Skip to main content

Küsimus rinnalihaste kohta!

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Küsimus rinnalihaste kohta!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 61 total)
  • Autor
    Postitused
    ArgoErit
    Member

Päeva poole saan pildid üles!

Pildidte lingid lisatud:

http://martna.com/argo/web/argo_body/target0.html

http://martna.com/argo/web/argo_body/target1.html

et küsimus kas ja kui õieti on rinda vaja veel teha , et rinnalihaste kuju oleks õige?

Elavhõbe
    Member

Pildidte lingid lisatud:

http://martna.com/argo/web/argo_body/target0.html

http://martna.com/argo/web/argo_body/target1.html

et küsimus kas ja kui õieti on rinda vaja veel teha , et rinnalihaste kuju oleks õige?

tundub et jõudu sul on, aga rinnalihastel puudub mass. Kas teed ainult seeriaid 6 kordust? Kui nii, äkki siis peaks üritama veidi väiksema raskusega rohkem kordusi. Ehk rinnale massi juurde, küll siis hakkab ka joonistuma see alumine kaar. Käed ja õlad tunduvad ka tugevamad olema kui rind, kas teed rinnalt surumist tehniliselt korrektselt.

ArgoErit
    Member

tundub et jõudu sul on, aga rinnalihastel puudub mass. Kas teed ainult seeriaid 6 kordust? Kui nii, äkki siis peaks üritama veidi väiksema raskusega rohkem kordusi. Ehk rinnale massi juurde, küll siis hakkab ka joonistuma see alumine kaar. Käed ja õlad tunduvad ka tugevamad olema kui rind, kas teed rinnalt surumist tehniliselt korrektselt.

seda kas nüüd korrektselt ma ei oskagi öelda. laius on nati laiem kui õlgade laius ja üritan ikkagi ilma sillata jne suruda!

Et eeldatavasti oleks vaja rinnale massi juurde võib proovida! 8-12 kordust siis teha! hetkel teen väikeseid kordusi aga eelnevalt on ikkagi 8 seid seeriaid tehtud!

Sõlm
    Member

Soovitaks Sul rohkem teha erinevate kalletega surumisi, lendamisi pec-dec trenažööril, trossidega ploki vahel ja ka hantlitega, kasutades erinevaid kaldeid.

Tasub ka ära mainida, et geneetika vastu kahjuks ei saa. Siiski tasub kindlasti proovida, ega halba sellest ei sünni.

Tigerkutsu
    Member

Põhimõtteliselt tundub, et sa oled treeninud jõudu, aga nüüd on tarvis saada massi ja siis reljeefi (vimmast oma äranägemist mööda, sest massiga peaks see alumine joon üsna ilusasti välja joonistuma).

ArgoErit
    Member

Soovitaks Sul rohkem teha erinevate kalletega surumisi, lendamisi pec-dec trenažööril, trossidega ploki vahel ja ka hantlitega, kasutades erinevaid kaldeid.

Tasub ka ära mainida, et geneetika vastu kahjuks ei saa. Siiski tasub kindlasti proovida, ega halba sellest ei sünni.

Selge tänud arvamuse eest! Võtan teadmiseks!

ArgoErit
    Member

Põhimõtteliselt tundub, et sa oled treeninud jõudu, aga nüüd on tarvis saada massi ja siis reljeefi (vimmast oma äranägemist mööda, sest massiga peaks see alumine joon üsna ilusasti välja joonistuma).

Sees mõttes jah on sul õige kuigi ma olen teinud suurem osa ajast 8 kordusega seeriaid, aga ehk peaks minema 10-12 peale isegi , mingi kuu poolteist ja siis massi üle vaatama ja siis reljeefi peale minema!

Aga samuti tänud arvamuse eest!

builder
    Member

Et vaatasin ka pilti ja praegu ütleks leebelt, et positiivse kaldega harjutused kangiga ja hantlitega oleks teretulnud kohe esimeste harjutustena kui rinna päev on. Reljeef altpoolt ei saagi sellepärast tekkima, sest ülevalpoolt nagu midagi langemas pole, vabandust väljendi eest. Edu sulle!!!

ArgoErit
    Member

Et vaatasin ka pilti ja praegu ütleks leebelt, et positiivse kaldega harjutused kangiga ja hantlitega oleks teretulnud kohe esimeste harjutustena kui rinna päev on. Reljeef altpoolt ei saagi sellepärast tekkima, sest ülevalpoolt nagu midagi langemas pole, vabandust väljendi eest. Edu sulle!!!

Tänud arvamuse eest võtan teadmiseks ja üritan rohkem kaldega harjutusi rinnale teha lisaks!

windsurfer
    Member

seda kas nüüd korrektselt ma ei oskagi öelda. laius on nati laiem kui õlgade laius ja üritan ikkagi ilma sillata jne suruda!

Et eeldatavasti oleks vaja rinnale massi juurde võib proovida! 8-12 kordust siis teha! hetkel teen väikeseid kordusi aga eelnevalt on ikkagi 8 seid seeriaid tehtud!

Haare on natuke laiem kui õlgade laius? Kui nii siis pole ime, et rind ei kasva ja käed head on.

Sellise pikkuse juures soovitaks ma ikka nii laialt kinni võtta kui võimalik.

P-A-U-L
    Member

Kus see sal asub kus treenid? Tahaks huvi pärast näha seda surumist, 160 kg rinnalt ma mõtlen.

ArgoErit
    Member

Kus see sal asub kus treenid? Tahaks huvi pärast näha seda surumist, 160 kg rinnalt ma mõtlen.

See otseselt asub läänemaal! Aga kui ma käisin poolteist aastat coralis jõusaalis siis seal surusin ka 160 üles!

miks see nii huvi pakub .. kas sees mõttes et kas on võimlik et selline raskus mul üles läheb vms? küsin lihtsalt huvi pärast!

builder
    Member

Muideks noormees, vaatasin pilte ja lailihas vajaks ka tähelepanu, mis seisus jalad on?

Elavhõbe
    Member

Muideks noormees, vaatasin pilte ja lailihas vajaks ka tähelepanu, mis seisus jalad on?

samad sõnad.

marko233
    Member

vägisi meenutad seda venda andy-samberg.jpg

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 61 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.