Skip to main content

küsimus seoses rasva põletamisega

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » küsimus seoses rasva põletamisega

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    scaryx
    Member

olen mõned kuud jõudu teinud… korda mööda 3 ja 4 korda nädalas käin jõusaalis. Muidu olen rahul tulemusega aga punnis kõht on ainuke mis üldvaadet häirib, nagu oleks rase

oss
    Member

Jookse kauem ja tee toitumine korda. Rasva põletab madala pulsiga kauakestev tegevus. Ja rasva saad sa toidust.

Xunnar
    Member

Ehk on magu välja veninud?

undisputed
    Member

Krt seda teab, millest see tuleb. Mul oli sama probleem, kui kõvast noorem olin. Kõhulihased olid ilusti näha ja sai neid treenitud ka suht tihti. Hommikul oli kõht normaalne aga õhtuks oli nagu pall

scaryx
    Member

pole enam teab kui noor…mais kukub 27 eluaastat

undisputed
    Member

pole enam teab kui noor…mais kukub 27 eluaastat
    scaryx
    Member

see isupuudus hommikuti on juba aastaid küljes…lihtsalt ei pressi üle 2 võileiva ja aktimelli midagi sisse, vastu hakkab, pärast seda söön alles lõunat 12.45, siis õhtul söön kuskil 18.00-19.00 vahel ja hiljem mingit näksimist enam ei ole.

ROtter
    Member

see isupuudus hommikuti on juba aastaid küljes…lihtsalt ei pressi üle 2 võileiva ja aktimelli midagi sisse, vastu hakkab, pärast seda söön alles lõunat 12.45, siis õhtul söön kuskil 18.00-19.00 vahel ja hiljem mingit näksimist enam ei ole.

Põhjus peitubki ilmselt toitumises. Kuna sööd 2X päevas, ca 1500 kcal korraga, see on mahult päris suur kogus, mis peab kõhtu ära mahtuma. Aitab toitumisharjumiste muutmine. Hommikul ei ole söögiisu sellepärast, et õhtune söök on veel imendumata. Kui vähendad õhtust söömist ja püüad toituda 3-4 korda päevas, peaks välimus paranema. Aga organismi ümberkorraldused võtavad aega, sellega tuleb arvestada.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.