Küsimus spetsialistidele
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Küsimus spetsialistidele
- This topic has 16 replies, 7 voices, and was last updated 18 years tagasi by
erkio.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 9, 2008 at 2:10 p.l. #13020
erkio
MemberTere!
Toon kõigepealt ühe päeva menüü näiteks ära:
Hommikusöök: 8.00
150 g kaerahelbeputru, sinna sisse supilusikatäis mett ja peale 100g maasikaid(külmutatud toode ja mikrolaineahjus üles sulatatud)
sinna kõrvale suur klaas piima ja 5 muna(ühe munakollase jätan sisse)
Enne lõunat: 12.00
Lahja kohupiim(terve pakk, vist oli 250g) segamini Hipp imikutoiduga 125g(jätab väga hea maitse muide!)
Lõuna: 16.00
Talleggi päikseline kanafilee 300g pakk, sellest liha 230g(valke 21, süsivesikuid 2g ja rasva 3g)
Juurde 150g salvesti “tervise salatit”
2 viilu täisteraleiba ja tee meega
Enne trenni: 17.30 1 banaan
Trenn: 18.00
Peale trenni: 20.00 – 20.30
Fasti Whey + ja dekstoos segamini, lisaks 1 banaan
Õhtusöök eenne magama minekut 23.00
4% kodujuust segamini erinevate köögivljadega(tomat, kurk, hiina kapsas, roheline sibul, till jne)
Tass rohelist teed meega
Niimoodi:) Selline menüü, kõik päevad muidugi ei ole samasugused aga enam vähem. Plaan on kaotada rasva iga nädal 400g, siiamaani kõik sujub ja püüan hoida ka nii, et kaal liiga kiiresti ei kukuks. Me kõik teame, et mida nädal edasi seda raskemaks läheb. Tahaksingi teada mõne spetsialisti arvamust, et kust sellise menüü juures tuleks alustada koomale tõmbamist…Ehk siis mida on liiga palju ja mida liiga vähe? Aeroobset teen hetkel 30 min jõutrenni lõpus, senikaua kuni kukub iga nädal 400g. Kui enam kaal ei lange suurendan aeroobset trenni….aga ikkagi, mida annaks menüüst kärpida, kui kaal enam nii lihtsalt ei lange?
Tänud ette!
jaanuar 9, 2008 at 3:08 p.l. #132428asdfghjkl
MemberÕhtusöök eenne magama minekut 23.004% kodujuust segamini erinevate köögivljadega(tomat, kurk, hiina kapsas, roheline sibul, till jne)
Tass rohelist teed meega
Tahaksingi teada mõne spetsialisti arvamust
Ma pole spetsialist, aga olen alati imestanud, et kas tõepoolest tahke toidu söömine enne und sobib.
Kas sul kõhugaase ei teki? Kui ma söön enne und, siis läheb küll hulluks peeretamiseks. Võib-olla siis sul seedimine kuidagi teistsugusem. Ja teine asi veel, et kas und ei häiri see, kui enne und sööd? Suudad kergelt uinuda, kui organism samaaegselt toitu lagundab? Et see hilisõhtune söömine on alati hämmastanud. Kui mu hämmingul ka alust on niiöelda, siis sel juhul soovitaks selle hilislõuna ära võtta sealt enne keskööd.
jaanuar 9, 2008 at 3:11 p.l. #130049erkio
MemberMa pole spetsialist, aga olen alati imestanud, et kas tõepoolest tahke toidu söömine enne und sobib.Kas sul kõhugaase ei teki? Kui ma söön enne und, siis läheb küll hulluks peeretamiseks. Võib-olla siis sul seedimine kuidagi teistsugusem. Ja teine asi veel, et kas und ei häiri see, kui enne und sööd? Suudad kergelt uinuda, kui organism samaaegselt toitu lagundab? Et see hilisõhtune söömine on alati hämmastanud. Kui mu hämmingul ka alust on niiöelda, siis sel juhul soovitaks selle hilislõuna ära võtta sealt enne keskööd.
