Küsimus suurele ringile MMA kohta
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Küsimus suurele ringile MMA kohta
- This topic has 19 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
jyrik.
-
AutorPostitused
-
aprill 9, 2008 at 9:34 e.l. #13226
MEE
MemberHela
Seoses MMA`katele suunatud küsimustiku tegemisega otsustasime pöörduda ka fitness.ee foorumi külastajate poole, et uurida milline peaks olema see informatsioon mis Teid just huvitab antud sportlaste ja spordiala kohta, millele antud ala sportlane võiks vastata.
Küsimused ja teemad võib esitada käesolevasse alateemasse vabas vormis.
MEE
aprill 11, 2008 at 6:26 e.l. #149708kid
MemberMMA on mind alati köitnud. Ise pole veel asjaga tegelenud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küsimus aga selline et kas MMA mõjub liigestele kahjulikult (kui ma otsustan trennis käia, kuid mitte võistelda). Treeningul vist liigeseid ei lukustata lõpuni? Siis ei tohiks vist olla või kuidas?aprill 11, 2008 at 6:34 e.l. #149710MEE
MemberMMA on mind alati köitnud. Ise pole veel asjaga tegelenud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küsimus aga selline et kas MMA mõjub liigestele kahjulikult (kui ma otsustan trennis käia, kuid mitte võistelda). Treeningul vist liigeseid ei lukustata lõpuni? Siis ei tohiks vist olla või kuidas?MMA on üllatavalt turvaline, st “tapout” on üks hea asi. St kui Sa tunned, et lukk on piisavalt kaugel siis tapid kaaslase peale või tapid verbaalselt ja kaaslane laseb lahti luku. Ning trennis tehakse aeglaselt ja kontrollitult, meil murdjad ja muud kangelased kaua trennis ei püsi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2008 at 9:58 e.l. #149719Mkala
MemberMMA on lahe! Olen vaadanud palju sellekohta olemasolevaid videomaterjaale ja isegi aasta tagasi tahtsin trenni minna. Otsustaval hetkel aga mõtlesin ümber kuna mulle on paar korda mainitud et olen liikuvuselt kuidagi jäik ja vb kordinatsioon pole kah kõigeparem (olen teinud 3-4 aastat korralikult jõusaali 6-7x nädalas) ja endale tundub kah et paljud kõhnad poisikesed on minust 2x kiiremad.
Kas MMA trenn oleks hea koht kordinatsiooni ja liikuvuse/painduvuse arendamiseks?
aprill 11, 2008 at 10:38 e.l. #149722undisputed
MemberMMA on lahe! Olen vaadanud palju sellekohta olemasolevaid videomaterjaale ja isegi aasta tagasi tahtsin trenni minna. Otsustaval hetkel aga mõtlesin ümber kuna mulle on paar korda mainitud et olen liikuvuselt kuidagi jäik ja vb kordinatsioon pole kah kõigeparem (olen teinud 3-4 aastat korralikult jõusaali 6-7x nädalas) ja endale tundub kah et paljud kõhnad poisikesed on minust 2x kiiremad.Kas MMA trenn oleks hea koht kordinatsiooni ja liikuvuse/painduvuse arendamiseks?
Loogiline ju, sa vastasid juba enda küsimusele ise
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõiki neid omadusi on võimalik arendada.aprill 11, 2008 at 12:04 p.l. #149732aiq3
MemberKas 33 aastaselt on natuke hilja sellega tegelema hakkata
aprill 11, 2008 at 12:28 p.l. #149733undisputed
MemberKas 33 aastaselt on natuke hilja sellega tegelema hakkataSellistel aladel pole kunagi hilja. Kui kondid ja liigesed kannatavad siis võid elu lõpuni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2008 at 1:43 p.l. #149744aiq3
MemberSellistel aladel pole kunagi hilja. Kui kondid ja liigesed kannatavad siis võid elu lõpuni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub et veel kannatavad,kus Tallinnas treeningud toimuvad
aprill 11, 2008 at 2:21 p.l. #149746MEE
MemberTundub et veel kannatavad,kus Tallinnas treeningud toimuvadantud hetkel toimuvad mustamäel, sealt saad info http://www.3dtreening.ee
aprill 11, 2008 at 2:57 p.l. #149751aiq3
Memberantud hetkel toimuvad mustamäel, sealt saad info http://www.3dtreening.eeTänud
aprill 11, 2008 at 4:15 p.l. #149760aiq3
MemberHäiriks veel veidi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> millal algavad uued baaskursusedaprill 11, 2008 at 6:26 p.l. #149778Toivo295
MemberHäiriks veel veidi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> millal algavad uued baaskursusedKüsisin hiljuti seda neilt meililt. Ütlesid ,et septembris.
Endal ka plaanis minna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2008 at 9:27 p.l. #149814jyrik
MemberKüsisin hiljuti seda neilt meililt. Ütlesid ,et septembris.Endal ka plaanis minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mhmhh. ma ple küll ehk õige mees sellest rääkima, aga baaskursus algab kaks korda aastas – septembris ja kunagi jaanuari lõpus / veebruari alguses.
ja nii tallinnas (3dtreening.ee) kui tartus (elustreening.ee). kokkuleppel treeneriga saab liituda ka veidi hiljem.
ja vanainimesi (üle kolmekümne) käib klubides mitu.
aprill 11, 2008 at 9:29 p.l. #149815undisputed
Membermhmhh. ma ple küll ehk õige mees sellest rääkima, aga baaskursus algab kaks korda aastas – septembris ja kunagi jaanuari lõpus / veebruari alguses.ja nii tallinnas (3dtreening.ee) kui tartus (elustreening.ee). kokkuleppel treeneriga saab liituda ka veidi hiljem.
ja vanainimesi (üle kolmekümne) käib klubides mitu.
Et 30 on juba muld we
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2008 at 9:46 p.l. #149817jyrik
MemberEt 30 on juba muld we
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noh, ma tegelikult ei arva nii.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.