küsimus treeningu kohta
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » küsimus treeningu kohta
- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 17 years tagasi by
maryo.
-
AutorPostitused
-
veebruar 7, 2009 at 4:16 p.l. #16553
maryo
MemberOlen 21aastane kaalun 78kg 185cm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja (surun rinnalt 95-100kg), siiani olen teinud erinevaid kavasid 1,5aastat (vahelduva eduga) reljeef on enam vähem. Söön normaalselt ja tarvitan massilisajat (serious mass) ,aga ei midagi kaal oleks nagu kinni. Motivatsiooni mul jätkub ,trenni teen mõnuga ja meeldib rasket trenni teha.Treeninud olen revalis ,sossis ja nüüd viimased 3kuud jüri spordikas.Leidsin sellise kava ,kas tasub seda tegema hakata või mida võiks muuta siin kavas? On ta piisavalt tõhus?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1.päev Rind
>rinnalt surumine
>negatiivne hantlitega
>positiivne hantlitega
>rinnapress
>lendamine kaldpingil hantlitega
>ristvedu trossplokil
2.päev Selg,trapets, triips
>jõutõmme
>alt tõmbed hantliga
>istudes ploki tõmbed
trapets
>õlakehitused kang käes
triips
>lamades pingil kangiga (triipseps)
>lamades kangiga surumine kitsas haare
>ettekallutatult toetades pingile hantliga käe sirutamine
>pea tagant üle surumine hantliga
>köitega ploki surumine kulast üks jalg ees pool
3.päev biitseps, ranne ,kõht
> scott kangiga pähklit
>kaldpingil hatnli tõsted
>plokitõsted pähklile
>ühe käega hantliga konsentreeritult pingil
>randmed althaare
kõht
>keretõsted pingil
4. jalad ,õlad
>kükk kang turjal
>press
>ettesirutused
>pöialetõus hack masinal
õlad
>istudes sirge seljaga ülesse surumine kangi või hantlitega
>hanlitega lendamine küljele käed küünarnukist kõverdatud
>seistes ette tõsted hantliga
>küljele lendamine hantlitega’
Enne trenni teen sooja 10minti jooksurajal vms. Seeirad kavatsen teha kas 4×4 või 5×5 mida teie soovitaksite?
Ette tänades… Mario
veebruar 7, 2009 at 6:29 p.l. #183016Alexander Andrusenko
ModeratorMulle ei tundu see kava eriti mõistlikuna. Näeb välja nagu mingite “rind-biitseps” vendade kava, ainult et jalad on ka igaks juhuks lisatud. Eraldi päeval teha nii väikest lihast nagu biitseps, siis teha eraldi päeval rinda, kui selga ja jalgu teha hoopis teiste lihastega… Ma ei näe loogikat. See kava võib mõne inimese jaoks tõesti olla mõistlik siis, kui tal on näiteks rind ja biitseps arengus maas. Siis see ehk töötaks. Normaalsele inimesele aga mina sellist jaotust küll ei pakuks.
veebruar 8, 2009 at 7:43 e.l. #183043maryo
MemberMulle ei tundu see kava eriti mõistlikuna. Näeb välja nagu mingite “rind-biitseps” vendade kava, ainult et jalad on ka igaks juhuks lisatud. Eraldi päeval teha nii väikest lihast nagu biitseps, siis teha eraldi päeval rinda, kui selga ja jalgu teha hoopis teiste lihastega… Ma ei näe loogikat. See kava võib mõne inimese jaoks tõesti olla mõistlik siis, kui tal on näiteks rind ja biitseps arengus maas. Siis see ehk töötaks. Normaalsele inimesele aga mina sellist jaotust küll ei pakuks.OK seda ma arvasin kavas on harjutused ka kuidagi kahtlased. Aga kuidas see kava oleks? Esmapilgul ta nagu sobib mulle ,kas sellega on võimalik mingit massi saavutada ,kui teha 4×6 seeriatega?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.