Selle enne und söömisega on nüüd küll kõik korras…väägagi hea uni tuleb ja selles osas on küll kõik kontrolli all:)
jaanuar 9, 2008 at 3:20 p.l. #130048PT London
MemberTere!Toon kõigepealt ühe päeva menüü näiteks ära:
150 g kaerahelbeputru, sinna sisse supilusikatäis mett ja peale 100g maasikaid(külmutatud toode ja mikrolaineahjus üles sulatatud)
Lahja kohupiim(terve pakk, vist oli 250g) segamini Hipp imikutoiduga 125g(jätab väga hea maitse muide!)
Talleggi päikseline kanafilee 300g pakk, sellest liha 230g(valke 21, süsivesikuid 2g ja rasva 3g)
4% kodujuust segamini erinevate köögivljadega(tomat, kurk, hiina kapsas, roheline sibul, till jne)
Tass rohelist teed meega
Niimoodi:) Selline menüü, kõik päevad muidugi ei ole samasugused aga enam vähem. Plaan on kaotada rasva iga nädal 400g, siiamaani kõik sujub ja püüan hoida ka nii, et kaal liiga kiiresti ei kukuks. Me kõik teame, et mida nädal edasi seda raskemaks läheb. Tahaksingi teada mõne spetsialisti arvamust, et kust sellise menüü juures tuleks alustada koomale tõmbamist…Ehk siis mida on liiga palju ja mida liiga vähe? Aeroobset teen hetkel 30 min jõutrenni lõpus, senikaua kuni kukub iga nädal 400g. Kui enam kaal ei lange suurendan aeroobset trenni….aga ikkagi, mida annaks menüüst kärpida, kui kaal enam nii lihtsalt ei lange?
Tänud ette!
Vaga keeruliseks oled dieedi endale teinud, uuri ringi natuke(fredi postitused) ja asi laheb kergemaks
jaanuar 9, 2008 at 3:27 p.l. #132385erkio
MemberVaga keeruliseks oled dieedi endale teinud, uuri ringi natuke(fredi postitused) ja asi laheb kergemaks
jaanuar 9, 2008 at 3:34 p.l. #132375PT London
MemberMiks keerulise?Ma hetkel olen enam vähem sellise menüü peal olnud 3 nädalat ei tundu küll raske:)
Edu siis, aga kui sa teist varjanti proovid siis vast saad aru mida silmas pidasin!
jaanuar 9, 2008 at 3:44 p.l. #132097erkio
MemberEdu siis, aga kui sa teist varjanti proovid siis vast saad aru mida silmas pidasin!Pead silmas rasvarikast dieeti?
jaanuar 10, 2008 at 8:34 e.l. #128152erkio
MemberÄkki veel mõni teadja sooviks kommenteerida?
jaanuar 10, 2008 at 9:50 e.l. #128126jrx
MemberPT London – pole ju midagi nii hull. Pisut pähkleid ja õlisid juurde ja on täitsa ponks:) Kui see tehtud saab, siis (eeldusel, et sa ikka trenni ka teed eks) on kõik korras…
jaanuar 10, 2008 at 9:58 e.l. #128120erkio
MemberPT London – pole ju midagi nii hull. Pisut pähkleid ja õlisid juurde ja on täitsa ponks:) Kui see tehtud saab, siis (eeldusel, et sa ikka trenni ka teed eks) on kõik korras…Kreeka pähkleid söön…50 grammi ööpäevas kuskil…trenni teen 4 – 5 korda nädalas
jaanuar 25, 2008 at 10:30 e.l. #137413erkio
MemberÄkki mõni spetsialist veel kommenteeriks seda menüüd?
jaanuar 25, 2008 at 12:01 p.l. #137434Amarillo
MemberTere!Toon kõigepealt ühe päeva menüü näiteks ära:
Tass rohelist teed meega
Tänud ette!
sa kaotad algul vett, mitte kõik pole rasv.viimane toidukord peaks olema 21.00, süsivesikuid liiga palju
jaanuar 25, 2008 at 12:21 p.l. #137438gmaster
Memberkus tal neid süsikaid palju on siis??
jaanuar 25, 2008 at 12:37 p.l. #137441Bonsuna
MemberMina ei ole küll mingi spetsialist, koolitunnistust mul pole, aga menüü on Ok, seda enam kui ise ennast hästi tunned. Ei maksa arvata, et kõik peaks valke ja rasvu ainult näost sisse ajama kuna Fred Antson nii kuulutab. Paljudele see sobib , paljudele mitte. Või siis mõnele sobib , mõnele mitte. Mulle näiteks ei sobiks ja minu menüü on üsna sarnane teemaalgatajaga.
