurdde saada.Kui see pole utoopiline,siis ootaks asjatundjate komme.Tänud juba ette.

Ott Kiivikas
    Member

Kõhtu pole mõtet treenida üle 2 – 3 korra nädalas. Üsna loogiline on jagada ühele päevale kõik suruvad lihased ja teisele tõmbavad. Loomulikult on lahti jagamise variante palju ja mingit kindlat skeemi pole, et see on õige või see vale, kuid kindlasti peaks jälgima, et järjestikustele päevadele ei langeksnäiteks rind, õlg, triitseps või selg ja biitseps, kuna seal töötavad kaasa samad lihased, siis on ületreeningu oht väga suur. Hea kui suudad kaalu maha võttes jõunäitajad säilitada, siis tegelikult lähedki tugevamaks, kuid jõunäitajaid tõst samal ajal kui organism on defitsiidis on keeruline kui mitte võimatu. Proovige inimesed ikka üks asi korraga saavutada, siis minge järgmise eesmärgi poole.

j-nar
    Member

Nii mul siis selline mure et olen koguaeg trenni teinud ja olen 17 aasatane ja kaal on 78kg ja teen kodus antlitega et tahaks saad ilusat suurt lihast ja massi juurde rohkem saad,,et kas mul oleks soovitatav osta proteiin no1.aga ma pole kunagi midagi sellist söönd ja kuidas seda süüa olen lugend ,et tavaline söömine peab korras olema see mul enam vähem on aga tahaks ilust lihast ja siis kuidas peaks sööma proteiini kas enne trenni ja kas ainult siis nendel päevadel kui teen trenni..ette tänades

Ott Kiivikas
    Member

Varem või hiljem jääb kodus kitsaks, soovitan kindlasti leida koht kus oleks lisaks hantlitele ka kang olemas, et saaks jalgu treenida, keha tahab harmoonilist arenemist ja võrdselt koormust nii üla kui alakehale. Protein No 1 võib kasutada nii enne kui peale trenni, ise kasutangi tavaliselt ühe shake enne trenni 1 tunnike segatuna 300 – 500ml, vett, piima või mahla, 4 spl. täit kerge kuhjaga Protein No 1, juurde võid süüa veel puuvilja, Peale trenni sega kindlasti kas mahla või mõne süsivesiku baasil tootega, ise olen kasutanud Powerbar Performance nimelist toodet, kuid võib olla ka glükoos või fruktoos, valgu kogus jääb samaks. Puhkepäevadel piisab ühest shakest.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.