Küsimus treeningu kohta- kas nii lihas kasvab?
- This topic has 75 replies, 12 voices, and was last updated 10 years, 7 months tagasi by
eliisabetheliisa.
-
AutorPostitused
-
aprill 7, 2015 at 7:10 e.l. #379317
Undionu
MemberKui sa minule viitad,siis ma juhtisin pigem tähelepanu sellele “pigem ei kasva” osale.Maha pole teinud,mõttetuks ka ei pea,teen ise ka vahest midagi taolist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem see,et igal lähenemisel on oma koht “tööriistakastis” .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enivei,tundub,et neiul trennid edenevad,seega elu on lill.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei viidanud sinule.
aprill 7, 2015 at 9:13 e.l. #379322MaPo
Member..
aprill 7, 2015 at 9:16 e.l. #379323MaPo
MemberSeda selli nimetatakse tuhara-kutiks , ta on spetsialiseerunud eelkõige suure tuharalihase (Gluteus Maximus) treenimisega seotud nüanside uurimisele, teoreetik / praktik üheskoos.
http://bretcontreras.com/category/glute-training/ kui sa sealt ei leia vastust sellele küsimusele, ei leia sa seda kuskilt.
aprill 7, 2015 at 10:03 e.l. #379325eliisabetheliisa
MemberAitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seal on hea lugemine ja see artikkel vastab päris hästi mu küsimusele: http://bretcontreras.com/what-women-want/´´There are also many other great glute isolation exercises that can be employed that won’t work the quads or upper back, such as single leg hip thrusts, band quadruped donkey kicks, single leg back extensions, reverse hypers, and pull throughs.´´ Lisaks siis puusatõstetele
aprill 7, 2015 at 10:45 e.l. #377933MaPo
MemberUndionu nimetas muidugi ka head ära eespool.
aprill 7, 2015 at 11:20 e.l. #377935eliisabetheliisa
MemberJust, hakkan vaikselt neid tegema
aprill 7, 2015 at 1:51 p.l. #379302JungaTroll
MemberKüsiks veel sellist asja ka, et kas kükk raskustega arendab ka tuharalihast silmnähtavalt? Öeldakse, et kükk on üks parimaid harjutusi tagumikule, kuid kui ma kükke teen, siis tunnen pinget jalas, tuharalihases ei tunne sellist pingutust ja see pole ka valu teinud järgmine päev.
Mida siis pigem tasuks konkreetselt tuharalihasele teha? Puusatõsteid raskusega?
Tee kükk sügavamale. Kontrolliks nii sügavale, et saad suht sirge seljaga sõrmed põrandale maha panna. Ja ütle mida sa tunned homme ja ülehomme …
aprill 8, 2015 at 6:28 e.l. #379336eliisabetheliisa
MemberOkei.. ma olen ikka suht sügavale teinud (vähemalt paralleelselt, aga nii sügavale nagu sa ütled mitte), kuid olen natuke segaduses, et kuidas siis peab tegema. Lugesin, et sügav kükk rikub liialt põlvi? Samas teisest kohast sain jälle infot, et just peab sügavale tegema, sest siis langeb koormus põlvedelt korraks ära vms.
aprill 8, 2015 at 7:21 e.l. #379339JungaTroll
Member3 müüti sügava küki kohta, mis ei taha kaduda: http://www.biomechfit.com/2012/02/09/3-squatting-myths-that-refuse-to-die
Ei, sügav kükk ei riku põlvi.
Sügavamal kükil muutub vaagna nurk ja sellega koos aktiveeruvad tuharalihased paremini. Väga pikk jutt: http://bretcontreras.com/best-squat-depth-for-glute-activation/
The researchers concluded that the gluteus maximus changes most in its activity levels according to depth. They also concluded that the activity of the vastus medialis and vastus lateralis was not affected by squat depth.
Noting that they only used sub-maximal weights and that their results may not therefore be applicable to heavy resistance training, they therefore suggest that the gluteus maximus is more active during deeper squats and that deeper squats could therefore be used for rehabilitative exercises requiring gluteal activation.
aprill 8, 2015 at 7:21 e.l. #379340JungaTroll
MemberOkei.. ma olen ikka suht sügavale teinud (vähemalt paralleelselt, aga nii sügavale nagu sa ütled mitte), kuid olen natuke segaduses, et kuidas siis peab tegema. Lugesin, et sügav kükk rikub liialt põlvi? Samas teisest kohast sain jälle infot, et just peab sügavale tegema, sest siis langeb koormus põlvedelt korraks ära vms.
Paralleelset kükki ei nimetata sügavaks.
aprill 8, 2015 at 7:26 e.l. #379341eliisabetheliisa
MemberHästi! hakkan siis rahuga korralikke kükke tegema
aprill 8, 2015 at 4:48 p.l. #376312MaPo
Memberhttps://www.t-nation.com/training/5-things-exercise-nazis-get-wrong
Tuhara kohapealt las see sügavus olla.. aga muidu full range of motioni kohta tuli just üks lookene, mis kohati on ka tabav.
What Exercise Nazis say: ”Ass to grass!”
Exercise nazis see no value in an exercise unless it’s done with a full range of motion. Sure, full range of motion makes the most sense most often, and if you’re a competitive lifter, it’s required.
But I’m sick and tired of the form-fanatics who proclaim loudly that anything but full range of motion is worthless, it’s cheating, and it makes you unworthy of being in the gym.
Under certain circumstances, partial movement is actually more effective than full range of motion.
aprill 9, 2015 at 9:29 e.l. #379391eliisabetheliisa
MemberKas küki puhul on tõsi see, et mitte mingil juhul ei tohi seda tehes seljast nõgusust kaotada? Et kui lasta selg kumeraks ja tahaks justkui raskuse õla peale ´´toetada´´ üles tulles (viimased kükid korduses kui on raske), siis see on väga vale ja nii võib kiiresti end vigastada.
aprill 22, 2015 at 7:25 e.l. #379997MaPo
Memberhttp://suppversity.blogspot.de/2013/03/the-100-squats-day-challenge-body.html
….they were squatting to parallel for roughly 3 minutes 4-6 times per week, without extra weight.
Noortega tehtud katse näitas, et ilma lisraskuseta kükid – tavamõistes * palju kükke * kõigest PARALLEELSENA maaga asendisse 3 minuti jooksul 4-6 korda nädalas, muutis kehakoostist.
aprill 22, 2015 at 7:36 e.l. #379999Sarge
MemberKas küki puhul on tõsi see, et mitte mingil juhul ei tohi seda tehes seljast nõgusust kaotada? Et kui lasta selg kumeraks ja tahaks justkui raskuse õla peale ´´toetada´´ üles tulles (viimased kükid korduses kui on raske), siis see on väga vale ja nii võib kiiresti end vigastada.
Kui selg on nõgus, miks see peaks olema parem kui kumer selg? Selg peab sirge olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.