Küsimus veresoonte kohta.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Küsimus veresoonte kohta.
- This topic has 9 replies, 8 voices, and was last updated 10 years tagasi by
Vitaclinika.
-
AutorPostitused
-
juuli 4, 2013 at 9:38 e.l. #25163
priibe
MemberNimelt on selline mure jalgadel on päris korralikult väljas veresooned, ise asi kas need on nüüd hea või halb?
Lisan siia pildi samuti äkki keegi oskab öelda, kas peaks pöörduma arstile?
juuli 4, 2013 at 9:57 e.l. #345948gmaster
MemberPildi järgi on veidi raske aru saada, aga eriti seal pahkluu juures meenutab mulle ikkagi rohkem varikoosseid veene kui klassikalist soonilisust.
Normaalne veresoon ei tohiks üldiselt teha sellist S-i nagu ta sul näiteks seal hüppeliigese juures teeb.

Eks võid lasta üle vaadata, aga mina kahtlustan et tuleb vastuseks klassikaline “ära tee trenni”.
juuli 4, 2013 at 10:39 e.l. #345950jrx
Member

juuli 4, 2013 at 10:44 e.l. #345951priibe
Member

Pole nagu põlve sokid;)! Tööl ei tohi paljaste varvastega käia lihtsalt;)! Ja papudega jalad higistavad mõnuga. Veits viisakas töökoht mitte vladimir garaasis õline;)
juuli 4, 2013 at 10:50 e.l. #345952KuriVari
MemberPeaksid ikkagi arstile näitama. Äkki veenilaiendid vms. Selle vastu aitab op. On olemas ka mingid sukad mis pannakse jalga mis verevarustust parandab.
juuli 4, 2013 at 11:28 e.l. #345953Low Protein Forever
MemberMul on lauba kohal muidu sedalaadi veresooned. Sel pole mingit tervise ohtu minumeelest. Ongi kiirem leida õiget kohta, kui vaja.
juuli 7, 2013 at 2:33 p.l. #346094jorsik
MemberPaistavad nagu veenilaiendid ja ei tehta sulle mingit oppi, kui just suuremaid vaevusi ei põhjusta. Arst heal juhul soovitab lioton1000 määrida ja jalgu seinal hoida rohkem, kogu moos
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamasti on veenilaiendid pärilikud, kas sa varem ei ole märganud neid?juuli 7, 2013 at 7:24 p.l. #346097priibe
MemberPaistavad nagu veenilaiendid ja ei tehta sulle mingit oppi, kui just suuremaid vaevusi ei põhjusta. Arst heal juhul soovitab lioton1000 määrida ja jalgu seinal hoida rohkem, kogu moos
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamasti on veenilaiendid pärilikud, kas sa varem ei ole märganud neid?olen märganud küll, aga ma pole välja teinud eriti. Nüüd nagu pärast trenni ikka vaadanud oma keha ja siis pannud tähele, neid veresooni ikka mõnuga.
juuli 23, 2013 at 10:25 e.l. #347079Katariina76
MemberJaa, minu arust on ka veenilaiendid. Minul on need mõlemal jalal opereeritud ja pärilikud ka. Pöördu näiteks dr. Evo Kaha poole. Riikliku praksise aega pole peaaegu võimalik saada, kui erakas saab teda kätte Seksuaaltervise kliinikus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ka seal saad pöörduda veeniprobleemidega. Isegi olen sinna taas teel…märts 23, 2016 at 2:38 p.l. #386033Vitaclinika
MemberVitaclinikas võtavad vastu 2 väga head spetsialisti,Dr.Bekeris ja Prof. Vilkevicius,
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.