Skip to main content

Küsimus rinnalihaste kohta

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Küsimus rinnalihaste kohta

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Nonii, eelmises foorumis oli mul ka küsimus einnalihaste kohta , aga vastust ma sealt ei saanud!

Ma tahan endale selliseid rinnalihaseid nagu on nt. ujujatel – nagu kaks ruutu oleks üksteise kõrvale pandud ! Olen teinud jõusaalitrenni 1,5 aastat , aga mul on rindade vahel selline tagurpidi V-tähe kujuline vahemik ! Vaade mulle eriti ei meeldi !

Arnold
    Member

Paraku ei saa me lihaste kuju ja kinnitusi kuigi palju muuta. Nende asetus ja vorm on igal meist erinev ja kaasaantud geneetilise koodiga. Treenides saame lihast suurendada, muuta ta töö omadusi jõulisemaks ja vastupidavamaks jne..

bjbaum
    Member

Lihtne wärk. Trenni pead lihtsalt nii kaua tegema kuni vahe min. viidud. Antud puhul soovitaksin rohkem rõhku asetada siis rinna sise- ja alaosale. Alaosa trenn annab just rinnale kuju ja siseosa trenn vähendab teatud määral seda n.ö. vahe.

Anonüümne
    Guest

See viimane soovitus oli päris hea. Natsa täpsemalt: nimelt aseta kangi pink natukene korgemale (jalgade juurest). Nii treenid rinnalihaste alaosa, tagurpidi V kaob kiirelt!

dr.Zook
    Member

Jep! Vastus küsimuses kirjas! Tee liigutusi nagu ujujad. Tõsist tähelepanu pööra rinnalihase alaosale – rööbaspuudel surumine (laiem haare), negatiivsel pingil kangi v hantlite surumine v lendamine, ülemistel plokkidel kahepoolne allatõmme (viimasel saad teha tugevaid negatiivseid), pingil pumpamine jms.

Anonüümne
    Guest

Minul jälle selline probleem, et minu parem rinnalihas on väiksem, kui vasak. Kuidas oleks seda viga võimalik parandada, kas peaksin kangi sellele poole suurema raskuse lisama, mille pool on väiksem lihas ja sama ka hantlitega surumisel, võtan lihtsalt paremasse kätte raskema hantli. Kas nii tasub üldse teha, äkki keerab üldse midagi kihva näiteks muudab oma kuju.

veiko
    Member

Mul selline värk,et rinnalihas kasvab hästi.aga käed ei taha hästi areneda,andke nõu?

Anonüümne
    Guest

Äkki keegi annab nõu mida peaksin tegema!

dr.Zook
    Member

Margus – ära asümmeetriliselt koormatud kangi küll kasuta, vigastad end. Sõltub kui suur see asümmeetria on. Kui väike, siis ma arvan, et pane aga endiselt edasi ja see vahe varsti kaob. Kui asümmeetria on tõesti silmakargav, siis võid ju proovida asümmeetrilist koormamist (aga hantlitega või plokil). Samas otsi endale ikka treener, kes asja lähemalt kaeks.

dr.Zook
    Member

Veiko – sea mõneks ajaks prioriteediks käed, s.t. tee neid enne suuri gruppe.

Anonüümne
    Guest

Tundub et suurt vahet pole, kuid siiski särgi alt paistab ta silma (vähemalt minule, kuna ma ise tean et üks väiksem teine suurem) Ja mind ajab see juba vaikselt närvi. Dr.Zook sa kirjutasid et kui vahe on väike et siis pane aga endiselt edasi ja vahe varsti kaob- aga kui ei kao vaid see mis suurem suureneb veelgi ja see mis väiksem jääb nii väikeseks, et polegi teist varsti teise kõrval. Omast arust olen treeninud neid võrdselt. ja üldese kuidas tekivad sellised probleemid?

Anonüümne
    Guest

Kas nii võib et teen mõnda aega põhiliselt trenni väiksemale lihasele, näiteks üritan trenazööridel suruda rohkem selle rinnaga mis on väiksem ja see mis normaalne lihtsalt on talle abiks ehk siis toetab teda (muidugi nendel trenazööridel kus on see võimalik) Kõige kummalisem on veel see et ma ei tunne nende jõu erinevust, nende kuiu on küll ühesugune aga probleem on suuruses.

Anonüümne
    Guest

Jah. räägitud on jõusallis olevatest variantidest… aga kuidas annab teha rinnalihaseid ilma jõusaalita kui on näitex olemas ainult hantlid?

Anonüümne
    Guest

margusega sarnane probleem minulgi… mul ühe käe lihased kehvemini arenenud kui teise käe omad… aga olen kusagilt kuulnud, et see ei ole loogiline et nimoodi juhtub, et kehal peab kõik tasakaalu minema… põhimõtteliselt… kas see võib east sõltuv olla, et näiteks kui ma suuremaks saan siis on ok?? Olen praegu 14

Anonüümne
    Guest

Keegi-vaata menüü vajalik alt harjutustepanka. Kliki rinnale ja sealt vajuta järgmine, kuna tulevad harjutused mida võid sooritada hantlitega.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.