Mina ei ole küll mingi spetsialist, koolitunnistust mul pole, aga menüü on Ok, seda enam kui ise ennast hästi tunned. Ei maksa arvata, et kõik peaks valke ja rasvu ainult näost sisse ajama kuna Fred Antson nii kuulutab. Paljudele see sobib , paljudele mitte. Või siis mõnele sobib , mõnele mitte. Mulle näiteks ei sobiks ja minu menüü on üsna sarnane teemaalgatajaga.
Siin on kommijaid olnud igasuguseid. Kes ei luba peale üheksat süüa, kes ei luba tahket toitu süüa jne. Mis peab inimene siis näiteks tegema kui ta trennist koju jõuab alles 22-x? Või veelgi hiljem. Nälgib hommikuni? Nii nagu mina kunagi venemaal (Moskvas) rattalaagris. Õhtusöök oli kell 18.00, kell 20.00 oli 2,5tunnine trekitrenn, siis tuttu, kell 6.00 ülesse ja trekile nö 1,5h hommikvõimlemist tegema ja alles siis kell 8.00 sai süüa. Seega kaks trenni ja terve öö ühe viletsa õhtusöögiga. Polnud ime, et ma kodus üksi tahtsin treenida ja muide palju edukamalt , kes kursis mu edukusega see kursis. Aga ok…. Ja ma ei saa aru mis selle peeretamisega on tänapäeval? See on täiesti normaalne “nähtus”, nagu mingid neiukesed ausõna.
PS! Muide sittumist saab ka vältida kui kogu energiavajadus omale vedelal kujul sisse valada. Vähemalt muutuks see protsess üliharuldaseks. Mõelge kui lahe saab selle räpase protseduuri ära unustada, ehk kasvab auk ka siis kinni ja pole ohtugi, et peer enam välja lipsaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>