Siin on kommijaid olnud igasuguseid. Kes ei luba peale üheksat süüa, kes ei luba tahket toitu süüa jne. Mis peab inimene siis näiteks tegema kui ta trennist koju jõuab alles 22-x? Või veelgi hiljem. Nälgib hommikuni? Nii nagu mina kunagi venemaal (Moskvas) rattalaagris. Õhtusöök oli kell 18.00, kell 20.00 oli 2,5tunnine trekitrenn, siis tuttu, kell 6.00 ülesse ja trekile nö 1,5h hommikvõimlemist tegema ja alles siis kell 8.00 sai süüa. Seega kaks trenni ja terve öö ühe viletsa õhtusöögiga. Polnud ime, et ma kodus üksi tahtsin treenida ja muide palju edukamalt , kes kursis mu edukusega see kursis. Aga ok…. Ja ma ei saa aru mis selle peeretamisega on tänapäeval? See on täiesti normaalne “nähtus”, nagu mingid neiukesed ausõna.
PS! Muide sittumist saab ka vältida kui kogu energiavajadus omale vedelal kujul sisse valada. Vähemalt muutuks see protsess üliharuldaseks. Mõelge kui lahe saab selle räpase protseduuri ära unustada, ehk kasvab auk ka siis kinni ja pole ohtugi, et peer enam välja lipsaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2008 at 1:32 p.l. #137453PT London
MemberMina ei ole küll mingi spetsialist, koolitunnistust mul pole, aga menüü on Ok, seda enam kui ise ennast hästi tunned. Ei maksa arvata, et kõik peaks valke ja rasvu ainult näost sisse ajama kuna Fred Antson nii kuulutab. Paljudele see sobib , paljudele mitte. Või siis mõnele sobib , mõnele mitte. Mulle näiteks ei sobiks ja minu menüü on üsna sarnane teemaalgatajaga.Siin on kommijaid olnud igasuguseid. Kes ei luba peale üheksat süüa, kes ei luba tahket toitu süüa jne. Mis peab inimene siis näiteks tegema kui ta trennist koju jõuab alles 22-x? Või veelgi hiljem. Nälgib hommikuni? Nii nagu mina kunagi venemaal (Moskvas) rattalaagris. Õhtusöök oli kell 18.00, kell 20.00 oli 2,5tunnine trekitrenn, siis tuttu, kell 6.00 ülesse ja trekile nö 1,5h hommikvõimlemist tegema ja alles siis kell 8.00 sai süüa. Seega kaks trenni ja terve öö ühe viletsa õhtusöögiga. Polnud ime, et ma kodus üksi tahtsin treenida ja muide palju edukamalt , kes kursis mu edukusega see kursis. Aga ok…. Ja ma ei saa aru mis selle peeretamisega on tänapäeval? See on täiesti normaalne “nähtus”, nagu mingid neiukesed ausõna.
PS! Muide sittumist saab ka vältida kui kogu energiavajadus omale vedelal kujul sisse valada. Vähemalt muutuks see protsess üliharuldaseks. Mõelge kui lahe saab selle räpase protseduuri ära unustada, ehk kasvab auk ka siis kinni ja pole ohtugi, et peer enam välja lipsaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle sobib teema algataja ja Bonsuna toitumine ka, aga sel juhul peaksin trennile 20-30 minutit aeroobset otsa tegema, mis mulle sugugi ei meeldiks! Ja trenni vabu paevi ka ei saaks yle 2-he teha, kuna pilt muutub kohe! Seega leian et Fredi poolt soovitatud sysivesikutega 6igel ajal keha varustamine on palju lihtsam/m6tekam ja tulemused(j6ud/lihaskasv) on ainult head ja seda k6ike ilma liigse/m6tetu keharasva kogumiseta!
Aga k6igil on 6igus valida mis rada ta laheb, mina valisin kergema igatahes!
NB!Fredi soovitus ei ole ainult RASVA JA VALKU naost sisse ajada, sellist toitumist ei saa ise lambist proovima hakata, sest nii pannaksegi puusse ja arvatakse et: ”See pole mulle sobilik!”
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.