Küsimus selline :|
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Küsimus selline :|
- This topic has 11 replies, 9 voices, and was last updated 20 years tagasi by
Acid.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2006 at 8:30 e.l. #6238
Kaval
MemberNiisiis olen 181.5 cm ja nüüdsek 88.5 kg kaaluv 18 aastane poiss… asi on nii… 2 kuud tagasi kooliarsti juures kaaludes olin 83.5 kg ja nagu koolis ikka kaalutaxe iga aasta kord ja eelmine aasat sama aeg ehk siis aasta tagasi olin 82.5 nii et olin juurde võtnud ühe aastaga 1 kg ja peale seda kaalumist, mis see aasat olin olen nüüd kax kuud jõusaali teind, ikka suht intensiivselt ja olen massis juurde võtnud siis nagu 5 kg 83.5 pealt 88.5 peale… natuke imelik tundub… nii palju ei ole võimalik ju nii kiirelt lihasmassis kohe juurde võtta? kahe kuuga? kui ei siis kuda need kilod nüüd kuskile mujale lähevad? muidu olen ikka lihasmassi suurendamise eesmärgil trenni küll teinud ja on näha silmaga, et on suurenenud lihasmass, aga rasva koha pealt ei oska nagu öelda, kas on suurenend või mitte… ma ei teagi… mis ütlete selle peale?
Tänan.
jaanuar 16, 2006 at 8:33 e.l. #66927theONE1
MemberKõik võib olla kinni ainevahetuses või siis toitumises!Kas toitud õieti?Kas teed piisavalt aeroobset?Vasta nendele küsimustele ja võid abi saada!
jaanuar 16, 2006 at 10:39 e.l. #66939BULDOOSER
MemberPALJU ÕNNE.Kasvad korralikult , mina ei näe probleemi ja 5 kg kahe kuuga on normaalne. Kaalusin sinu vanuselt 90 kg , hiljem ,kui hakkasin trenni tegema võtsin poole aastaga umbes 10 kg juurde. Kaal võib paari kilo piires kõikuda ka .Ise olen näit enne võistlust kahe tunniga 1,5 kg alla saanud.
jaanuar 16, 2006 at 10:47 e.l. #66943matu124
Member2 päeva haige olnud.olen 2,5kg alla vötnud
??:”>jaanuar 16, 2006 at 11:02 e.l. #66661Striker
MemberKas kaalusid sama kaaluga? Kas kaalusid samal kella ajal? Kella aeg mõjutab, siis kui sul regulaarne toitumine, ning kaalude vahe võib ka olla vabalt 1-2 kilo, aga juurde onk akindlasti midagi tulnud, mis on igati tore ju
??:”>jaanuar 16, 2006 at 12:16 p.l. #66780Kristjan-Johannes Konsap
MemberPeabki palju juurde võtma.Organism ei ole selline, et kõigepealt võtab juurde puhast lihast ja alles siis hakkab rasva koguma. Mõlemad protsessid toimuvad samaaegselt. Ilma rasvata lihast ei tule. Ma olen 4,5 kuuga 12 kilo juurde võtnud.
jaanuar 16, 2006 at 12:32 p.l. #66795Vägivaldur
MemberMinu kaaluvahe võib kõikuda ühel päeval 4kg ilma probleemita. WCs käimine, söömine ja trenn võivad kaalu päris kõvasti siia-sinna liigutada. Lihasmassiga pole sellel eriti midagi pistmist. Lisaks kui sa kaalusid 2 erineva kaaluga, siis ei näita see 5kg vahe üldse midagi.
jaanuar 16, 2006 at 3:22 p.l. #66954Kaval
MemberKõik võib olla kinni ainevahetuses või siis toitumises!Kas toitud õieti?Kas teed piisavalt aeroobset?Vasta nendele küsimustele ja võid abi saada!Vastuseks… Toitun praegu täpselt samamoodi nagu olen toitund kõik need aastad… tugevalt silma peal ei hoia, kuid siiski üle ei pinguta ega vähe ei söö, olen söönd koguaeg nii nagu söön…aeroobset teen nii palju kui aint soojendusex ja korvpalli trenn… aga point oligi just selles et ühe aastaga võtsin niisama jõusaalita elades 1 kg juurde ja nüüd saalis käies 2 kuuga 5 kg ja mõtlesingi et kuda mida nüüd siis… nii palju ei saa olla lihasmass nii kiirelt ju vä? või siit mõne inimese vastusest võib välja lugeda, et võib… silmnähtavalt on küll ikka ülakeha ja käed arenenud, rasvale ei oska sellise silmaga vaadata, kas on seal ka midagi juurde tulnd… sest seda pole nagu nii palju…
PS! tegemist ikak sama kaaluga alati!
NB! muidu on plaan selline, et teha veel lihasmassile trenni ja enne suve ikka väike rasvapõletus kuur kah, enne ku randa saab minna? (A)
jaanuar 16, 2006 at 3:55 p.l. #66956Acid
MemberMul on sama näide võtta. 55 kilolt läks kehakaal 60 kilole peale 2 ja poolest kuist treeningut.
jaanuar 16, 2006 at 3:59 p.l. #66959Kaval
MemberMul on sama näide võtta. 55 kilolt läks kehakaal 60 kilole peale 2 ja poolest kuist treeningut.ahah ahha, kui nii siis nii…. ja oli lihases juurde kasv või rasvpolstris kah täheldasid suurenemist?
??:”>jaanuar 22, 2006 at 4:23 p.l. #67681rapur
Memberkõik sõltub ka ainevahetusest;)ja trennist,aeroobsega saad seda vähendada,aga muidu on hea kaal;)
ära põe
jaanuar 22, 2006 at 5:29 p.l. #67700Acid
MemberMul on sama näide võtta. 55 kilolt läks kehakaal 60 kilole peale 2 ja poolest kuist treeningut.ahah ahha, kui nii siis nii…. ja oli lihases juurde kasv või rasvpolstris kah täheldasid suurenemist?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liha tuli selle ajaga päris palju juurde, seega on seal suurt rolli lihaste juurdekasvus. Samas ei välista seda, et rasvagi võis natukene tulla.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.